Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tmalaa »

Uff.. povedkovega določila in takih pizdarij ni blo.. hvala bogu.. :D
Ja jst sm dala za tvorca besedila tista 2 Angleža.. Upam, da je prav..
Ma tist širok in ozek e.. men ni blo sploh nč jasn kaj nej nardim.. :S
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
Uporabniški avatar
Lučkica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lučkica »

ooo... js sm spet vse zafrknla. ker pri vabilu ni blo mojga naslova, ga nism napisala (nism vedla da se ga morš zmislt). za tvorca besedila sm dala slovenca. kera beseda je bla pa naglašena na polglasniku? segment a steber? pa.... tm k je blo DA/NE js mam sam 2x NE, bl na koncu (tist da je potoplena cesta, pa da je debelina 35cm). paaa... a kera ve ker odvisnik je blo treba napisat?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

Lučkica napisal/-a:ooo... js sm spet vse zafrknla. ker pri vabilu ni blo mojga naslova, ga nism napisala (nism vedla da se ga morš zmislt). za tvorca besedila sm dala slovenca. kera beseda je bla pa naglašena na polglasniku? segment a steber? pa.... tm k je blo DA/NE js mam sam 2x NE, bl na koncu (tist da je potoplena cesta, pa da je debelina 35cm). paaa... a kera ve ker odvisnik je blo treba napisat?

js sm pa janoviču pisala vabilo, lol ;)
na polglasniku je bla STEBER
jst sm isto dala "NE" - tm kjer je potopljena tlakovana pot - kr besedilo o tlakih nč ne govori, pa debelina sm tud dala NE, kr tam kjer je bla debelina omenjena je bla mislem da št.45, kjer je bla omenjena pa št.35 je bla pa to neka dolžina v naslednem odstavku..

aja pa sej uno ko si mogu napisat kaj kera beseda pomen, ena beseda nima napisanga pomena - to je bla beseda ZMERNO ane?

odvisnik mislem da je biu pa en načinovni en pa a vzročni? sm tolkrat popravla da nevem več kaj sm napisala :)
Uporabniški avatar
Lučkica
Komunikatorka
Komunikatorka

aja pa kje se vid tema besedila? js sm dala v 1.odstavku. pa une številke sm mela 2,1,4 al pa 1,2,4 (se ne spomnm točn). pa.,.. a je bil naslovnik : javnost? S-strukturo sm pa nardila S+S/S)S

Js odvisnika nism napisala k nism vedla, ja tm k je bla brez pomena je pa men tud ostala beseda ZMERNO.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

js sm dala naslov, nevem ;)
pa širša javnost
pa poljudoznansvetn članek
S strukturo sm zajebala, ti maš prou ja.. pa stavka nism znala podčrtat, jao! :D
Uporabniški avatar
Lučkica
Komunikatorka
Komunikatorka

HM... js tud nevem za podčrtavanje... mensezdi da je blo: osebek/povedek/predmet ... pa v osebku pa predmetu ful prilastkov. :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja to se tud men zdi, sam zih ni prou, kr nikol nevem kdaj so črtice, kdaj so pikce in kdaj so ------- :?
Uporabniški avatar
Lučkica
Komunikatorka
Komunikatorka

js mam zj še gefo, fizko pa mto. a ma kera še gefo? js sm res supr izbrala tole gefo. v šoli smo jo mel sam v 1. in 2. letniku, tko da naj bi se zj sama doma učila 3. in 4. letnik.... joj joj joj to bo zj še naporen teden :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

js mam tud gefo... in psiho.. pol pa valda še mato..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

buubbika napisal/-a:Js mam gefo pa soc. Hjooj, dans mam počitek, ker se mi res ne da, pa še zaspana sem ful.. Maš kakšne zapiske za Slo.? :pale:

za književnost jih mam jst use ;)
kdo rab??
Uporabniški avatar
Lučkica
Komunikatorka
Komunikatorka

o js bi te ful prosila, če mi hako pošleš na lucka.odar@gmail.com
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

poslano :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

geo mam tudi.. vsaj slovenijo mam, če rabiš dej mejl
metla111
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a metla111 »

js sm dala tut dvakrat ne, sam tm pr tlakovani cesti sem dala pa ja, ker je enkat vmes pisal da zgledajo kot tlakovci.....
za tvorca besedila sem dala js unadva angleža, sam mislm da to ni prov, ker je bilo besedilo samo povzeto po njuni knjigi....pa dele sem se spomnla, da sem pozabla podčrtat prilastke pr predmetu :?
Ja js mam tut se gefo pa psiho pa mato, čeprav me gefa res skrbi...a ma kera ksne zapiske?? se priporočam, še posebi za severno evropo :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ js mam geo sam slovenijo zapiske, za psiho mam pa use v zvesku, ampak res use ;)
Zaklenjeno