Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
-
- Kofetarica
No recimo js bi drugač misnla da je nemogoče da neko recimo 2 leti trajajočo zvezo preboliš v 2 tednih (neki podobnega kot pri Mayflower), sam sm potem sama doživela neki podobnega in zdej verjamem - 2 leti sm bla s fantom, on je mene pustu, sm bla 3 tedne čist na tleh, pol smo bli pa nekje zuni in sm slučajno pristala skup z enim ki mi je bil na videz že prej všeč, in čeprav sm vedla da iz tega ne bo neki resnega, sm bivšega prebolela praktično v trenutku - neki me je zadelo in sm spoznala, da je še velik drugih luštnih, simpatičnih in fajnih fantov, da bivši niti slučajno ni tak oh in sploh kot sm misnla ... In sm prebolela v treh tednih, s tem da sm bla ko me je pustu 1000% prepričana da si NIKDAR ne bom opomogla. In pol čez 2 mesca me je on hotu nazaj, pa nism hotla. Za nč na svetu.
Zadnjič spremenil no angel, dne 26. Maj. 2008 21:33, skupaj popravljeno 1 krat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
- Kofetarica
-
- Kofetarica
no angel napisal/-a:No recimo js bi drugač misnla da je nemogoče da neko recimo 2 leti trajajočo zvezo preboliš v 2 tednih (neki podobnega kot pri Mayflower), sam sm potem sama doživela neki podobnega in zdej verjamem - 2 leti sm bla s fantom, on je mene pustu, sm bla 3 tedne čist na tleh, pol smo bli pa nekje zuni in sm slučajno pristala skup z enim ki mi je bil na videz že prej všeč, in čeprav sm vedla da iz tega ne bo neki resnega, sm bivšega prebolela praktično v trenutku - neki me je zadelo in sm spoznala, da je še velik drugih luštnih, simpatičnih in fajnih fantov, da bivši niti slučajno ni tak oh in sploh kot sm misnla ... In sm prebolela v treh tednih, s tem da sm bla ko me je pustu 1000% prepričana da si NIKDAR ne bom opomogla. In pol čez 2 mesca me je on hotu nazaj, pa nism hotla. Za nč na svetu.
Joj točno tko, da jz dobim ponudbo da bi bla spet skupej ga samo prijazno odslovim. Joj jz sm jokala, pa se blamirala pa misnla na samomor in nevemkajševse, ves folk mi je govoru, da sm neumna, jz pa prepričana, da je najboljši in da nam nikol pol tok dobrega dobila in da ga nam nikol prebolela. In grem žurat, zabluzim s tipom, ki ga sicer poznam že 4leta in kar naenkrat čutim metuljčke, ki jih prej nisem. Očitno sem se v tem letu in pol tako navadila nanj, da si nisem predstavljala brez njega. Dones je 14dni, meni je ravno, če še kdaj slišim zanj ali ne, ker glede na to, kako mi je pustil, ni vreden besed.
Mayflower* napisal/-a:no angel napisal/-a:britney20 napisal/-a:V sredo sm končala skoraj 4 letno zvezo. Fant mi je pomenil vse na svetu najraj sm ga mela. Končala sva zato, ker sm bla malce preveč ljubosumna. Sej sm mu vse povedala da priznam napake in use ko sva se pogovorila predn sva se razšla. Reku mi je da ne more več da se je zelo spremenil, reku je da nism kriva sam jz ampak oba. Reku je da ne čut do mene tisto kar bi mogu. Da bi me imel sam za prjatlco. Fant je res dobr človk. Ni mi dal še ene priložnosti da dokažm da se tudi jz lahko spremenim. Ampak je reku da nočm da se spremenim. Pomeni mi res use in 4 leta ni tok malo. Nimam volje do ničesar samo upam, da me bo kmalu poklical in me prosil da se vrnem nazaj. Ostala bova prijatelja ampak kuj ne bo šlo. Preveč ga imam rada
Če ti je reku da ne čuti več tistga kar bi mogu, nimaš kej - nimaš se kej spreminjat, ker tu se ne gre več za to, da bi ga preveč motle tvoje napake, ampak je očitno šlo vse skup že tak daleč, da se več ne da popravt.
