Varanje svojega partnerja z znano osebo?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

on bi mi pustu jaz pa njemu :P
Uporabniški avatar
_~**SaaŠii**~_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a _~**SaaŠii**~_ »

sploh nebi pomisnla na prevaro..kaj šele z kšno znano osebo..nebi ga prevarala,ker mi preveč pomeni,ga mam preveč rada,in ga neželim izgubit.. :)
Uporabniški avatar
BlackMagicWoman
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Somewhere over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a BlackMagicWoman »

Nikoli nisem imela fetiša in nekih mokrih sanj na slavne osebe, tako da svojega partnerja nebi mogla prevarati s kakšno slavno osebnostjo. Poleg tega pa če mi je kdo od slavnih všeč vizualno, ni nujno, da bi mi bil tudi karakterno in da bi gojila kakšna čustva do njega. Pri seksu so mi čustva zagotovo na 1. mestu. In do svojega partnerja gojim zelo močna čustva. Zato sex s slavnim ali neslavnim odpade :D
Pain is temporary, glory is forever!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Ah ja, kaj bi pa mela od tega?da lahko rečem, da sem spala z Janom Plestenjakom.ja res se je za hvalt :lach:
ja nikakor ne no.Sem proti varanju, še najslabši razlog oziroma izgovor (poleg alkohola) je pa to, da je tista oseba slavna.slavna ali ne, varala nebi na noben način in z nikomer.
So mi pa butaste babe, ki skočijo v posteljo z enim samo zaradi njegovega imena.kr neki.kaj imaš od tega'Naj se ti klanjamo?LOL
Uporabniški avatar
BlackMagicWoman
Komunikatorka
Komunikatorka

Ma ja... Pa fora je v temu, da ti moški lovijo samo trofeje. In vsaka, ki spi z njimi je le številka. Se mi zdi čist bedno. Isto je ali je slaven ali pa ne. Prevara je, zato se mi zdi čist mimo ko nekatere napišejo...Jaz bi pustila njemu on pa meni :roll: Halooo. In temu pol ve pravite ljubezen? ... Ma jaz svojemu dam par vzgojnih in ga po hitrem postopku pošljem k njej. Če želi zaradi ene noči zavreči vse kar sva gradila, naj izvoli, ampak naj se ne vrača k meni!
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Kaj pa so slavni kaj več kot vsi ostali ljudje? Ponavadi so še bolj zakomleksani, zato pa tud radi polagajo punce/fante za eno noč, k pri tem se jim ni treba trudit tok k pri resni punci/fantu. Ok, ne morm rečt, da so vsi taki, ker velik jih je prou fajn verjetno.

Sam, neumno se mi zdi, da so pa slavni kao nekaj več in zato tudi bolj privlačni. Ok, js priznam, da mi kakšni športniki res niso slabi, sam še pomislila ne bi na kej. Pa sej nisem nora. Če mam fanta, ne mislim na druge.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

lol
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:17, skupaj popravljeno 1 krat.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Joj boga žena
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
BlackMagicWoman
Komunikatorka
Komunikatorka

~NIA~ napisal/-a:moja sorodnica se je pred leti neki zapletla z pevcem ene naše znane glasbene skupine in pol je iz Lady izvedla da je na poročnem potovanju z ženo, lol

Sam to mora bit pa šok da zveš iz časopisa. Obe se mi prav smilita. Predvidevam tudi, da ta njegova žena ni izvedela za to tvojo sorodnico. Pa ji on ni nič povedal da je zaseden?
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

Joj kva ene moralnizirate. ja Z Robbie Williamsom bi spala sam zato da se bom lahk potem hvalila. MISlim wtf? Pa kaj a ste vse stare 16 let?

