Matura [Združena tema]
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Ja to od trave sm tudi jst slišala, sam nbi sprobala kr nism navajena pa bi pomoje negativno delovalo name
Je pa azdnjič pršu en s paralelke zadet, samo zto da je pridobil malo energije za it laufat kuperja.. kaj vse si folk zmisli
No, mam eno vprašanje v zevzi z angleščin.. A ve kdo za kašno stran na netu kjer ti lepo razložijo rabo vseh časov?
Kr mi dejansko nismo meli nekih konkretnih učbenikov za angleščino..
Če nbi bli tko dougi teksti pr angleščini bi že vse rešla, samo se mi tkoo ne da brat

No, mam eno vprašanje v zevzi z angleščin.. A ve kdo za kašno stran na netu kjer ti lepo razložijo rabo vseh časov?
Kr mi dejansko nismo meli nekih konkretnih učbenikov za angleščino..

Če nbi bli tko dougi teksti pr angleščini bi že vse rešla, samo se mi tkoo ne da brat

Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
[vanessa] to sem tud jst že iskala na internetu v zvezi z angleškimi časi, pa nisem našla nič uporabnga. Tko, da če katera ve za kakšna stvar nj plis link prpopa
Emm kok mate ve drgač prou rešenih pr gap filu od 15? Mene kr mal panika grab že no...Čeprov druzga kot da vaje rešujem že ne morem nardit.

Emm kok mate ve drgač prou rešenih pr gap filu od 15? Mene kr mal panika grab že no...Čeprov druzga kot da vaje rešujem že ne morem nardit.
- ~Papillon~
- Debatorica
buubbika napisal/-a:Mene pa zanima, če so morda kje rešitve od tistih pol, ki so na RIC-u?? Nism kje kaj zasledila, sam vseeno vprašam.
Vse pole na RIC-u majo tud rešitve zravn.
Npr. angleščina:
spomladanski rok 2007:
izpitna pola 1 OR
izpitna pola 1 OR – italijanska različica
izpitna pola 1 VR
izpitna pola 1 VR – italijanska različica
izpitna pola 2
posnetek za slušno razumevanje (mp3)
izpitna pola 2 – italijanska različica
posnetek za slušno razumevanje (mp3) – italijanska različica
izpitna pola 3 OR
izpitna pola 3 OR – italijanska različica