Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^ Mah ne sej se ne zanašam na to..sam tko, da mam eno tolažbo za vsak slučaj.

Zakaj pa, da se ni za zanašat drgač? A zarad komisij al kej druzga?
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

in kako kaj poklicna matura?...vam je šla...meni tak-tak...
zadna naloga bolj ali manj na pamet(časi)..hehe....
am ni mi povsem jasno zakaj se je šlo pri tistih dvojčicah....če lahko kera malo pove da vem če sem prav rešila...hehe :)
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Slusni del - polom sploh drugi del, prav tako word formation. :eek:

Drugo mi je pa se kr slo, z esejem sem zadovoljna, edino pismo je blo mal dvoumno.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

^^
Upam, da bodo pol pismo tud tko ocenjeval...ker pr ns so vsi različno pisal oz. pač na dva različna načina smo razumel.

Men se tok ne da slovke učit :? .
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica

kaj ni nobene ko je mela poklicno maturo?....hehe...vse gimnazijke
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

^^ Vecina ja :)

Zuza me se je tud ne da. :(
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tmalaa »

Eno vprašanje.. Kolk ste se že kej slovo učile? :D
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

^^
Šla sem čez vse 4 učbenike pa par pol rešila. Sam se mi zdi, da čist isto znam kot na začetku..zmer rešm za 3, za kej več mi pa sploh ne uspe. Morm se jutr mal bolj poglobit :( .
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ann* »

jz bom sam pole rešvala ..mislm to knigo no zbirka maturitetnih pol ..neki sm že bo pa treba še kr precej dons pa jutr :?
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

somebody napisal/-a:pismo - nism vedla al za štipendijo al za mesto, v glavnm polom

Ammm za kaj je pa blo? :? Jaz sem za mesto pisala.. ne za štipendijo. Kriznoo...
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica

No pa da povem kaj se je meni zgodilo in še dvema dekletoma ki sta pisale v isti učilnici kot jaz...
am...drugi del B pola,smo pismo pisale na oni dodatni list ko je poleg in to smo zvedle ko smo oddale pole da nebi smele pisat na tiste liste ker se nam pismo ne bo upoštevalo...kriza ble smo vse panične in v razred je prišla tajnica poklicne mature in je rekla da tu skoraj ni kaj naredit....da pač naj na pole napišemo da prosimo naj se upošteva to pismo, ki smo ga napisale na dodatni list...to je vse tako neuradno...par stavkov....jaz sem bla prepričana da tega ne bojo upoštevali...am doma pa je sestra klicala na RIC in tam so ji rekli da bi tajnica poklicne mature morala z vsako dijakinjo posebej na bel list napisati uradno prošnjo o tem naj nam upoštevajo to pismo ki smo ga napisale na napačen list,ampak ona tega ni storila...tak da jaz bom v pondelek oddala to uradno prošnjo(baje da še v pondelek lahko)in bi mi morali upoštevati...mislim...kako zanič tajnica ki ne ve kaj se stori v takih primerih... :?
ne bi se pa toliko bunila,če bi blo narejeno vse po pravilih,med 10min odmorom sem šla na WC in ko sem prišla nazaj je bla pola in ta dodatni list že na mizi in nisem vedela zakaj je....po mojem bi učitel mogel pole razdelit takrat ko smo vsi v razredu in na svojih mestih,navodila je sicer kasneje prebral,vendar nisem bla pozorna(vem moja napaka)...ampak da se je to zgodilo trem v enem razredu...po mojem je bila razlaga pisanja na nuli...in vse ostalo...zdaj samo lahko čakam da mi bodo upoštevali to pismo,ker drugače sem ang. pogrnila...
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Aaa za štipendijo se je šlo?? Jst sm pisala za mesto.. ful doro res :roll:
Ste opazli slučajno da je blo skori vse povezano z živalmi? :D
Jst pr slovi rešavam pole oz. bolj gledam v rešitve :roll: Nikoli mi ni šla dobro slovnica.. Tudi sjt se bom mogla potrudit pr ustnih, upam samo da bo FUL volje!
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

slušn del je bil men tko k večini smotan, čeprov mam vse rešen, sam ne vem kok prov...

k je ena za pismo sprašvala, pr ns so več al mn pisal tko zakva bi mogl dobit štipendijo...

a ma še kera višji nivo? kašn se vm je zdeu esej? men je pomojem kr šlo no... upejmo na čimbolš :D
Uporabniški avatar
Lučkica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lučkica »

kakšno štipendijo??? jao... treba se je bilo prijavt za kolidž. in napisat zakaj si ti primeren kandidat. o štipendiji na splošni maturi ne duha ne sluha. drugač pa pri slušnem delu sm sam tm k je blo neki hero... sm napisala China. ostalo sem pustila prazno. pr slušnem T,F so mi pa pršli: F,T,T,T,F,T

ok, punce... gledam ene ste se že učile slovo. pohvaljene. js sm zdej pršla dam in bom začela ;(
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

g00fy_qa napisal/-a:
somebody napisal/-a:pismo - nism vedla al za štipendijo al za mesto, v glavnm polom

Ammm za kaj je pa blo? :? Jaz sem za mesto pisala.. ne za štipendijo. Kriznoo...

jst sm gledala v slovar ne in tm je prevod d je to dovoljenje, dovolilnica, štipendija. v angleško angleškemu slovarju sta tud dva pomena, isto k v angleško slovenskem. jst sm pol pisala pač d me ful zanima ta študij d bi rada se izpopolnla pa sam mal sm omenla v to smer glede štipendije. mam tko ful vse okol. črpov glede na naslov kamor pošiljaš bi sklepala d gre za štipedijo
Zaklenjeno