Kyle XY
Ja, jst!
Zakon nadaljevanka, men je ful všeč. Sm pa pogledala že skorej celo drugo sezono, tko da zdej že čakam na tretjo.
Mi je pa Kyle tak cukr,mmmmm.

Mi je pa Kyle tak cukr,mmmmm.

Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
super!! sm vesela da tko dobr spremljaš
men je tud ful ušeč..sploh nevem akko sm ga odkrila ampk k sm začela gledat mi je blo tko fino k je tko skrivnostno pa tok fajn za gledat ob enem pa tud družinska serija
sploh declan je res car tko mi je kjuuuut tisti njegovi žnabli pa tko naprei..joj..
kdaj pa je nova serija/sezona?
jojjj ja ,, kyle k se posmeji tiste jamce joj ..
sam res tko presenteljivo moški glas a ne? ker tko od začetka k sm gledala nism mogla verjet da ma tak ton glasu:)

jojjj ja ,, kyle k se posmeji tiste jamce joj ..

... ι αм ωнαт ι αм ...
- bLack&white
- Komunikatorka
- Kraj: Koper***
Re: Kyle XY
bolhica napisal/-a:a kdo gleda serije Kyle xy???
ja jst... ful mi je ušeč...
ja mene tud zanima o čem se gre?
so sezone na netu + podnapisi?
so sezone na netu + podnapisi?

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
pač..ta serija je varianta take bl družinske serije, mal tud na fantastiko vleče pa mogoče na akcijo.
Dogaja se nekje v Amerik, glavni junak je Kyle. Na njemu je bil izveden poskus, kako bi človeka lahko nardil bl pametnga, bl hitrih misli. Zato so ga imel zaprtga v "inkubatorju" 18 let, dokler ni pršlo do zapletov pa se je mogu dečk znajdt v pravem svetu, kjer sploh ni vedu kako se obnašat, kako se odzivat skratka bil je čist nevešč življenja ljudi. V roke ga dobi prijazna družina k mu sprot pomaga razrešvat kdo v resnici je. Njegova najbolj značilna stvar je to, da nima popka.
Ostalo..zveste sprot k gledate
je pa ful dobra serija..igralci so simpatični pa vse kar se dogaja z naudušenjem gledaš. Se splača gledat, po svoje te sprosti, po drug stran ti je pa zanimiv. Uradno se predvaja na ABC family. Za downloadad se jo da tud s torrenti, sam mal je treba pobrskat. Do zdej sta ble dve sezone.
Dogaja se nekje v Amerik, glavni junak je Kyle. Na njemu je bil izveden poskus, kako bi človeka lahko nardil bl pametnga, bl hitrih misli. Zato so ga imel zaprtga v "inkubatorju" 18 let, dokler ni pršlo do zapletov pa se je mogu dečk znajdt v pravem svetu, kjer sploh ni vedu kako se obnašat, kako se odzivat skratka bil je čist nevešč življenja ljudi. V roke ga dobi prijazna družina k mu sprot pomaga razrešvat kdo v resnici je. Njegova najbolj značilna stvar je to, da nima popka.
Ostalo..zveste sprot k gledate

je pa ful dobra serija..igralci so simpatični pa vse kar se dogaja z naudušenjem gledaš. Se splača gledat, po svoje te sprosti, po drug stran ti je pa zanimiv. Uradno se predvaja na ABC family. Za downloadad se jo da tud s torrenti, sam mal je treba pobrskat. Do zdej sta ble dve sezone.
... ι αм ωнαт ι αм ...
Jaz sem pa šele pred kratkim odkrila in začela gledat tole serijo. Ni mi nevem kaj, je pa dokaj zanimiva, zato ker ni tipična najstniška nanizanka. Je pa glavni igralec res totalno simpatičen. Prav smeji se z učki. Me prav zanima, če je tudi v resnici tako simpatičen ali pa res dobro igra svojo vlogo.

ful ful ful dobra serija.. začela sem jo gledat na nemškem pro7 lani 1x.. ko se je sezona končala..sem si takoj šla drugo dol potegnit.. in zdaj čakam na 3-jo
serija mi je ful odštekana..
tud fantje so za pogledat..
tak da priporočam.. drugače pa podnapisi mislim da so bolj bogi.. sama si vedno kake hrvaške/srbske dol potegnem.. kr moja angl. ni vrhunska

serija mi je ful odštekana..

tak da priporočam.. drugače pa podnapisi mislim da so bolj bogi.. sama si vedno kake hrvaške/srbske dol potegnem.. kr moja angl. ni vrhunska

• All that we are is the result of what we have thought •
- **medyka**
- Komunikatorka