Čevlji
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
men so pa tele luštne http://www.dkny.com/nshop/product.php?v ... e=footwear[/url]
@ Nutella: tok visokih nism nikjer zasledila,lansk let sm si pa kupila tele http://shrani.si/f/s/eR/gHv7dka/getattachmentaspx.jpg so dost zaprte sm niso lih visoke,aja zapnejo se pa na ježka ob gležnju 

- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
mene zanima kaj obujete ko dežuje? js nosim večinoma superge in mi čist premočijo, da mam čist mokre noge, čevlji pa isto. nazadne sm ene kupla posebi za dž, k je tak material, kot usnen in naj nebi premočiu, pa sm mela včer čist premočene, je kr voda tekla iz njih, pa nism glih po lužah skakala. a katera priporoča kkšn tip ali znamko? zdej velinoma prodajajo take superge k majo tisto mehko blago (nevem kako se mu reče) pa gre voda sam čez tud če impregniraš. js res nimam pojma več 

lia7bibi a ves kko je s temu. Jst sm en× ene narocila samo v eni drugi reviji pa so mi po dveh mesci razpadl. Ceprou res d so bli bl pocen pa tko, sam useen k nkol neves. Ceuli so res lepi pa dostkrat razmislam d bi jih kupla ksne sam k pol pomislm ce se splaca dat kes k nkol neves kaj bos dobu. Pa ce so take cifre d bi ti dejansko sedla cifra pa tko nvem 

tanika* napisal/-a:mene zanima kaj obujete ko dežuje? js nosim večinoma superge in mi čist premočijo, da mam čist mokre noge, čevlji pa isto. nazadne sm ene kupla posebi za dž, k je tak material, kot usnen in naj nebi premočiu, pa sm mela včer čist premočene, je kr voda tekla iz njih, pa nism glih po lužah skakala. a katera priporoča kkšn tip ali znamko? zdej velinoma prodajajo take superge k majo tisto mehko blago (nevem kako se mu reče) pa gre voda sam čez tud če impregniraš. js res nimam pojma več
Jaz mam gumi skornje. Take pisane, ful lepe. Oblecem ozke kavbojke in preko skorenjce in je super. V Humanicu prodajajo res lepe.

_Petra_ napisal/-a:tanika* napisal/-a:mene zanima kaj obujete ko dežuje? js nosim večinoma superge in mi čist premočijo, da mam čist mokre noge, čevlji pa isto. nazadne sm ene kupla posebi za dž, k je tak material, kot usnen in naj nebi premočiu, pa sm mela včer čist premočene, je kr voda tekla iz njih, pa nism glih po lužah skakala. a katera priporoča kkšn tip ali znamko? zdej velinoma prodajajo take superge k majo tisto mehko blago (nevem kako se mu reče) pa gre voda sam čez tud če impregniraš. js res nimam pojma več
Jaz mam gumi skornje. Take pisane, ful lepe. Oblecem ozke kavbojke in preko skorenjce in je super. V Humanicu prodajajo res lepe.
jz mam isto gumjaste