moj je 18cm višji od mene in mi je všeč=) če bi bil večji ne bi mela nč proti, jz sem zlo mjhna in pol se mam prov fino k pride na vrsto crkljanje ker mejhne punčke je lažje pocrkljat
Mene bi zelo motlo,če bi bil fant manjši od mene. Takšnega fanta nebi mogla imeti za resno zvezo, ker bi me to zelo odbijalo pa čeprav bi bil zelo simpatičen. Mora biti višji od mene, tudi ko imam pete Sem že imela manjšega fanta ampak ne za dolgo..ker me je ravno z višino odbijal in se nisem počutila dobro zraven njega
Vsaj 15 cm mora bit večji. Najbolj pa mi je tam okrog 20 cm večji, da ima ženska lahko še pete. Nikakor pa ne bi mogla imeti manjšega, ali enako velikega kot sem jaz.
hehe no moj fant je visok 205cm, jst pa 163..tak da kr lepih 40cm večji od mene. .sam me nič ne moti..če ti je en všeč te njegova višina neb smela motit. Jst pa tut ne nosim vlk petk, če bi jih pa mam še vedno tolk fore da.. lp
Moj fant je malce večji od mene. Če imam obute čevlje za vsak dan mi ni problem, samo petk pa: no, thanks Pa bi jih mela, k so mi sexy samo bi se čudn počutila, čeprav on prav, da ga ne bi motil
velka sm 165, mela sm fanta višine 195 in fanta višine 175. prej me je motilo pri višjem, ker se je moral on sklanjati k meni, težko sem mu kradla poljube
ne bi pa imela manjšega od mene, saj sem že jaz tako mala..