Eurosong
- FairyAngel
- Kofetarica
- Kraj: Svet mojih sanj :)
- Kontakt:
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Eurosong je iz leta v leto večji poraz
gnili komadi, če je pa kak kokr tok normaln, pa ne pride naprej, če država ni znana po celem svetu. Zdj sm, glede na druge nastopajoče, res misnla, da bo Rebeka pršla naprej, pa tud, če je pol kuj zadna, ampak ... tole me je pa res presenetl. Še komentator je ostal brez besed. Ah, kr neki ...

Hmmm, razočarana zarad Rebeke. Škoda! Komad mi je že od začetka dober, samo nastop je imela pa boljši na Emi (vsaj po moje).
Komadi so bli večinoma čudni, tko da sem bila prepričana, da gre Rebeka naprej. Najbolj všečna sta mi Grčija in Armenija. Malo živahna. So pa na stavnicah fajn uganili finaliste. Sem imela ob odpiranju kuvert pred sabo seznam iz stavnic. Vse so prav napovedali... razen namesto napovedane Slovenije, se je uvrstila metalna Finska.
Kaj pa vidite na tej Rusiji? Tip je en polizanec, ki igra na karte "bojo že mlade deklice glasovale zame, ker sem lep"... Plushenko je drsal tam zato, ker ga vsi poznajo. Pesem sama pa nič posebnega.
Komadi so bli večinoma čudni, tko da sem bila prepričana, da gre Rebeka naprej. Najbolj všečna sta mi Grčija in Armenija. Malo živahna. So pa na stavnicah fajn uganili finaliste. Sem imela ob odpiranju kuvert pred sabo seznam iz stavnic. Vse so prav napovedali... razen namesto napovedane Slovenije, se je uvrstila metalna Finska.

Kaj pa vidite na tej Rusiji? Tip je en polizanec, ki igra na karte "bojo že mlade deklice glasovale zame, ker sem lep"... Plushenko je drsal tam zato, ker ga vsi poznajo. Pesem sama pa nič posebnega.