a se lahko ta tema zaklene? k je čist brezvezna...neko nabijanje in dokazovanje "premoči" tistih, ki nimajo kaj boljšega počet kot da se pregovarjajo z nekom, ki ga niti ne poznajo..
se opravičujem za tečnobo, ampak res je brez veze tole nabijanje postov...
Kaj naj rečem, nekateri res pretiravate s izživljanjem. Pač je jošt tak kot je, pustite ga pa uživajte svoj lajf. Jaz nisem na strani jošta da nebo pomote.
jošt je tolk hud model da vse palijo nanj...v nobeni temi niso toliko pisale kot pri joštu...človek zna nimaš kaj temu dodati...jebać je jebać...zdaj nam bo pa še Lorisso odpeljal v Dubai...Jochie te povabim k meni na teraso pa bova v luvor noge namakala
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Lahko pa banjo neseva na teraso pa improvizirava kao da je bazen..v bauhausu sem videl da imajo ene bazene napihljive za 60€ pa sem razmišljal da bi kredit vzel za 5 let in si vsaj enkrat v življenju privoščim kaj več kot namakanje nog v lavurju
Lahko pa še jošta povabimo pa ga potem učimo potapljati se v bazenu Da se bo znal odzvati če ga kdaj kje v kakšnem oceanu kakšen morski pes napade...situacija bo več kot realna
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Aloha napisal/-a:Predlagam, da izdaš tiralico, po useh ljubljanskih trolah razobesš letake s fotorobot sliko dotične, napišeš wanted dead or alive, spodi svojo cifro ... in čakaš .