Slabo...
uff pa začnimo...
*učer sm hotla it na obalo s fotrovim avtom in mi je na AC odletela polovica brisalca in potem k sm se ustavla sm vidla, da je še cela sprednja šipa počla po sredini

pol sm se seveda vrnila domov in uzela svoj avto
*dons sm šla na faks, tm preživela dve uri mučenja na koncu sm pa zvedla, da so se že prej podpisal tko, da je isto k da sploh neb šla
*SPET sm zgubila usb kabl za oba digitalca in zdej ne morm dt fotk od avta na net, da ga končno prodam
*računalnik mi neki šteka in očitno bom mogla spet nove windowse nalagat
*en bivši me je kliknu na msnju in sm zvedla, da ma novo punco in mi je čiiist bed ratal pa sploh ne vem zakaj, ker je že kr neki časa odkar sva bla nazadnje skupi

(beri dobro)
*faks in te bedne obvezne vaje usako jutro (ja jutr spet ne bom mogla zarad tega vn), seminarsko mi je bolj švoh ocenu pa še najtežji izpiti so mi ostal men se pa toook ne da
*vremenska napoved za ta tedn grrr
Dobro...
*dons je dve urce ful sonček žgau tko, da sm se usaj mau sončla, čeprou je pol začeu dž padat in še vedno pada
*ne vem zakaj me je za tega bivšga to tok prizadel, ker itak mi je še neki časa nazaj pisu, če se dobiva itd. pa mi niti najmn ni blo do tega...vrjetn to pali, ker ga zdej ne morem več met
*po msnju mi je pisu nej se kej pr njemu u službi oglasm, ker bi me ful rad spet vidu
*ryu10kyu, ker je u eni temi omenu program LimeWire in mi s tem polepšu ceu tedn, ker mi res z nevrjetno hitrostjo musko lowda
*aaa fotra sm končno prepričala, da res nočem več tega avta in je reku, da nej ga kr prodam in zravn še njegovga in nej si kej druzga kupim wiii
*bla na kavi s frendicami med vikendom čeprou sam za eno uro
*napisala sm celo en spis za faks in si enkrat prebrala zapiske
*pogoj za najtežji izpit je narjen in celo izborila sm si možnost, da grem na prvi rok jeej
*jutr bo pa res odklop komi čakaaam