A je kera mogoče pomislna da je keri kdo pač všeč? Jst načeloma ne padam na znane osebnosti- se mi gravžajo, ampak RW mi je pa tok karizmetičen da sm že lepo odkrito povedala lubiju da zanjga bi pa naredla izjemo in da če bi se mojmu fantu ponudla kakšna možnost za kej tazga (kaka bejba k mu je všeč) bi mu dala čist proste roke.

Mislim pa kdo govori sploh o varanju? ZAse lahk rečem da imava midva čist iskren odnos...
Vse skupi nima veze s tem ,kolk imaš fanta rad ali ne. Gre samo za sex in nič več. Ne vem zakaj vse tok vpletate sex pa ljubezen pa varanje pa ne vem kaj še vse. Mislim ko da bi kera rekla da bi se podrla ne vem z MUrkotom????

<Sej lepo da imata svoje mnenje sam ni treba pa tok obsojat... pa koga pri sexu za eno noč zanima njegova osebnost?
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
powerpuff
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a powerpuff »

Mah ni sans, mi je moj vizualno in tud kot karakterno najbl vsec, tega res ne bi zamenjala za en pretty znan face. Noben od naju ljubezni, sexa, prevare ne ločuje med sabo, nama je samoumevno, da bi se najina zgodba, pa ce je se tko lepa, koncala, ce bi kateri sexal z drugim :twisted:
Ce pa se najdeta dva s takimi pogledi na zvezo kot pri Strukelcku zgoraj, da je sex pac sex in da sex z drugimi ne pomeni, da imas svojega manj rad, pa super. More powah to yah, drzim pesti, da bo tudi Robi za :wink:
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

LanaMaxim napisal/-a:Kaj pa so slavni kaj več kot vsi ostali ljudje? Ponavadi so še bolj zakomleksani, zato pa tud radi polagajo punce/fante za eno noč, k pri tem se jim ni treba trudit tok k pri resni punci/fantu.
Če mam fanta, ne mislim na druge.

Se strinjam. Slavni niso nič več kot ostali. Če ti ej nekdo simpatičen, ti je simpatičen če je ali pa če ni slaven, če ti pa nekdo ni simpatičen, mu pa tudi slava nič ne pomaga.
In ja, imam fanta in ne mislim na druge. Ne vem, kaj je enim, ki bi prevarale fanta z nekom, samo zato, ker je slaven in dobro zgleda :roll:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Tu bi se popolnoma strinjal s lilico...sem ravno to želel napisati.
Tudi oni so navadni smrtniki ki so pač v službi medijev. Tudi oni lulajo in kakajo...nekateri imajo zaradi tega ker so "znani" blazne probleme in nimajo sploh več zasebnega življenja.
Skratka...da imam svojo partnerko ki je verjetno partnerka z razlogom res ne vidim nobene pametne argumentacije da pa bi se z unim slavnim dol počla. Meni se zdi to skrajno neresno in otročje...ja in kaj potem če je slaven ali ne vem kaj. Poleg tega je pa polno nekih grupies deklet ki jih na vsakem koncertu čakajo v vrsti da bodo one tiste ki bodo bile z njim...lahko si mislite kaj si oni mislijo o njih...in ve bi izpadle popolnoma iste.
Saj vem da so to kao sanje ali ne vem kaj...pa želje...ampak za moje pojme so totalno neresne in smešne. Da spoznam neko dekle ki bi mi pri 30ih rekla da pa če bo slučajno prilika da se kdaj dol da z enrike inglesijasom(nisem se potrudil pravilno napisati njegovega imena...saj vse veste za koga gre)...bi jo samo čudno pogledal in si rekel...kaj pa tej dogaja v glavi? :gruebel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Urshay
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Urshay »

no če se tak menimo s katero slavno osebo bi svojega fanta prevarala bi to bil definitivno Vin Diesel!
ampak to je samo domišljija ... nič resnega :)
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

prevara je prevara, pa je lahko Johnny Depp, sosed al pa sodelavec... in ne, js ne varam pod nobenim pogojem in ne glede na to, kdo bi bil fant...
Odgovori