Rebeka je bla kr kul, sam obleka njena mi pa ni bla všeč. Držim pesti, da pride v finale!
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
ceprou mi je bla irska na zacetku ful brezveze mi je nekam prirasla k srcu... bols da oni zmagajo kokr pa ksna nedomislna pop stanca... alpa ksna rusija s svojim cheap nastopom...
drgac pa rebeka je bla kr dobra sam obleka je pa res sfalena ze tist kar je mela na emi je blo bols!
Sam tale Dima Bilan ima vedno nekoga na odru, ki izvaja nek "čuden" performance. Pred dvema letoma je imel neko prebledelo žensko, ki je lezla iz klavirja... letos pa nek tip na drsalkah straši po odru... lol
tale drsalc na odru je cist odvec... sam glede na to da je Jevgenij Plushenko... bi jim znal samo koristt.... bi pa rajs vidla samo njega nastopat brez dima bilana and co.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going