Thomas Godoj (Neuer Superstar)

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Men je on fantastičen! Sicer nism spremljala DSDS (moja nemščina ni lih briljantna), sem si pa z neta potegnila vse njegove nastope in sm navdušena nad njim :) . Karizmatičen poba. Bi ga kar domov vzela s sabo :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

nikica84 napisal/-a:Freakchiq hvala za link iz RTL...super :D

drgač pa a je mogoče že kdo zasledil, kdaj naj bi posnel cel CD, komej čakam...tega morem imet :musik:

No problemos. :)

Če sem prav zasledila, bi naj album prišo ven 1x junija oz. julija. Nisem si pa 100% sure. Tak BTW Video premiera LiY songa je v petek.. ob 9h in 3h na vivi!

Aja pa če še katero zanima, danes majo na VOXu ob 22:15 reportažo Tränen beim Finale! - Hinter den Kulissen von DSDS

Sem že rekla, da si bom mogla neki Thomas-on-the-Road koledar zrihtat? Slika Slika
nikica84
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nikica84 »

Pa še tale link sem pozabla dodat...če ene parkrat poslušate boste mal clo razumel, ker poje po polsko :)
Thomas v polščini
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

FreakChiq napisal/-a:Aja pa če še katero zanima, danes majo na VOXu ob 22:15 reportažo Tränen beim Finale! - Hinter den Kulissen von DSDS

Sm včeri preklaplala med Eurosongom in reportažo :D

klik
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Jaz sem tudi preklaplala samo sem hitro nehala, ker so songi bli obupni :)
Hehe potem pa glih preklopim in naletim na to sceno:

Slika
Slika
One tete zadaj so mogle bek gledat, če ne bi tak v Thomo padle :D heheh
In če sem pri tej sceni padla v TV hehe sem pri ovi Plan-B-majca lujzi (džizus krajst je tota baba vsekana) mogla prešaltat. Ni ga mogla tam pred vsemi šlatat po nogi in božat po prstah (?) pa objemat pa tisti "ich liebe dich" Boaaah Slika Njo bi jaz poslala na pregled k kakem psihatru.

----

Aja, aja.. Danes ob 16:30 majo na bloomstreet.de live video chat s Thomasom. Če bote hotle gledat se morte edino prej na bloomstreet registrirat. Sucks i know.. ampak je vredno :P

Ob 22:15 pa je na sporedu Stern TV (RTL) :D
Live im Studio bei Günther und im anschließenden stern TV-Chat spricht Superstar Godoj über seine Erfahrungen, Träume und Zielsetzungen
Uporabniški avatar
Cupcake?!
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Cupcake?! »

Thomas men sploh ni ...nevem zakaj je usm tok WAWW ...mislm poje tko tko ,ne zgleda glih nevem kok lepo ... :?:
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Ja 5 oktav tak kak bi jih naj Mariah Carey skupaj spravla, jih on nea, samo jih po mojem mnenju in okusu tudi ne rabi :) Meni ma legenda glas pa iz čisto vsakega songa zna naret svojo in tudi boljšo verzijo.

Lepota pa je subjektivna stvar. Nekdo ne rabi met bejbi fejsa zato, da bi bil lep - vsaj meni ne no :D Markantnost je bolj sexy. Plus tega pa ima on taki karakter, vsaj kolko sem lahko preko TVja zasledila, o katerem lahko marsikdo drug, po tvojem mnenju lep človek, samo sanja. Že samo ta karakter njega naredi lepega. :P

Sicer pa ima vsak svoj okus, a ne. V glavnem, da je Thomas ql tistim, ki bodo kupovali njegove plate.

Ko sem že pri platah..
Kaj pa če je akustična (vsaj mislim, da bo to akutična verzija, čuje se že tak) Love is you ful mega?! - Track 2 - poslušaj takoj! :D

Pa njegova verzija Let it be songa pride na album!!!! :freude: :freude: :freude:
kyria
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kyria »

je pač tako, da imajo vsake oči svojega malarja in da vsak sliši na svoj specifičen način. in hvala bogu, prav je tako.

thomas ima čudovit glas, glasbeni okusi so druga stvar. in ja, mogoče ni "klasično lep", ampak bodimo iskreni, koliko moških na raznih lestvicah najbolj sexy zemljanov in podobno, je res takšnih.

