Big Brother 2008
^ ja, ta kulturna razlika, to sem že jaz tud opazila. Jaz enostavno ne morem razumet, kak majo lahko dvojna merila: npr. kak ženska naj ne bi seksala pred poroko (al 18. letom al kaj že), moški pa lahko. Kak to zdaj na primer Tajb prenese v našo kulturo in to sprejema oz. ne sprejema. Se mi zdi dokaj nestrpen v tej smeri. Kot je npr. Nejc do homoseksualcev (ampa samo do moških ?!?). No, mogoče me to toliko bode v oči, ker Tajba že kot osebe ne prenesem.
-
- Komunikatorka
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Jez pa mislm, da se je Tyeb čist dobro prilagodil našemu okolju in kulturi. Mislm, da bi vsak tip tako reagiral kot je on, tko da tle se ne rabi prou nč sklicevat na njegove korenine
. Tudi ne prepoveduje Mateji, da ne bi nosila kratkih hlač, itd.
Drgač pa ta tedn nism lih sledila BB, tku da morm dns gledat oddajo, kumej čakam
.

Drgač pa ta tedn nism lih sledila BB, tku da morm dns gledat oddajo, kumej čakam

Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
- Kofetarica
Mayflower* napisal/-a:HVala bogu, da je šele, ker je bil tko 100%, da bo notri ostal. In ta izjava, da je izbral BigBrother namesto ljubezni je men bla mal too much.
ubistvu neke pogoje postavljat in ultimate v smislu big brother ali jaz, se men tud zdi totalno mimo.pač ljudje smo različni, eni imajo take ambicije in želje, drugi pa druge.In nevem zakaj nebi sebi izpolnil nečesa kar si želiš in če imaš možnost.In če bi mene nekdo vprašal isto, big brother ali ljubezen, bi isto rekla big brother, ker sovražim postavljanje takih glupih ultimatov.
kaj pa na koncu, če bi denar prinesel, bi bil pa oh in sploh najboljši pri družini a ne?In že tako ali tako je potencialni kandidat za dobit eno fajn službico in k bo meu fajn službico in fajn plačo, ne bo več tašča govorila kaj je kje reku, a ne.Ah, to so pa tašče sam gledajo kje bodo drek zmešale.
mi je pa škoda tajba, ker ni napačen človek.Njegove reakcije se men zdijo kar utemeljene, sploh ker se vidi, da je nažalost njegova baba kr mal avšasta.
jst bi prej zabrisala ven nejca in pa saro, naskeja, al pa matejo.