Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Meho, Naske... Saj je vseeno, tip je faca. Tud jaz vedno bolj navijam za Sandija ali Naskeja. Pa se to si mnenje ustvarjami na podlagi vasih postov in novic na 24ur.com. Zvecer nimam nikoli casa gledati, pa tud ce bi ga mela, bi verjetno kaj druga gledala, ker mi je strasno dolgocasno, ko se nic kaj ne dogaja. Ce pa vsake tolko preberem novice in vaseposte je naenkrat polno novih informacij. :)
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Men je Sandi dol padu..še najbolj zaradi laži o Dejanu.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ninc »

ElTyeb: "In ti si šla masirat njemu, ki veš, da tega človeka ne morm videt živega in me drka. Imaš 24, no 23 let in bi lahko bolj razmišljala. Veš, da tega človeka ga ne morm vidt in on mene drka cel cajt, samo to ti rečem ... malo bolj razmišlej."

:eek:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ O kom to?
On je pa itak bedn...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukrck »

^^ O Nejcu. Evo, za prebrat klik
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Zlo podlo tole od Sandija...da je šel vržt povšter v Tajba pa v Nejca da sta bla diskvalificirana.
Če že sam ni mogu bit dlje na škatli kot tiste 4 ure kot so ble obvezne, pol ne rabi še druge dol spravljat.
Marcelo se je pa fajn zmenu, tko da čez njega ne bom nč rekla.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Se kdo cuti, da se tale zgodba med Matejo in Tybom ne bo dobro razpletla? Meni je bilo prav podlo danes od nje, da se je pustila marisati in razvajati Nejcu, ceprav je potem trdila, da ni vedela, da Tyba to moti - meni se zdi, da ga je namerno izzivala, on pa se mi tudi zdi taki hlod od tipa ... kar nekaj, no. Ne vem ali tega ne pokazejo, ampak a si ta dva data kdaj lupcka? Nic cartanja in tega ... jaz bi umrla :lol:
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Ja sam res...malo romantike bi pa res lahko špilala no...pa kšn bolj strasten kiss tudi no...Da mam jst dedca poleg...me prou mal briga če so kamere okrog...sej bi ja usi vedl da sva par in malo strastnega stiskanja pod oddejo in malo vročih pogledov pa res ne bi škodilo no. :D
Meni delujeta ko en zakonski par - ki je že 30 let poročen! :rofl:
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Pa tisto Tybovo:'' Poglej, koliko si stara, pa se tako obnasas ...'', nekaj v tem stilu. Halo, kar nekaj komandira, Mateja pa ga tudi neprestano jeb* v glavo imam obcutek ... je en ta pesek tale Tyb se mi zdi.
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

ninc napisal/-a:ElTyeb: "In ti si šla masirat njemu, ki veš, da tega človeka ne morm videt živega in me drka. Imaš 24, no 23 let in bi lahko bolj razmišljala. Veš, da tega človeka ga ne morm vidt in on mene drka cel cajt, samo to ti rečem ... malo bolj razmišlej."

Jz sm dons slučajno gledala k je blo to in me je čiiist šokiral. Ne vem kaj temu Tybu ni jasn.. skos se neki sekera kaj si bo folk zuni o njem mislu pol pa Mateji take stvari govori da nč jasn. Že takrt ji je enkrat neki moriu nej pazi kaj dela in zdej še to. Ah sej ne bo več doug, ker gre pomoje u petk vn :D .
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

Dans je šel Sandi menda nekaj v spovednico prosit BB-ja in naj bi mu uresničil željo, menda nekaj v zvezi s Tjašo. Mogoče katera ve, kaj je prosil? Tiste, ki imate kartico, lahk pogledate tud video ...
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Ja, Tjasino sliko je dobil :)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

Aham, hvala :)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

*FaLLeN*AnGeL* napisal/-a:
ninc napisal/-a:ElTyeb: "In ti si šla masirat njemu, ki veš, da tega človeka ne morm videt živega in me drka. Imaš 24, no 23 let in bi lahko bolj razmišljala. Veš, da tega človeka ga ne morm vidt in on mene drka cel cajt, samo to ti rečem ... malo bolj razmišlej."

Jz sm dons slučajno gledala k je blo to in me je čiiist šokiral. Ne vem kaj temu Tybu ni jasn.. skos se neki sekera kaj si bo folk zuni o njem mislu pol pa Mateji take stvari govori da nč jasn. Že takrt ji je enkrat neki moriu nej pazi kaj dela in zdej še to. Ah sej ne bo več doug, ker gre pomoje u petk vn :D .

Če govorim iz moškega stališča bi tudi mene motilo da se en osebek dotika moje izbranke pa da mi gre ta dotični osebek na živce. Mislim da je želel to povedati..se pa opaža pri njemu dosti nekih frustracij in problemov ki jih je urpel zaradi vzgoje v drugem okolju...se mi zdi da ima polno nekih zavor in predalčka stvari po veri tudi.

Imam kolega ki je tudi musliman in je zelo zaščitniški do svoje izbranke...včasih celo pretirano in sem mu rahlo odprl obzorja in pokazal druge možnosti. Ta dotični prijatelj je svojemu dekletu prepovedal kupovati mini krila da jih ne rabi nositi ker s tem izziva moške...in se je nemalokrat tudi stepel zaradi nje :lach: Hitro vzkipljiv poleg tega pa še trenira borilne veščine in nabira mišice na utežeh...ima dosti tako radikalno razmišljanje za naše razmere.
Zato tudi Eltaybu ne gre zameriti to da je njej povedal svoje misli...saj je ni nadrl ali kaj takega ...samo povedal je da ga moti da se je dotika človek ki mu ni povšeči.
Kako bi bilo pa vam da bi vašega izbranca ena punca masirala in mu rekla da bi ga rada po jajčkih pobrila? Pa da ne pozabimo da bi vam šla ta punca na živce...sigurno bi ven padle in se drle nanjo potem pa še na svojega da kaj se gre in kaj dela :wink:
Tako da naj vrže kamen v Eltayba tisti ki je brez greha in brez teh predsodkov...

Pa ni zdaj fora v tem da ga zagovarjam...v bistvu mi je vseeno za vse tukaj kateri so...še vedno pa trdim da bo Sandi zmagal ker ga imajo ljudje radi ker je gasilec in igra harmoniko...in ne zaradi tega ker bi bil moj takozvani favorit.
Morda se stvar obrne če bo res kakšno hudo napako naredil...drugače se mi pa zdi za moje pojme da bi dal najraje Naskeju ta denar...naj repa in nekaj naredi iz sebe...tak ščene mali ki je iskren in naiven...se mi zdi še najbolj iskren do vseh pa trudi se z vsemi razumeti (čeprav je morda tudi to nek pristop biti priljuben in všečen ljudem)
Zadnjič spremenil ryu10kyu, dne 22. Maj. 2008 12:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Odgovori