small_star napisal/-a:Največkrat njegov odgovor, ko se za nekaj dogovarjava (recimo ali bo prespal pri meni v Lj, čeprav za eno cimro nisem sigurna ali bo tu ali ne): bom razmislil... Zdaj že vem, če to reče, potem nič ne bo
Ja točno to, al pa reče bova še vidla..mja Pa še ljubosumje in to, da ne prenese poraza(pri kakšnem športu)
~ zamujanje, men se zdi, da je cepljen proti točnosti ~ da mu 3x povem eno določeno stvar ampak čez 2 dni bo vprašu glede iste stvari, kot da mu nikol nism nič povedala
~ vedno, ko se skregama gre potem vn pit
- da je moral vedno imeti prav, čeprav sem jaz za določene stvari večji strokovnjak (npr. za planiranje porok!!!, plesni koraki pri valčku)
- kadar mu ni bilo kaj po volji, je začel nenormalno komplicirati
- da mi ni priskočil na pomoč, ko sem na wc-ju zagledala ogabnega pajka (by the way ful se jih bojim), ampak je začel samo mutiti: "Ja, kaj ti bo pa naredil? Saj si ti večja od njega!" Saga s pajki se je enkrat zgodila tudi v avtu, pa frik ni hotel ustaviti in ga ven vržt. Ja, res viteško ... NOT!
- ker je navajen trdega dela, me je redkokdaj razvajal. S tem ne mislim na materialne stvari, ampak na stvari, ki meni veliko pomenijo: npr. ne maram voziti, pa me je redkokdaj pocrkljal in me kam zapeljal. Hotela sem v Ikeo, pa je rekel "prav, boš peljala". Halo, še po Sloveniji ne maram voziti, bom pa v Avstriji???!!!
- ko je tiho večino časa
- da je egoist
- da mu preveč pomenijo prijatelji/avto/svoja mama
- da je sebičnež
- poln samega sebe
- da ne zna nič drugega govort kot o avtih
- nesposoben za kakšna t.i. moška dela (to da je poženščen)
- da nosi kakšne torbice ki pripadajo izključno ženskam
...
evo, pri bivšemu:
* da se mi pusti komandirat. js vedno vsakegaa "sprobam" in cenim samo tistega, ki mi zna postavit mejo in ne skače kot tak pesek, tako kto men paše
* da ne kaže zanimanja za stvari, ki meni pomenijo veliko.
*da mi ne zan pokazat, kako me ma rad, na način, ki bi bil men všeč in ki bi ga js razumela in bi men neki povedu
nasplošno:
* da je v družbi drugačen do mene
* da me kliče s kakršnimi koli nadimki (od pi**a in podobno)
*da govori več od mene *da se ne postav zase v familiji
*da zjutraj ko vstane gre takoj v dnevno, js bi se pa se pocrklala. Isto po sexu
*da ne drži not trebuha, in zgleda k da bi biu ful debu, pa sploh ni.
*da se ne tušira zvečer ko greva spat, ampak zutrej...namest da bi se pred sexom stusirou zame