Točno tako, sem pred 14imi dnevi končala zvezo, ki je trajala leto in pol. Meni se je zdelo vse lepo in prav, on je pa na meni kar naenkrat videl same napake in sem se odločila, da se spremenim, ko mi je rekel, da je brezveze in me pustil. Sej se postavišna noge in boš videla, da bo šlo. Sploh če sta bla skupej 4leta, boš vidla kaj si zamujala in si vse skupej nardila prov lepo! Je pa res, da se stara ljubezen najlaže pozabi z novo ljubeznijo. Veliko sreče!
hvala enako
- surfer_girl
- Sramežljivka
midva z mojim sva šla tut zdele narazn pred parimi dni... bla sva skupi en let pa pol....
in to je bla moja prva resna zveza.. in res nenormalno boli vse skupi....
sam se za enkrat kar dobr držim... vsake tok časa mam napade jokanja in vse...na začetku je blo pa res hudo.. cele dneve jokanja in vse.. sam ful pomaga če maš frende zravn sebe k ti stojijo ob stran... pa da te vn v družbo zvlečejo... pa valda, morš bit optimist... in pa ja cajt cel rane...

no tistmu kolegu od mojga bivšga sem poslala sms in napisala neki v smislu: kako a pol me še niste pozabl... sej jez se tud dostkrat spomnim na vašo klapo, njega pa še vedno pogrešam...
in mi odpiše, d naj mu ne tipkam več, d si moj bivši ne bo kej mislu...
^ čist kontra odziv kot sem ga pričakovala od njega
fak, ampak jez ga očitno ne bom nikol prebolela... prou ne morm...
bejbe, hvala za vse poste, k se jih natipkale zame :bussi:
in mi odpiše, d naj mu ne tipkam več, d si moj bivši ne bo kej mislu...
^ čist kontra odziv kot sem ga pričakovala od njega

fak, ampak jez ga očitno ne bom nikol prebolela... prou ne morm...

bejbe, hvala za vse poste, k se jih natipkale zame :bussi:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
lakeesha...
tipi so pač tipi in ns vedno znova in znova razočarajo...pa bi člouk mislu da bojo kdaj dozorel ampak NE...no da nou pomote tut niso vsi isti tko da upam da boš kmal naletela na enga tazga fejst pubeca...
drgač pa pejt vn na sončka,mal med ljudi,nekak se zamot,pa boš vidla kok hit ga boš prebolela in se zaljubila v druzga...noben tip ni vredn naših souz...vem fuul je lahko govort,ker sm sama na istm,sam je pa res da je laži če sm zuni,med ljudmi,kukr pa zaprta doma in mislm sam nanga in kako mi je lahka to naredu in podobno...
tko da punca glavo gor,nasmešk na obraz in uživej življenje tut če si sama...
pa vlik sreče :bussi:
tipi so pač tipi in ns vedno znova in znova razočarajo...pa bi člouk mislu da bojo kdaj dozorel ampak NE...no da nou pomote tut niso vsi isti tko da upam da boš kmal naletela na enga tazga fejst pubeca...

drgač pa pejt vn na sončka,mal med ljudi,nekak se zamot,pa boš vidla kok hit ga boš prebolela in se zaljubila v druzga...noben tip ni vredn naših souz...vem fuul je lahko govort,ker sm sama na istm,sam je pa res da je laži če sm zuni,med ljudmi,kukr pa zaprta doma in mislm sam nanga in kako mi je lahka to naredu in podobno...
tko da punca glavo gor,nasmešk na obraz in uživej življenje tut če si sama...
pa vlik sreče :bussi:
čustva
no jaz sem pa nova na tem forumu...
ko sem slabe volje pridem na ta forum in berem izkušnje drugih.
