Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
kocka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kocka »

pred štirimi meseci sem končala tri mesečno zvezo. bil je prvi fant, ki sem ga jemala resnično resno. doma so ga poznali... bila sem resnično nora nanj, imela sem ga rada. zanj pa nisem bila prva in (danes razumem) ni bil tako nor name. na začetku se je trudil zame, potem pa vedno manj. po treh mesecih sem zahtevala od njega več, predvsem več časa zame. pa mi tega ni bil zmožen nuditi in sva končala.

še isti dan sem se zaletela. to je kasneje tudi izvedel (mojster, ki je popravljal avto, ga je poznal in ga je spraševal, kaj njegova lubca ustvarja na cesti, da je zbila avto). on se je isti večer do konca napil.

nekaj časa sem upala, da se bova nek večer nekje srečala in izginila. le še za eno noč. da bi me še enkrat stisnil k sebi. da bi mi še enkrat pritisnil poljub na nos...

po dveh mesecih sem začela realno gledati na najin odnos, začela sem se zavedati kaj vse sem pustila in ugotovila, da on resnično ni zame.

še vedno se vidiva, vsakič se sprašujem, kako si dovoli biti še vedno tako seksi :P , ampak najina skupna zgodba je končana.

pred dvema mesecema sem spoznala novega fanta. sprva nisem nič upala. nisem si ga upala spustiti v mojo bližino. pred menoj je bil ves čas film, da bo z njim isto. nakar sem se prepričala, da je vredno poskusiti. prepustila sem se toku, se navezala nanj. si priznala, da je mnogo bolj primeren zame kot bivši. no in sedaj sem na točki, ko bom ponovno razočarana, še preden bova stopila v zvezo. pa tako dobro je kazalo...

Pisane Marjetice
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a britney20 »

V sredo sm končala skoraj 4 letno zvezo. Fant mi je pomenil vse na svetu najraj sm ga mela. Končala sva zato, ker sm bla malce preveč ljubosumna. Sej sm mu vse povedala da priznam napake in use ko sva se pogovorila predn sva se razšla. Reku mi je da ne more več da se je zelo spremenil, reku je da nism kriva sam jz ampak oba. Reku je da ne čut do mene tisto kar bi mogu. Da bi me imel sam za prjatlco. Fant je res dobr človk. Ni mi dal še ene priložnosti da dokažm da se tudi jz lahko spremenim. Ampak je reku da nočm da se spremenim. Pomeni mi res use in 4 leta ni tok malo. Nimam volje do ničesar samo upam, da me bo kmalu poklical in me prosil da se vrnem nazaj. Ostala bova prijatelja ampak kuj ne bo šlo. Preveč ga imam rada :cry:
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Atena13 »

Nimam problema s tem da bi prebolela...no ja. Saj tipi so prasci- samo smo si same krive da prasca tudi privlačimo k sebi.Ko pa pride kakšen kul,umirjen, dečko, ki ni prepotenten, pa ga ne šmirglamo Potem pa pogledaš ženske, ki imajo še bolj glupe fore kot nekateri tipi, si rečem....oh, le kaj bi brez moških. :D
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bina_ »

ko že skoraj pozabim da obstaja,dobim njegov sms,v katerem me sprašuje,če sem ga že pozabla... ta sms me je kar preveč vznemiril...spet so moje misli pri njem...wem da morem biti močna,pa da bo spet poskušal,da bi bila skup...samo glede na toliko možnosti,ki jih je mel in jih ni izkoristil,mislim da si nove ne zasluži...sploh pa razen tega da se imam rada,nimama nič skupnega skoraj... in wem da nebi šlo,samo zakaj me ne pusti na miru... :? :(
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Jz sm mu pisala učeri k sm dubla tak občutk pa nč ni odpisu. :cry:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

^^ zakaj ga pa nisi poklicala? alpa pejt do njega.. sej sta ja hodila ful cajta, nemore te kr v enem dnevu zbrisat
Uporabniški avatar
gummibear *
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a gummibear * »

Evo, še ena v klubu samskih. :( Končala sva pred štirimi dnevi, po 3 mesecih in pol zveze. Pred tem sva pa že eno leto pač nekaj no :lol: . Glavni razlog je bil, da se je vse nekako ohladilo, videla sva se mogoče 1x na mesec, ker sva imela zvezo na daljavo. Zadnje čase se sploh nisva klicala / si pisala karkoli. Vem, da sva bila oba zaposlena z učenje pa tem, ampak vseeno bi si lahko odtrgala tistih 5min za kak sms. Nekako sem čutila, da je nekaj narobe, vedela sem, da bo kmalu konec. Oba sva vedela kaj bo, ker pač se je dogajalo to kar se je.
Zdaj mi je ful hudo, jočem, sploh se ne morem pogovarjat z njim. Nekaj mi manjka, vrjetno bo kr trajalo, da ga bom prebolela. On še vedno želi, da ostanema prijatelja ampak nevem, če zmorem. Trenutno bi ga rada za nekaj časa ''odpisala'', da ga prebolim, potem pa bom videla, če sem sposobna biti njegova prijateljica. :? Najhujše je, da vem, da ga bom še vidla, ker je kr nekaj stvari, kamor oba hodima. Upam, da ga ne vidim s katero drugo, ker bo takrat še dosti hujše. :cry:
Trenutno sem čisto na tleh, vendar hodim vem s prijateljicami, se nekako zamotim, da vsaj malo pozabim na vse skupaj. Vsak dan zaspim in se zbudim v solzah. In vedno znova si obljubim, da ne bom jokala. Ne gre, preprosto preveč ga imam rada. :( Vem, da ima tudi on mene, samo taka zveza pač ne funkcionira.
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

