Modni kiksi znanih oseb [brez komentarjev]
Sam ta Mariah Carey pa raztura z neprimernimi oblekami. Glede na njeno postavo je mnogokrat v pretesnih oblačilih, pa še njene cunje so mi čist cheap. Tok je kičasta in to na vseh področjih. Grrrr 

Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
- Kofetarica
-
- Kofetarica
-
- Cosmopsiho
Bumerang napisal/-a:^^ tole z Olsenkami je fotoretuš. Vem, da se je že enkrat debatiralo o teh fotkah v njuni temi in se je na koncu izkazalo, da gre za popolnoma druge osebe.
Škoda, sm pa že misnla rečt, da vsaj na eni sliki zgledata k ženski.
Ta tazadna je pa tud za oskarja.. 150cm velik otrok obuje ogromne špičake..clown.
It was forever..but it didnt last long..
To je bilo slikano pri snemanju filma New York Minute, tako da tega ne moreš ravno šteti pod modni kiks, ker je bil outfit namenjen določeni sceni iz filma.
-
- Cosmopsiho
Shannon napisal/-a:Drugače se pa strinjam glede M. Carey ... preveč je razpujsana za garderobo, v katero se non stop tlači.
http://shrani.si/?a/A2/4uDz50jC/mariahcarey120818a.jpg
Dobr, da je to zate "razpujsano".
It was forever..but it didnt last long..
Kadarkol kera omen za dotično osebo, da je razpujsana, takoj se najde druga, ki ji kontrira tko, da zbrska eno lih najbl kul fotko te osebe.
In ne, tlele marajca pač ni nič od očitanega, vendar pa preostalih 99% fotk drugačno stanje kaže...
Jao jao....v splošnem je maraja zašpehan bajs, glih tko k naša atomična špelca...Zdej me pa raztrgijte

In ne, tlele marajca pač ni nič od očitanega, vendar pa preostalih 99% fotk drugačno stanje kaže...
Jao jao....v splošnem je maraja zašpehan bajs, glih tko k naša atomična špelca...Zdej me pa raztrgijte

Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!