včasih se počutim tako samo in mi jee potem bolje.
no da še vam povem moje zgodbo..
z bivšim sva se spoznala 3 nazaj...
veliko sva se kregala, ker on ni sprejemal mojih napak svojih pa ni hotel videti.
sam si je pisal z ogromno puncami, naj omenim da je na vseh možnih spletnih straneh. kjer se je imel za samskega in se dogovarjal s puncami za pijače in podobno. star je 25, jaz 20! iz tega razloga so se začeli prepiri. videvala sva se zelo malo, enkrat na teden... tako se je vleklo do januarja letos. jaz sem bila pripravljena vse vložit, že samo da bi šla v kino, na bazen ali kaj podobnega... preprosto je odgovoril da on ni tip ki bi hodil na sprehode in da si tega nisem zaslužla, ker sem mu gnjavla. malokdaj mi je on prvi pisal, poklical... jaz sem ga velikokrat pustila prav tako on mene, ampak po tednu nisem več zdržala in sem ga poklicala, če se dobiva... tako sva se pobotala! zdaj je pustil on mene in mi je poslal zelo grd sms, naj odjebem zavedno.
dobivam se z nekom, ki je vsem kolegicam lušn,... ima faks, "pridni fant"... nasprotje bivšemu!
načrtuje že prihodnost z mano, čeprav še nisva imela niti spolnih odnosov.
naj omenim tudi da vedno on plačuje in da ga malo izkoriščam...
prej sem jaz plačevala, ko sva z bivšim šla kam...
čeprav se ukvarja z mutnimi posli med drugim in mu ne primankuje denarja..
vse se obrača, edini problem je da ne morem pozabit bivšega...
ne vem če mi bo uspelo!
prišla sem tako daleč da ga kličejo tudi moje kolegice... ker mene ignorira. napisal je tudi da me noče več nikoli ne slišat ne videt! 

ko sem slabe volje pridem na ta forum in berem izkušnje drugih.
včasih se počutim tako samo in mi jee potem bolje.
no da še vam povem moje zgodbo..
z bivšim sva se spoznala 3 nazaj...
veliko sva se kregala, ker on ni sprejemal mojih napak svojih pa ni hotel videti.
sam si je pisal z ogromno puncami, naj omenim da je na vseh možnih spletnih straneh. kjer se je imel za samskega in se dogovarjal s puncami za pijače in podobno. star je 25, jaz 20! iz tega razloga so se začeli prepiri. videvala sva se zelo malo, enkrat na teden... tako se je vleklo do januarja letos. jaz sem bila pripravljena vse vložit, že samo da bi šla v kino, na bazen ali kaj podobnega... preprosto je odgovoril da on ni tip ki bi hodil na sprehode in da si tega nisem zaslužla, ker sem mu gnjavla. malokdaj mi je on prvi pisal, poklical... jaz sem ga velikokrat pustila prav tako on mene, ampak po tednu nisem več zdržala in sem ga poklicala, če se dobiva... tako sva se pobotala! zdaj je pustil on mene in mi je poslal zelo grd sms, naj odjebem zavedno.
dobivam se z nekom, ki je vsem kolegicam lušn,... ima faks, "pridni fant"... nasprotje bivšemu!
načrtuje že prihodnost z mano, čeprav še nisva imela niti spolnih odnosov.
naj omenim tudi da vedno on plačuje in da ga malo izkoriščam...
prej sem jaz plačevala, ko sva z bivšim šla kam...
čeprav se ukvarja z mutnimi posli med drugim in mu ne primankuje denarja..
vse se obrača, edini problem je da ne morem pozabit bivšega...
ne vem če mi bo uspelo!

Lahko bo ta odgovor krut, ampak preboli ga. Maš novega fanta-praviš, da je super. Prejšnji je nasprotje tega-totaln idiot. Si kdaj pomislila, da bi ga dosti prej pozabla, če ne bi stalno mela v glavi,da bosta še neki mela lahko (pa čeprav ti govori, da odjebi?)?
