Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
MiLLy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a MiLLy »

~Papillon~ napisal/-a:^^ Ne ni pomoje :?
Velikost je verjetno bolj prav kot velikanka..

Po moje je pa velikanka tudi prav, js sm jo napisala, sploh zato, ker je bila beseda velikanka uporabljena tud v zadnjem odstavku teksta. In je tud samostalnik, tak da upam, da nism zgrešila :?
...
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

MiLLy napisal/-a:
~Papillon~ napisal/-a:^^ Ne ni pomoje :?
Velikost je verjetno bolj prav kot velikanka..

Po moje je pa velikanka tudi prav, js sm jo napisala, sploh zato, ker je bila beseda velikanka uporabljena tud v zadnjem odstavku teksta. In je tud samostalnik, tak da upam, da nism zgrešila :?

Jst sm tudi napisala velikanka kr je to itak izpeljanka.. poleg tega se nism upala spomnt na neč druzga :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

*hox* napisal/-a:Kok časa prej morajo bit objavljeni datumi za ustne? Mi jih še vedno nimamo. :evil: + Profesorca mi ni niti seminarske še vrnila. Nimam pojma kdaj bom popravla če bo treba kaj. :roll:

rok za vrnitev seminarske je že bil drgač..
ustne so pa nam že dal datum in uro, baje morjo pa usaj 3 dni prej povedat
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Jah no sej, se mi je kr zdel. Js svoje še nisem vidla. :roll:

Aja, na MSNju ti ne morm pisat, ker neki šteka. Konec OT. :D
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

Nadine napisal/-a:
ŽuŽa napisal/-a:^^ Zakaj jst nimam pojma o kateri nalogi to govorita :(

Kaj ste dale pa ko smo mogl tvort samostalnik ženskega in moškega spola iz besede velik?

tm k si mogu popravt slovnične napake je blo velikanov prehod(al kaj že) napisan z malo, pa si mogu popravt pa napisat zakaj je tko(z veliko)?

jz sm dala pa velikost pa velikan :lol:

jaz sem tudi dala velikost pa velikan... kako si potem utemeljila velikost?... jaz sem napisala, kao številka oblačila... ni ravno najboljša razlaga :?
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

srčica* napisal/-a:
Nadine napisal/-a:
ŽuŽa napisal/-a:^^ Zakaj jst nimam pojma o kateri nalogi to govorita :(

Kaj ste dale pa ko smo mogl tvort samostalnik ženskega in moškega spola iz besede velik?

tm k si mogu popravt slovnične napake je blo velikanov prehod(al kaj že) napisan z malo, pa si mogu popravt pa napisat zakaj je tko(z veliko)?

jz sm dala pa velikost pa velikan :lol:

jaz sem tudi dala velikost pa velikan... kako si potem utemeljila velikost?... jaz sem napisala, kao številka oblačila... ni ravno najboljša razlaga :?

Ene moje sošolke so govorile od besedotvorne podstave.. kao "tak, ki je velik" :?
js pa sm dala pr velikanu razlago ogromn človek :D
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
srčica*
Kofetarica
Kofetarica

ejte... tiste za nazaj ki ste angleščino pisale... pa od kje ste to prebrale, da se kao potegujete za štipendijo?!?!?!...saj pa te vem kak se v angleščini reče štipendija in ni čisto nič pisalo,d a se poteguješ za štipendijo, ampak da so kao prosta mesta.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Pisal je GRANTS. ;)
srčica*
Kofetarica
Kofetarica

eh jaz sem to narobe razumela... grant... kao grant a wish... izpolniti željo... al pa nekaj v tem konstekstu... tak sem si jaz to razlagala :S... ker kao štipendija je scholarship.... nisem pa vedla da se ji reče tudi grant... eh groza :S... hvalabogu nisem edina
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

^^ Jaz sem tut to zajebala. Sicer sem kolebala med tem kaj pisat, pa sem se potem odločila za prosto mesto na univerzi. Se pravi, če si zgrešil temo je avtomatsko 0 točk, ane?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Ja sej js tud nisem vedla kaj to pomen, sam ker so bla samo 4 mesta frej, sem predvidevala, da je stipendija, pol sem pa doma preverla kaj ta beseda pomen.
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

damyanchyka js mam nemščino...

sam neki un stavk velikanov prehod nas je kr dost vejce popravl, ker tist stavk, k je bla vejca pred in ni bil prov, ker ni biu vrinjen stavk...
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

smotkica_ napisal/-a:^^ Jaz sem tut to zajebala. Sicer sem kolebala med tem kaj pisat, pa sem se potem odločila za prosto mesto na univerzi. Se pravi, če si zgrešil temo je avtomatsko 0 točk, ane?

0 točk? a si zihr? :?
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tmalaa »

Nadine napisal/-a:
smotkica_ napisal/-a:^^ Jaz sem tut to zajebala. Sicer sem kolebala med tem kaj pisat, pa sem se potem odločila za prosto mesto na univerzi. Se pravi, če si zgrešil temo je avtomatsko 0 točk, ane?

0 točk? a si zihr? :?

Jst močno dvomim, da bo ocenjeno z 0 točkami.. Itak ste/smo vse pisale pač podobno.. sam da na koncu pri vas ni bil namen izražen in ste malo zašle.. In tu bodo točke odbite.. enih par, ampak ne vse..
Pol je pa itak še jezikovna pravilnost, oblika...
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

ja, sam če je kje 0 točk je pol drugje lohk največ 3 al 4! jst tud mislm d ne bodo kompliceral k kr se prevoda tiče je blo oboje možno, v bistvu so oni zafrknli. sicr č bodo pa težil se pa tolažte s tem d je ceal slovenija zafrknla in d bo pol itak nižji kriterij. gauss = zakon :D :D
Zaklenjeno