Metal glasba
Bulma napisal/-a:Ja, te mi pošli či ne bon jes prle mejla seznama oz razporedaZnan ka do Bajaga tüdi. Oni so vredi...ovači pa itak ka bojo cro bendi. Saj nindri ne falijo
Ka pa vstopnina? Tou je kar nekaj vedno,nej?
Ja vstopnina je tak, ka če je kakši bole znani bend, je vstopnina večja. Niti se ne spomin, kakse so kaj bile vstopnine prejsnja lejta, ka san jes vedno mejla tedensko karto zasenki kak obcanka Polane. Verjetno de okoli 4, 5 mogoce celo 6 evrof.
Programa se nega! God damn. Internetna stran pa ne dela. Bom ti pa definitivno napisala, ka bo. Cula san tüdi, ka do Bjelo dugme, ali ka mene briga za njih. Jes tak iden samo na Pankrte, ker smo nej v dobrih odnosih z zupanom, on pa je tudi organizator oz. glavni v turisticnem drustvu. In njemi nescen pejneze ta prevec nositi, ka je gnoj

Ja CRO bendof de itak najvec, ka narod tou na velko poslusa. Nemajo pojma, ka je dobro

You want me to be something I can never ever be.
Sziget je od 12.-18. avgusta. Ma ne ven ce bom sla. Evo program, nic taksoga, ka bi bilo vsecno, razen mogoce Die Ärtze.
Mislili smo iti na Sex pistols na Nova rock, samo te smo nej sli, pa se pravili so eni, ka je bilou bedno. Pa karta je bila draga, adijo, jes si tou nemren privosciti.
Meni se niti prevec ne da oditi na kakse festivale. Rajsi iden samo na koncert, brez kaksoga taborjenja. Zgleda, ka san ze v lejtaj oz. staran se
Mislili smo iti na Sex pistols na Nova rock, samo te smo nej sli, pa se pravili so eni, ka je bilou bedno. Pa karta je bila draga, adijo, jes si tou nemren privosciti.
Meni se niti prevec ne da oditi na kakse festivale. Rajsi iden samo na koncert, brez kaksoga taborjenja. Zgleda, ka san ze v lejtaj oz. staran se

You want me to be something I can never ever be.