1. Ugotovi, če ti je ta fant s kateri si zdaj sploh všeč-al si z njim, ker nimaš kaj delat, lažje pozabljaš bivšega (čeprav to očitno ne funkcionira) in ker je všeč tvojim prijateljicam- če ti ni, končaj z njim in delaj malo na sebi, ker očitno bežiš z ene zveze v drugo, če ti je se malo potrudi.
2. Zbriši telefonsko, mail od bivšega, vrži stran njegove slike in stvari, ki ti jih je da in prekini stike z njim- ni vredn.
Če se stalno smiliš sama sebi in si govoriš, da ga ne moreš prebolet, jah hudič, pol ga verjetno res ne boš. Zdej oprosti, če sm bla kruta in nisem lih rama za jokanje, ampak mislim, da se sama trpinčiš.
1. Ugotovi, če ti je ta fant s kateri si zdaj sploh všeč-al si z njim, ker nimaš kaj delat, lažje pozabljaš bivšega (čeprav to očitno ne funkcionira) in ker je všeč tvojim prijateljicam- če ti ni, končaj z njim in delaj malo na sebi, ker očitno bežiš z ene zveze v drugo, če ti je se malo potrudi.
2. Zbriši telefonsko, mail od bivšega, vrži stran njegove slike in stvari, ki ti jih je da in prekini stike z njim- ni vredn.
Če se stalno smiliš sama sebi in si govoriš, da ga ne moreš prebolet, jah hudič, pol ga verjetno res ne boš. Zdej oprosti, če sm bla kruta in nisem lih rama za jokanje, ampak mislim, da se sama trpinčiš.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
- Kofetarica
ja, ampak mayflowert is si naškla nekoga ki vse tvoje misli odvrača stra od bivšega.če tega tvojega novega loverja nebi bilo, je pa vprašanje kako bi prenesla to krizo po končani zvezi.
Sicer se meni zdi mogoče mal prehmal da si se takoj podala v drug objem, ampak vsekakor bolje, da ne misliš na nekoga in se sikiraš katermu je očitno vseeno zate in kater je vse tko grdo zaključil.
jst recimo sem tak človek, da po nobeni končani zvezi nisem pustila nobenga zraven.enostavno sem hotela biti sama in da mi moška populacija da mir.
Potem pa počasi naprej, počasi zaupat spet komu...
shanell...pusti tega bivšega na gre svojo pot in naj on odjebe.sicer ne vemo zakaj sta končala, ampak vseeno.če bi meni tip ko sva končala zvezo oziroma če bi se poslovil na takle način da mi napiše/reče naj odjebem, ga sigurno nebi več pogledala.kdo pa je on da ti bo take pisal?
Zdej pa nevem, mutni posli..Odvisno kaj je to...Sem bla v zvezi s človekom ki je tud "pobiral kar je s kamjona padlo", pa droge pa tko..Pa nikoli več, že zato ker sem se pozanimala in če bi njega ujeli rpi dejanju in bi jst zraven stala, bi verjetno tud jst najebala zarad tega.Od takrat naprej se na široko izogibam takim ljudem.
Sicer se meni zdi mogoče mal prehmal da si se takoj podala v drug objem, ampak vsekakor bolje, da ne misliš na nekoga in se sikiraš katermu je očitno vseeno zate in kater je vse tko grdo zaključil.
jst recimo sem tak človek, da po nobeni končani zvezi nisem pustila nobenga zraven.enostavno sem hotela biti sama in da mi moška populacija da mir.

shanell...pusti tega bivšega na gre svojo pot in naj on odjebe.sicer ne vemo zakaj sta končala, ampak vseeno.če bi meni tip ko sva končala zvezo oziroma če bi se poslovil na takle način da mi napiše/reče naj odjebem, ga sigurno nebi več pogledala.kdo pa je on da ti bo take pisal?
