Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a vrednagreha »

jullia_ napisal/-a:Meni je pa Sara všeč, ker se mi zdi ena taka običajna, človeška oseba. Ostali so vsi čudni vsak v svojo smer, njo si pa čisto komot lahko predstavljam tudi v resničnem življenju. Pa taka simpatična se mi zdi. Gobčna, malo sitna včasih, na splošno pa precej skulirana.

Se popolnoma strinjam.......pa edina bejba notr ki ni zatežena in zakompleksana.....pa edina ki dobro zgleda in se vedno bori do konca. Se vidi, da je ognjeno znamenje!
Živim življenje.....
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Jaz sem govoril o tem kdo bo zmagal...meni je tudi Sara najbolj kul od vseh...se mi zdi vsaj po občasnem gledanju bb da ne fejka...ali pa zelo dobro fejka :D

Mislim da bo Sandi zmagal zato ker je pač dolenjček, ker se je že sedaj videlo da je izredno malo ljudi glasovalo proti njemu, pa zato ker je pač gasilec in igra harmoniko in zabavljač...ljudje pač palijo na to...saj atomic harmonic tudi niso ne vem kako inteligentno zahtevni ampak so ljudem všeč...populizem na višku pač :nixweiss:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

te butaste hinavske Sare pa lažnivga Sandija ne morm vidt...nej že leti en izmed njiju :twisted:
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrednagreha »

KiLLyKa napisal/-a:te butaste hinavske Sare pa lažnivga Sandija ne morm vidt...nej že leti en izmed njiju :twisted:

Hmmmmm, men se pa zdijo vsi ostali bolj hinavski. Pa glede na to, da je stara šele 19 let ni lih butasta........hinavska pa še manj......mislim da je Mateja velik bolj hinavska in provokativna in težka po karakterju...
Živim življenje.....
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Kolk sm js opazla, je Sara kr orng butasta. :D Sandi je že faca pa vse, sam js mu ne privoščim zmage, zarad tistga ka je nardil pri tistem incidentu med Tjašo in Dejanom, ko se je tak grdo zlagal. Pa tisto ko je razlagal o zajcih - :eek:. Tega dvojega mu ne oprostim. :lach:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Jez mu tudi ne oprostim tega dvojega (še posebno une laži) +škrtosti pri hrani, ko je bil gospodar :wink:.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lipgloss »

Saj bo sla itak Mateja ven :)
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

ma raj bi vidla da gre tyeb, ma najbolš bi blo če bi šla oba vn.

sandi se je tud men zameru s škrtostjo pa lažjo takrat fight tjaša vs. dejan.
naske ostaja moj finalist, ker druzga ni nobenga pametnga...
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Men je tud Naske vsec, ker se mi zdi, da je edini k je dokaj normalen. No pa tud Mateja mi je kr vredu.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Meni je bil Seba dosti kul model..čeprav je bil malo psihić ampak je potem se normaliziral in pomiril...Marko je bil tudi dosti v redu...ostali so bili pa kar nekaj ...sploh uni dve sestri k res nobenemu ne bi privoščil nobene od njiju...tudi najhujšemu sovražniku ne!
Naske se mi zdi skuliran...ampak kolikor poznam Slovence...bodo Sandija izbrali...kot sem rekel gasilec, harmonika, zabavljač...pa tiste zajce mu noben tipičen slovenec ni zameril...celo strinjajo se z njim in jim je smešno po moje.
Sara mi je edina od žensk ki je še dokaj kul...Mateja in Tayb sta ravno za skupaj oba...Marčelo itak antipatičen od začetka..tak beden fris mi ima...prav tak fuler se mi zdi...glumac ki mu dogaja in misli kaj je.
Naske je še najbolj preprost in tako bogo ščene...se mi zdi da je iskren in naiven...kao buraz in te scene...dosti tak čustven in s skupinskim duhom..nič hudega sluteč pač.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

:lach: ti me prav nasmeješ...

ampak, ko opisuješ slovence, dobim občutek, da opisuješ bolj "starejšo" populacijo. in ne vem če je to ravno populacija, ki glasuje... :?
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Peony »

Kaj je Naskeju res tako ime ali je to kakšen vzdevek?
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

ela85 napisal/-a::lach: ti me prav nasmeješ...

ampak, ko opisuješ slovence, dobim občutek, da opisuješ bolj "starejšo" populacijo. in ne vem če je to ravno populacija, ki glasuje... :?

A upaš staviti da bo Sandi zmagal? ...jaz imam 1/6 šans da zmagam :wink: :P
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

Sara ima najbolj hinavsko obnašanje in obraz, kar sem ga kdajkoli videla. res more bit lisica.
sandija pa ne maram ker kolje zajce.
sebastjanu so se pa že dvignila krila kot berem in osvaja pičke na veliko, je že pozabu na ljubezen zarad katere je kao šel ven.
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

Jz sm čist nehala spremljat in si skos govorim, da bom enkrat pogledala use za nazaj (mam kartico) pa se nikakor ne morm spravt do tega. Sm bla pa zdele čist šokirana k sm zvedla, da sta ElTyeb pa Mateja nominirana :eek: . Sm pa skor zihr, da bo šou ElTyeb vn, ker se je pomoje zadnje čase usm k gledajo ful zameru k skos neki opravlja pa že od začetka ga tok skrbi kaj si usi zuni misljo. Ah ja bomo vidl, tole bo še zanimiv, u petek bom zihr gledala :D .
Odgovori