Uf, sam mene bi kr pobral, da moram čakat do avgusta, da grem na dopust. Jest se že kuj konc junija zapodim pa pol še vse kar se vmes ponudi izkoristim
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
MIGRENA napisal/-a:Uf, sam mene bi kr pobral, da moram čakat do avgusta, da grem na dopust. Jest se že kuj konc junija zapodim pa pol še vse kar se vmes ponudi izkoristim
uf ja hvala enako.No sicer na kej boljšem nisem, ker grem zadnji teden v juliju, pa samo iz razloga ker ma moj takrat kolektivca itak pa se prej in potem obvezno zapeljeva za kakšen vikend ali podaljšan vikend do kampa Škrila na krku.Ni lih v centru civilizacije, je pa idealen kraj za pomirit živce, spečt kakšne čivape pred šotorom, podit ovce okol šotora in uživat v miru in tišini. pa kakšen dan našega morja, potem kakšen dan ali dva bohinja, bovec....Mislm da bodo vikendi kr zasedeni, da bom lohk preživela do julija.
S kolegico greva za en vikend nekam na Hrvaško obalo. S fantom pa za en vikend nekam v Slovenske planine, kjer je kakšen dober kmečki turizem in dobra hrana.