v prvi vrsti (no, vsaj po moje, da ne bom posploševala na vse) gre za karizmo posameznika. nekaj, kar vidiš, slišiš in čutiš hkrati ter je neverjetno privlačno, ne moreš pa tega opisati.

in karizma je tisto s čimer je mati narava thomasa bogato obdarila. :love:

lp
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

:top: :top:

In to je tud eden od razlogov zakaj je pri skoraj vsakem mottoshowu šlo 50% klicek k njemu. Plus tega pa nekah vse kaže na to, da je tip zelo zelo pametn :)

Ene se verjetno spomnite (nenavadne) Wink "promocije" na clipfish, ne? :)
In kot da ni blo to že dovolj strange, je včeraj Thomas že večkrat povedal, da bota na albumu dva njegova songa (ki ju btw ni napisal sam ampak z nekom od bivšin Winkov (?)) + tega ga je Sebastian (Wink) spremljal k Stern TV oddaji celo tam nekaj povedal glede njihovega neuspeha.. Prav tako pa ga bo on + še dva (mislim da Torsten in še en - v glavnem nekdo od njegovih glasbenih frendov) spremljala zdaj po raznih nastopih. In če se spustim malo v špekulacijske vode, bi rekla, da je Thomasu uspelo to, zaradi česa je Max lansko leto odstopo :D

Nisem še namreč jemala, da bi zmagovalec lahko na različne termine in nastope vlačo frende zraven, kateri se potem še celo medijsko izpostavljajo. :P
Uporabniški avatar
Cupcake?!
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Cupcake?! »

Ja sej je res,sam naprimer tak glas k ga ma on ma velik ljudi ,tazga k ma pa naprimer Linda pa nima usak ane :roll:
BTW on bo šu baje zdej na lepotno operacijo da mu bodo popravl uno kožo pr očeh :eek:
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Ne vem če ga ma glih tolko ljudi. Če ne, ne bi žirija skozi povdarjala tega, da ima poseben glas :P
Se spomnim Barovega komentarja, ko je dejal, da če bi mu dali za poslušat 1400 ljudi in bi vmes bil tudi Thomas, bi takoj prepoznal njegov glas.

Thomas je pač zmagovalec. Deal with it hehe oz. teoretično bi ti lahko blo vseeno :) Vsaj meni bi blo, če ne bi bila njegova fanica.

Glede operacije ti pa lahko samo rečem, da ne rabiš verjet vsemu kaj piše - še posebej ne, če ti je vir Bild. :D
nikica84
Sramežljivka
Sramežljivka

Glede njegovega glasu...odvisno koga prašaš :)
men ma on edinstven glas, mi ne pade na pamet noben pevec k bi imel mal podoben glas,
zraven tega da dobr poje pa zgleda ima pa še super karakter, tud zarad tega je pomoje dobil še več fanov, nikol ga nisem slišala, da bi sam sebe pohvalil al pa reku, da je bolši od drugih, za razliko od nekaterih drugih kandidatov,
pač ma vsak svoj mnenje...na srečo... predstavlejte, si da bi mel vsi na svetu isti okus :D

glede operacije je pa res ja, sam kar sem brala je manjša zadeva, to mu bodo naredl mal kasnej, ko bodo mim ta glavna snemanja pa intervjuji,
jst sicer mislm, da on ne rab nobene operacije :)...ampak, če se bo pa sam pol bolš počutu pa tud ok
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Kolko sem jaz njega včeraj pri Stern TV pa danes pri Vivi razumela, ne misli it pod noben nož or what so ever. Še tiste rumene fleke si za enkrat ne misli dat z laserom bek odstranit (mene osebno sploh ne motijo). Lahko pa da sem tudi bla preveč Thomatizirana in nisem prav slišala.. samo dvomim, ker se je iz teh novic še norca delal :D
nikica84
Sramežljivka
Sramežljivka

No jst sem razumela, da si bo dal te bele fleke odstrant, ampak kasnej, k ne bo mel tko natrpanga urnika,
je pa možno, da sem tud kej narobe zastopla, nemščina mi dela še mal probleme...ampak se trudm :D
Uporabniški avatar
zoya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zoya »

Včeraj pri Stern.tv je jasno in glasno povedal, da je lepotna OP bulshit in da ne misli it. That´s it. Če pa kdo bolj verjame rumenim cajtngom kot njegovi izjavi pa tudi prav...
Odgovori