Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
2good4u
Debatorica
Debatorica
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a 2good4u »

cartika napisal/-a:mene neki zanima. meli smo matkovo tino in režonjo na svojem. in sem pisala režonjo na svojem na listu sem pa odklukala vodeni spis namesto samostojna interpretacija. ali mogoče zna kdo kak bo zdaj ocenjevanje. mene je full strah da bom imela 0 ničk. sicer sem vse tam pri navodilu napisala ali sem zajebala.

Ja kolikor jaz vem...bo to mal delikatna zadeva. Zdej če si zajela pri svojem spisu, tisto, kar je pisalo v pomožnih vprašanjih ne bo panike. Čeprav mislim, da na poklicni maturi ni tko pomembno. Ker ti to popravlja v bistvu tvoj učitelj in učitelji iz svoje šole in bodo sigruno pogledali čez prste... :wink:
šečeru
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a šečeru »

jaz sem pisala po navodilih. samo tam bi morala obkrožit samostojna interpretacija. ja pregleda naš učitel tudi vendar gre v Lj tudi. ne vem.
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
Uporabniški avatar
bubyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bubyka »

kaj pa ce bi poklicala v solo in to povedala profesorju za slovenscino?
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Naughty grl »

Jz sm tud slisala, da je blo kr tezko pa cist premal casa ... Tko da punce, ne se sekirat, ker se je ocitno vecini tko zdel :wink: :razz:
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Lumpyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LJ city

Neprebrana objava Napisal/-a Lumpyka »

Blo je kr neki. V bistvu bi blo isto če bi se učila al pa če se nebi! Učila sm se zdej vsa pravila in kr spada zravn, po so ble pa take naloge, d nism čist nč od naučenga rabla. Beda no! :x :evil:
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
Uporabniški avatar
Tanja__
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tanja__ »

Joj znorela bom!! Tak težke pole pa še ne!!

ZMANJKALO ČASA!! Da ne govorim rajš, kolk nalog sploh nisem rešla, 1.) ker ni blo časa za razmošljat, 2.) ker nisem niti kapirala, kaj hočejo od mene.

Pa še to tiste s 4, 5 točkami. KRIZA! :x
Mislim, res zagamano!!

In seveda, bog ve kolk je blo sploh od tistega prav, kaj sem nakracala.... dobesedno KR NEKI!!
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Michael »

Morte full jokat kok je blo tezko pa da je zmankal casa itd. pa bojo avgustovske pole bol na izi :wink:
Gone
šečeru
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a šečeru »

daj idi v 3 p.... m......! nehaj že enkrat gnjavit s tojimi bedastimi izjavami. če ti kaj ne paše se pritoži na sončno upravo! :angry: :wall: :stupid:
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
Uporabniški avatar
dajcy
Debatorica
Debatorica
Kraj: wonderland:)

Neprebrana objava Napisal/-a dajcy »

cartika napisal/-a:daj idi v 3 p.... m......! nehaj že enkrat gnjavit s tojimi bedastimi izjavami. če ti kaj ne paše se pritoži na sončno upravo! :angry: :wall: :stupid:

cartika mislim da se je michael samo malo pohecal. ne vzet vsega tako resno :wink:
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
Uporabniški avatar
Dreyč
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Dreyč »

Ej mal za umert, matura ni tak bav bav ne si v glavah ustvarjat sliko nečesa velikega ampak sliko nečesa kar bo šlo hitr in lahko mim, in da potem čakajo na vas najdalše počitnice pred smrtjo :lol: :lol: ne res sproščeno in z nasmeho res ful pomaga če se nasmeješ (piše tud v znanstvenih revijah pa se mi ne da nabijat), pa dobra voja je najbolja Sam kekca poglejte on je bil tud vedno srečen nasmejan pa mu je use uspel (mal heca) :D
Kreh...,Kreh.....
garfild lady
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a garfild lady »

Tud jst sm včeri pisala slovko...Pa mi je kr šlo...Cajta sm mela glih dost, edin pr ene parih nalogah nism razumela/vedla ka hočejo od mene!!! :roll: :idea: :?: What da fak is this??!! Drgač je pa tud folku okrog mene zmankal cajta....Mene bolj skrbi matematika!!!! :eek: :roll:
garfild lady
Sramežljivka
Sramežljivka

Tud jst sm včeri pisala slovko...Pa mi je kr šlo...Cajta sm mela glih dost, edin pr ene parih nalogah nism razumela/vedla ka hočejo od mene!!! :roll: :idea: :?: What da fak is this??!! Drgač je pa tud folku okrog mene zmankal cajta....Mene bolj skrbi matematika!!!! :eek: :roll: Drgač pa vsem želim VVVVEELIK SREČE!!!!!!!!SJ BO!!!!!
WE WILL SURVIVE!!!! :biggthumpup: :zustimm: :hallo:
garfild lady
Sramežljivka
Sramežljivka

ups....neki compjuter nagaja!!!!!Pardon!! :oops: :roll:
Uporabniški avatar
ANSAF
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANSAF »

kaj te generacije tok jamrajo o tej maturi....
vse vam je na pladnju prineseno, ne vem kok vaj obstaja pa primeri matur iz prejsnjih let, pa primeri pri anglescini v ne vem kaksni obliki, itd....
ko sem jaz delala, smo 1x poslusal slusni del, primer iz mature smo imeli pa samo iz perjsnjega leta.
Poleg tega pa nismo ponavlajli za maturo 2 leti, ampak smo se mogl naucit vse v 1 mesecu... sam tok ...
pa se to, kontrolke in vse podobno ni bilo nic napovedano, zdej pa ce pisejo 2 testa na teden, je ze halo :evil:
Ampak vseeno ( da ne bom grda izpadla) VELIKOOOO SRECE, ce ne bo slo v 1., bo slo pa v 2.! :wink:
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
pupica20
Debatorica
Debatorica
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objava Napisal/-a pupica20 »

mene tut matematika skrbi!! Kaj mislste d bo težka? :?: :?:
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Zaklenjeno