Koliko ste visoke?
-
- Sramežljivka
-
- Komunikatorka
- Kraj: Štajerska
jaz sem visoka 174cm, zadovoljna sem s svojo velikostjo, saj mi drugega itak ne preostane. Samozavestna zaradi višine? KAj pa vem? Samozavestna sem takrat kadar se dobr uštimam, takrat sem zagotovo samozavestna. Ne vem pa kako bi bilo, če bi bila manjše rasti, ali bi to vplivalo na mojo velikost? Morda bi...ne vem.
Verjetno so hude bejbe tiste ki so velike zato ker imajo dooollllllllgggggggggggeeeeeeeeee noge. Moški jih obužujejo. Baje
Verjetno so hude bejbe tiste ki so velike zato ker imajo dooollllllllgggggggggggeeeeeeeeee noge. Moški jih obužujejo. Baje
Always look on the bright side of your life.
160
nekaj let sem upala, da se bom kaj potegnila, pa ni uspelo, hehe. Idealno pa bi bilo nekje okoli 170 verjetno, čeprav se mi zadnje čase prav dopade, da sem taka majhna pa suhcana, mi je tudi lepo videt na kateri drugi.
Vejetno pa je majhnim moškim malo težje kot ženskam, ker me se vedno lahko malo "rešimo" s kakimi petkami (čeprav jaz niti v 5-cm ne znam hodit)

Vejetno pa je majhnim moškim malo težje kot ženskam, ker me se vedno lahko malo "rešimo" s kakimi petkami (čeprav jaz niti v 5-cm ne znam hodit)

-
- Kofetarica
- Kontakt:
-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane