Varanje svojega partnerja z znano osebo?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Atena13 »

Ne stori drugemu tistega kar nočeš da drug stori tebi.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

*lilica* napisal/-a:
LanaMaxim napisal/-a:Kaj pa so slavni kaj več kot vsi ostali ljudje? Ponavadi so še bolj zakomleksani, zato pa tud radi polagajo punce/fante za eno noč, k pri tem se jim ni treba trudit tok k pri resni punci/fantu.
Če mam fanta, ne mislim na druge.

Se strinjam. Slavni niso nič več kot ostali. Če ti ej nekdo simpatičen, ti je simpatičen če je ali pa če ni slaven, če ti pa nekdo ni simpatičen, mu pa tudi slava nič ne pomaga.
In ja, imam fanta in ne mislim na druge. Ne vem, kaj je enim, ki bi prevarale fanta z nekom, samo zato, ker je slaven in dobro zgleda :roll:

Jao kok komplicirate. Ja normalno da so slavni ravn tko ljudje, samo imajo prednost ker jih pozna cel svet in zarad tega pač padejo prej v oči kot sosedov Joško. Ampak men to sploh ni važn- slava gor al pa dol.. ker pa je bilo ravno vprašanje na temo- s katerim slavnim, mi je pa pač padel v glavo RW ker mi je full karizmatičen, in tut če bi ga na cesti spoznala bi ga kljub neslavi opazila- seveda če bi imel tisto nekaj več v sebi.
Tut jst ne mislim na druge- v stilu da me konstantno neki mika. kDaj pa kdaj pa pogledam za kakim/kako in si mislim uh ta je pa dobr. In? A zdej če sm v vezi najboljš da se na štrik prvežem pa tipa za ovratnico pa gremo al kako? Al pa da si kako ruto čez oči nalimam da me nou skominal al kva???

Pa tut morte se zavedat da lahko je govorit dokler ne prideš v situacijo sej kaj pa veste če bi jst spoznala RW pa bi mi dol vse padl ker ima recimo neznanski ego in je oh in sploh vzvišen? Pa tut kdo pravi da bi js tnjemu bila všeč? veste kolk enih Čejev je. Kle gre samo za to da se pove ker je keri všeč dost da bi tipa prevarala (čeprav jst ga ne bi za hrbtom)- kar pa tut ni nujno da je dobesedno. VI pa iz tega naredite celo znanost in obsodbe. To so sam otroške fantazije, od razmišljanja in do dejanja je pa zame kr velka pot. Če pa bi prišlo do tega jst svojmu lubiju ne bi čist nč zamerla če bi se podru recimo z Angelino Jolie, bi ga sam prosila naj posname al pa še mene zraven povab... :D

Vi pa kr u prazno neki sodite. PAč brigite se za svoj lajf, in če imajo drugi pač drugačno mnenje še ni treba sodit z raznimi: joj kok so to otročje fore jadi jadi jadi. Kdo pa prav kaj je prav in kaj ne? Vsak sam zase najboljš ve.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ti imaš pa malo čudno logikoa. Najprej praviš, da ti slava sploh ni pomembna, da ti je Robbie pač padel v oči zaradi svoje karizmatičnosti in da niti nisi ziher, če bi ti bil v živo tudi všeč. Poleg tega je pa to tvoja otroška fantazija in ne resen načrt. jadajada....

Hkrati pa trdiš, da ne bi fantu nič zamerila, če bi te prevaral z Angelino. Ok, kaj pa, če bi te prevaral z eno hudo sošolko z ravno tako veliki fafn žnabli? Kje je pa potem razlika in zakaj bi mu oprostila varanje s hollywoodsko zvezdnico, če pa ni poanta v slavi?
Uporabniški avatar
.drama.queen.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a .drama.queen. »

..brian molko. :D
Zadnjič spremenil .drama.queen., dne 15. Mar. 2010 23:47, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

e)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ptuj

ljubezen in seks

Neprebrana objava Napisal/-a shanell »

nikoli! rajši mam povprečnega fanta...!
čeprav mam glede vizualnosti kr visoka merila...
všeč so mi npr nabildani, visoki od 175 do 185...in še in še.

:cool:
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

ah...varanje je varanje ne glede s kom to nrdiš.jz tega neb nkol nrdila in nkol oprostila.k da so slavni pa taki carji d zart njihove slave prevara pa kj manj prizadane...žal ne.
Uporabniški avatar
beba5683
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo Mesto

Neprebrana objava Napisal/-a beba5683 »

ko enkrat tipa prevaraš al pa tko d on to ve sexaš z drugim, to podre zaupanje v zvezi, sj pol ne more bit noben sigurn da se kej podobnga ne bo več ponovilo. ko enkrat načneš zaupanje je konc.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Tega res ne bi nrdila in tut si tut ne domišljam. Samo zart enga seksa tega sploh neb nrdila....mi zdj z mojmu fantm čist nič ne manjka :)
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Bah, kaj pa je znana osebnost več kot pa en dober tip, ki ga srečaš na ulici?
Razen, da ma znana osebnost verjetno keša ko smetja in zaradi tega verjetno kak invisibl čar, s katerim se ženske popajo nanj? In seveda navidezno samozavest, ki očara ženske... Ampak, kdo je pa reko, da tega en navadn dedc na ulici ne premore?? No no no...
Po mojem mene neka znana osebnost nebi premamla, ok, saj ne rečem, par jih je dobrih in če bi Depp šel mimo naret kot v filmu Pirati s Karibu, jaz lih dvomim, da bi mela jezik spravljen v lapah (po mojem bi ga vlačla po tleh, če bi ga vidla :D ), sam da bi šla pa iz principa, ker je nekdo slavn dedca svojga prevarat (če bi ga že mela)... Doooh, ne fala, grem stavit, da bi ga lažje prevarala s kakim všečnim dedcem z ulice (če bi ga že šla varat).
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Hihi ... Kakšna tema ... Pri nekaterih pa vendarle ne ostane le pri željah ... :D
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Jaz svojega ne bi prevarala (nimam neke velike želje po kakšnem igralcu, pevcu, mi noben ni tako zelo všeč :wink: ), mislim pa, da bi mojemu takšno dejanje lažje odpustila, kot pa prevaro z kr eno xxx osebo.. pač poskušala bi ga razumet in bi se pač zavedala, da je itak samo enkrat v življenju imel tako šanso - sicer pa v vsakem primeru ne bi bilo vse skupaj popolnoma isto, kot bi bilo pred takšnim 'kiksom'..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Zanimivo razmišljanje ...
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Vem :D ampak ok, to je zdaj le razmišljanje.. in pomoje, če bi se to v resnici zgodilo, bi čisto drugače reagirala, le predstavljat si tega ne znam prav :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Odgovori