nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Začutila boš, ko boš pripravljena, da se mu prepustiš in ko si boš to želela to stori. Ne ukvarjaj se z drugimi in njihovimi besedami, saj to je SAMO TVOJE.

Tudi brez sexa se imaš lahko zelo lepo, če še nisi pripravljena na to. Boš že videla, ko bo pravi čas za to.
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

ne se sekirat glede tega kar ti pravijo prijatelji...

mislim, da je najboljši čas za izgubo nedolžnosti, takrat, ko si sama prepričana da želiš to storiti, in ko čutiš, da je on tisti pravi!!!

ne se obremenjevati s kolegi, verjemi mi, da je marsikomu žal, da več ni nedolžen in da bi takoj zamenjal s tabo,... :razz:
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
maca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maca »

mala17
sedemnajst si komaj stara. tudi drugače se da uživat. ni nujno, da moraš pri teh letih že seksat. jaz recimo še nisem.

pri meni je blo pa tako:
vse moje prijateljice so izgubile nedolžnost pri 17, 18. jaz ne. doma so me učili pa pravljice sem brala, da se morata imeti dva strašno rada, da delata te stvari. pri 19 sem bila že tarča posmeha od teh istih mojih "prijateljic" - dale so mi občutek, da nisem normalna, da je nekaj narobe z mano, ker to že vsi delajo. hotela sem izgubit, ampak nikakor nisem našla tipa, ki bi mi bil tako zelo zanimiv, da bi pa doživela tisto posebno noč ob svečkah (tako sem si predstavljala). prišla so dvajseta, jaz še skos nedolžna. par mesecev po mojem rojstnem dnevu je misija "izguba nedolžnosti" končno uspela. totalno glupo. vse je blo na hitro, pa še vseeno prepočasi, ker sem komaj čakala, da neha. plac je bil katastrofa, nikjer svečk. spomnim se, da so me "prijateljice" pol vprašale, a ni zdaj čisto drugače? zdaj si ena izmed nas. haaallllooo - počutla sem se čisto isto, seveda sem jim rekla, da ja. hvalabogu nisem zanosila. sicer sva pol še bla nekaj časa skupaj in naslednji spolni odnosi so bili boljši - revež, saj verjetno ni vedel, kaj naj dela z mano, ko sem bila pa tako neizkušena :lol:

zdi se mi, da malo preveč kompliciramo glede tega "prvič". moj prvič je bil meni brezvezen. sem imela pa pol enega partnerja, s katerim sva se fenomenalno ujela. pa zdaj sem tudi z enim, s katerim sva v istem ritmu kar se seksa tiče. mojemu privič se zdaj smejim, takrat ko sem bila pa mlada je bila pa skoraj cela moja puberteta skoncentrirana na to, da moram enkrat izgubit nedolžnost na lep način.

isto je s praznovanjem novega leta. vse skupaj traja samo eno noč. vsi pričakujejo ne vem kaj. priprave so že od septembra al oktobra naprej. mora biti nekaj posebnega. pol pa včasih je super. ponavadi pa od prevelikega pričakovanja nastane totalno razočaranje.

oprosti, ker sem malo cinično napisala vse skupaj. upam, samo da boš bolj zrela, kot sem bila jaz. ne se pustit pritiskom drugih ljudi. delaj tisto, za kar misliš, da je tisti trenutek prav. upoštevaj svoj instinkt.

želim ti lep, nepozaben "prvič" :razz:
mala17
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mala17 »

hvala vam vsem, da ste si vzeli čas in mi s svojimi odgovori polepšali dan!:))

hvala, še se bomo tipkali!!

papa**
marateja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

No malo sem v zaostanku, ampak vseeno.

Svojo nedolžnost sem izgubila nekega poletja (med počistnicami, stara sem bila 14 let) s fantom, katerega sem noro ljubila. Z njim sem doživela prvi poljub, mesec po tem pa sva preživela skupaj nepozabljivo noč.
Tudi po tem sva bila še dolgo skupaj, a kmalu so se najine poti razšle zaradi bedarije, ki je nikoli ne bova (oba) razumela. Zdaj sva samo prijatelja. Vendar pa za nč na svetu ne bi spremenila tistega kar se je takrat zgodilo med nama.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
katarina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a katarina »

Zgleda da sm ....no, ne vem kaj! Nedolžnost sm zgubila pr 19-ih, s tem da sm s fantom prej hodila cca 8 mescev. In je čakal... Če zdej pogledam je mogu full trpet ampak jst sm čakala tok cajta dokler nism bla JST pripravljena. In sm mu hvaležna za to da je potrpel. In z njim odkrivam (še zdej) vedno kej novga... :love:
VRTNICA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a VRTNICA »

Jaz sem izgubila nedolžnost dan pred 17. rojsnim dnem. S fantom sva bila skupaj mal več kot tri leta, nato pa sva se razšla. Včasih mi je žal, da še nisem malce počakala, ker je bil preveč štorast in ni bilo tako, kot sem si zamislila. Sam kaj čmo :?
girl16
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a girl16 »

js sm pa prvič za 1.maj letos. blo je ful lepo... še posebej mi je blo všeč to da on sploh ni pričakoval, da sm use sama ˝izpeljala˝... točno sm vedela da bi rada z njim in da je čas nekako že primeren (16let)... rekla sm mu samo da si ga želim in...
:love:
Don´t worry! I am happy!
girl16
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a girl16 »

prej smo se parkrat pogovarjala o tem... in vsakič je odločno rekeu da to prepušča meni... da noče silit v nekaj kar nočem... ;)) :love: še vedno sva skupaj in nekako vem da bova še dougo!!! ;)) zdej pa bom nehala da ne bom zgledala posladkana :lol:
Don´t worry! I am happy!
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: najlepše mesto

Re: nedolžnost?

Neprebrana objava Napisal/-a uršy »

pri 16 :bgdev:
ne :hearts:
da :yau:
Uporabniški avatar
Ninica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: velenje

Neprebrana objava Napisal/-a Ninica »

pr 17...s tipom sma bla skupi 3 mesce ko se je zgodil dan D... :lol: bilo pa je za oba prvič,čeprav sm sprva misnla,da zanj ni blo prvič...kasneje mi je priznal...pr men pa ni blo lepo ker je fullllllllll bolelo!glede dneva bi pa izbrala drug dan...drgač pa mi ni žal da sm jo z njim,kr se bom tega spomnala vedno!!
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Jst sm jo zgubila ko sm bla stara mal več kot 16 let, no skorej 17. S svojim zdejšnim fantom. Za oba je bilo prvič, zgodilo se je pa na petek 13. :razz: Tega dneva ne bom nikol pozabila, ker je bilo vse popolno, tud zato, ker me je fant kr neki časa čakou :love:
cebelica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelica »

Pri 15. S fantom še danes skupaj odkrivama svet. Tak da - ne ni mi žal niti slučajno. Tudi, če ne bi bila z njim, mi ne bi bilo žal. Prvič zaradi tega, ker je ful pazil, da me nebi bolelo, drugič pa zaradi izkušenj in zadovoljstva.

Sex is fun! :lol:
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lara »

Pri 17-ih. Ampak sem bila fulllll razočarana- a glede tega je tak halo?????

Z njim nisma več skupaj, so pa nadaljnje izkušnje razjasnile zakaj tak halo :oops:
Uporabniški avatar
Anna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anna »

Pri 16 in pol. Sva pa še vedno skupaj. :roll:
Živi! Ljubi! Uči se!
Odgovori