Zdej pa nevem, mutni posli..Odvisno kaj je to...Sem bla v zvezi s človekom ki je tud "pobiral kar je s kamjona padlo", pa droge pa tko..Pa nikoli več, že zato ker sem se pozanimala in če bi njega ujeli rpi dejanju in bi jst zraven stala, bi verjetno tud jst najebala zarad tega.Od takrat naprej se na široko izogibam takim ljudem.
čustva
hvala za navete!
vse kolegice mi pravijo naj ga pustim pri miru in pozabim,
da me ni vreden.. ampak ni tako preprosto.
ne mine minuta da ne pomislim na njega, a je z drugo? zaljubljen?
kaj je bil sploh razlog, da sva končala za vedno..
napisala sem mu pred dvema dnevoma sms če me je imel sploh kdaj rad in ni odpisal nič. ko sem ga klicala da se pogovorima mi je rekel da če mi kaj ni jasno.. na koncu mi še je pa napisal da komu mar minljiva lepota in prazna glava in da me noče več in naj se sprijaznim.
misla sem da bom zavedno z njim, verjela v njega!
naj omenim da nisem nekaj ful samozavestna in se nimam za neko dobro bejbo... se ne nosim in nič! medtem ko se bivši ukvarja s fitnesom in je moji kolegici razlagal kako lahko vsako dobi in da njegovi kolegi hodijo po gostilnah, on pa gre raje v fitnes in se pozna ter ga vse ženske hvalijo...
jaz ne bi nikoli kaj takšnega izjavla..
ko sva se pogovarjala o prihodnosti mi je rekel da se sploh ne sekira če bo sam, ker seks lahko vedno dobi... druga pa ne rabi!
prvo mu je denar in služba!
ukvarja se meddrugim tudi z nekimi mutnimi posli ja. še sama pa ne vem točno kaj. ko sva se pogovarjala kaj, npr koliko zasluži al pa kaj, je vedno rekel da je to njegova zasebna stvar...
vem da moram prebolet ampak ko te nekdo ne jeb* še je to toliko težje.
danes ga bo kolegica še zadnjič poklicala, da ga vpraša zakaj se mi vsaj ne javi... vem da ni prav da ga bo klicala in da je malo ponižujoče ampak hočem vedet... je zaljubljen v drugo? kaj je razlog?
šele nato bom lahko zaklučila in šla naprej!
vse kolegice mi pravijo naj ga pustim pri miru in pozabim,
da me ni vreden.. ampak ni tako preprosto.
ne mine minuta da ne pomislim na njega, a je z drugo? zaljubljen?
kaj je bil sploh razlog, da sva končala za vedno..
napisala sem mu pred dvema dnevoma sms če me je imel sploh kdaj rad in ni odpisal nič. ko sem ga klicala da se pogovorima mi je rekel da če mi kaj ni jasno.. na koncu mi še je pa napisal da komu mar minljiva lepota in prazna glava in da me noče več in naj se sprijaznim.
misla sem da bom zavedno z njim, verjela v njega!
naj omenim da nisem nekaj ful samozavestna in se nimam za neko dobro bejbo... se ne nosim in nič! medtem ko se bivši ukvarja s fitnesom in je moji kolegici razlagal kako lahko vsako dobi in da njegovi kolegi hodijo po gostilnah, on pa gre raje v fitnes in se pozna ter ga vse ženske hvalijo...
jaz ne bi nikoli kaj takšnega izjavla..
ko sva se pogovarjala o prihodnosti mi je rekel da se sploh ne sekira če bo sam, ker seks lahko vedno dobi... druga pa ne rabi!
prvo mu je denar in služba!
ukvarja se meddrugim tudi z nekimi mutnimi posli ja. še sama pa ne vem točno kaj. ko sva se pogovarjala kaj, npr koliko zasluži al pa kaj, je vedno rekel da je to njegova zasebna stvar...
vem da moram prebolet ampak ko te nekdo ne jeb* še je to toliko težje.

šele nato bom lahko zaklučila in šla naprej!