)ne pa u 30 letih.Tko da bodimo realni-na faksu nben ne pove realno nikol kok doug se je učil.Če pa ze poves pa rečs en mesec sm se učil normalno,,te pa vsi bukav gledajo, kako to da si samo 6 pisu... 
)ne pa u 30 letih.Tko da bodimo realni-na faksu nben ne pove realno nikol kok doug se je učil.Če pa ze poves pa rečs en mesec sm se učil normalno,,te pa vsi bukav gledajo, kako to da si samo 6 pisu... 

)

. (sori malo čudno vse izgleda)
ninchy1987 napisal/-a: ko so me vprašali kakšno oceno mislim, da bom dobila sem pač začela z najmanjšo oceno (1,2)skoraj vedno sem odgovorila, da se pač nisem veliko učila in da pričakujem slabo oceno. Ko sem nato dobivala povprečne ocene (3,4 ali celo 5) so si spet mislili svoje...
.

ob tem mi je dobesedno slabo in se tresem kot šiba na vodi in ni nič kaj prijetn občutek!
sej je vedno blo tk 
kizzy napisal/-a:drugače se pa še vedno strinjam da učni uspeh ni odvisen od števila ur presedenih za knjigo temveč od učinkovitosti tega sedenja

Pontifex Maximus napisal/-a:Celo osnovno šolo se nisem nič učil in imel zadovoljiv uspeh...Celo srednjo šolo se nisem nič učil in imel slab uspeh. Maturo sem šel pisat na blef in sem jo naredil s slabim uspehom. Na faksu se do 3. letnika nisem nič učil in imel ful dober uspeh.

*lilica* napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:Celo osnovno šolo se nisem nič učil in imel zadovoljiv uspeh...Celo srednjo šolo se nisem nič učil in imel slab uspeh. Maturo sem šel pisat na blef in sem jo naredil s slabim uspehom. Na faksu se do 3. letnika nisem nič učil in imel ful dober uspeh.
Za osnovno šolo verjamem, da se nisi nič učil, za srednjo pa ne več. Vsaj mal si mogu pogledat, kej prebrat, da je stvar šla skozi. Mogoče se tebi zdi, da se nisi, ker se ne spomneš več![]()
Jest sem se v srednji šoli kar dost učila, ampak vsako leto manj, ker sem se navadla načina profesorjev in sem točno vedela kolkiko moram za vsak predmet porabit. Letos sem 1. letnik faksa in do tega meseca nismo imeli skoraj nič za počet, en kolokvij in en izpit..zdaj pa se je začelo. Mal me skrbi, ampak upam, da mi uspe