še isti dan sem se zaletela. to je kasneje tudi izvedel (mojster, ki je popravljal avto, ga je poznal in ga je spraševal, kaj njegova lubca ustvarja na cesti, da je zbila avto). on se je isti večer do konca napil.
nekaj časa sem upala, da se bova nek večer nekje srečala in izginila. le še za eno noč. da bi me še enkrat stisnil k sebi. da bi mi še enkrat pritisnil poljub na nos...
po dveh mesecih sem začela realno gledati na najin odnos, začela sem se zavedati kaj vse sem pustila in ugotovila, da on resnično ni zame.
še vedno se vidiva, vsakič se sprašujem, kako si dovoli biti še vedno tako seksi

pred dvema mesecema sem spoznala novega fanta. sprva nisem nič upala. nisem si ga upala spustiti v mojo bližino. pred menoj je bil ves čas film, da bo z njim isto. nakar sem se prepričala, da je vredno poskusiti. prepustila sem se toku, se navezala nanj. si priznala, da je mnogo bolj primeren zame kot bivši. no in sedaj sem na točki, ko bom ponovno razočarana, še preden bova stopila v zvezo. pa tako dobro je kazalo...
Pisane Marjetice