~NIA~ napisal/-a:^^ zakaj ga pa nisi poklicala? alpa pejt do njega.. sej sta ja hodila ful cajta, nemore te kr v enem dnevu zbrisat

sej mi je odpisu pa me je vprašu kako se držim pa sm mu odpisala da slabo on je pa sam odpisu da kr uredu no. Vprašala sm ga če me kej pogreša on pa sam napiše mal in se takoj poslovu. 4 leta niso mal in ne razumem kako je lahko kr naenkrat vse uničeno. :(
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

gummibear * napisal/-a:Evo, še ena v klubu samskih. :( Končala sva pred štirimi dnevi, po 3 mesecih in pol zveze. Pred tem sva pa že eno leto pač nekaj no :lol: . Glavni razlog je bil, da se je vse nekako ohladilo, videla sva se mogoče 1x na mesec, ker sva imela zvezo na daljavo. Zadnje čase se sploh nisva klicala / si pisala karkoli. Vem, da sva bila oba zaposlena z učenje pa tem, ampak vseeno bi si lahko odtrgala tistih 5min za kak sms. Nekako sem čutila, da je nekaj narobe, vedela sem, da bo kmalu konec. Oba sva vedela kaj bo, ker pač se je dogajalo to kar se je.
Zdaj mi je ful hudo, jočem, sploh se ne morem pogovarjat z njim. Nekaj mi manjka, vrjetno bo kr trajalo, da ga bom prebolela. On še vedno želi, da ostanema prijatelja ampak nevem, če zmorem. Trenutno bi ga rada za nekaj časa ''odpisala'', da ga prebolim, potem pa bom videla, če sem sposobna biti njegova prijateljica. :? Najhujše je, da vem, da ga bom še vidla, ker je kr nekaj stvari, kamor oba hodima. Upam, da ga ne vidim s katero drugo, ker bo takrat še dosti hujše. :cry:
Trenutno sem čisto na tleh, vendar hodim vem s prijateljicami, se nekako zamotim, da vsaj malo pozabim na vse skupaj. Vsak dan zaspim in se zbudim v solzah. In vedno znova si obljubim, da ne bom jokala. Ne gre, preprosto preveč ga imam rada. :( Vem, da ima tudi on mene, samo taka zveza pač ne funkcionira.

te popolnoma razumem ker isto preživljam sam da sm bla jz s fantom 4 leta. Tud jz nevem kako nej bom njegova prjatlca. Nevem če je to mogoče tud jz se sprašujem :cry: tok ga mam rada :cry:
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Eno je 4 leta bit z nekom, drugo pa 3 mesece in pol... Ne rečem, da ne boli, tut če si kratek čas z njim, sam vseeno...
Jz tut ful žalujem za enim, sam še nisma niti skup :gruebel: (tega ne resno jemat :) ).
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

gummibear * napisal/-a:Končala sva pred štirimi dnevi, po 3 mesecih in pol zveze.
...videla sva se mogoče 1x na mesec, ker sva imela zvezo na daljavo. Zadnje čase se sploh nisva klicala / si pisala karkoli. ...vseeno bi si lahko odtrgala tistih 5min za kak sms.
Zdaj mi je ful hudo, jočem, sploh se ne morem pogovarjat z njim. Nekaj mi manjka, vrjetno bo kr trajalo, da ga bom prebolela.

No offence, samo tukaj je polno nekih nasprotij.
Rada si ga imela tako, da ne veš, kam bi zdaj sama s sabo, po drugi strani pa se sploh nista redno slišala, videla pa v vsej zvezi ravno 3 ali 4x (če praviš, da 1x na mesec)? :? :? :? Ne gre skupaj.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

gummibear * : kaj sta sploh končala? telefonske pogovore? 3x sta se vidla v 3h mescih, wohoo, res resna zveza..
upam da si stara 15
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

učer sm dobila sms od njegovga best kolega (mi je svojo novo cifro sporoču...) pa sm ga uprašala kako to, d se je name spomnu (po 1 letu), pa prav, d so zanč neki pil in so mojmu bivšmu težil, zakva je vse zajebu, zakva me je prevaral... :cry: in d ne bo nikjer najdu take bejbe k sm bla jez...

zdj me pa zanima, a naj temu kolegu, k me je tipkov napišem kej v smislu d njega še vedno pogrešam al ne... :?:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ ja jst bi mu.. pa tko, če si sure da nau pravu tvojmu bivšmu bi ga še mal o njem povprašala, kako on gleda na use, a mu je kej žou..
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

ja sam jez hočm d bivši ve d ga pogrešam... sam neb njemu direkt sms-a poslala...
sem mu ga ne vem 2 mesca po tistem k sva končala, pa ni blo nobenga odziva... (mogoče se je kej spremenil v 1 letu...)
:)
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Zaklenjeno