Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

Mene pa zanima, če je katera kje vidla gladiatorke, rimljanke, ta visoke in čim bolj zaprte?

http://i19.ebayimg.com/08/i/000/ec/0a/dbae_1.JPG?set_id=7

Take, samo spredi mal bolj zaprte?
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

buubbika napisal/-a:Jst si moram počas kupiti nove športne japonke, in trenutno 1. ki so na seznamu so tele pa tele in tele. :hearts:
Čeprav so mi vse ful hude! Sploh ne vem, kako se odločit :?.

te so pa vse ful lušne.
a majo take tud v štacunah pr nas?
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

meni so najlepše druge od teh, katere si ti predlagala. se mi zdi, da bi najlažje kombinirala s cunjami.
Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_T »

Uporabniški avatar
mortisha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mortisha »

@ Nutella: tok visokih nism nikjer zasledila,lansk let sm si pa kupila tele http://shrani.si/f/s/eR/gHv7dka/getattachmentaspx.jpg so dost zaprte sm niso lih visoke,aja zapnejo se pa na ježka ob gležnju :D
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

jaz sem pa zadnjič videla, da je ena imela gladiatorke-škornje. nekaj vmes. bile so pa bele, izgledale so kot bi bile narejene iz usnja. torej, visoke so bile kot škornji, do kolen. potem pa so bile luknjaste. podobno so izgledale kot gladiatorke.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Kaj naredite če se vam salonarji zadaj sezuvajo? Vem da prevelikih nimam ker manjše cifre sploh gor nisem mogla dobit.

Jst si za salonarje kupim opetnik in je super! Kupi pa se ga v vsaki štacuni s čevlji...
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

mene zanima kaj obujete ko dežuje? js nosim večinoma superge in mi čist premočijo, da mam čist mokre noge, čevlji pa isto. nazadne sm ene kupla posebi za dž, k je tak material, kot usnen in naj nebi premočiu, pa sm mela včer čist premočene, je kr voda tekla iz njih, pa nism glih po lužah skakala. a katera priporoča kkšn tip ali znamko? zdej velinoma prodajajo take superge k majo tisto mehko blago (nevem kako se mu reče) pa gre voda sam čez tud če impregniraš. js res nimam pojma več :roll:
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *cheRry* »

nutella js sm vidla takšne dost podobne v trgovini promod v city parku. ble so take črne, sam mogoč ne tk zlo visoke, sam še zmeri kr dost :D
lia7bibi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lia7bibi »

jz bi sam vprašala če je katera mogoče naročila te čevlje iz Quelle-ja al pa kakršne koli druge čevlje iz Quelle-ja ? :? kr mi zgledajo zlo luštni,sam se bojim da so zlo neudobni.
upam da ni kera isto vprašala,kr sm pregledala mal temo pa nism ničesar najdla.
lia7bibi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lia7bibi »

Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

Slika

za tele sm pa jest dans 'mal' dnarja pustila u štacun :D
Uporabniški avatar
Fusion
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Fusion »

lia7bibi a ves kko je s temu. Jst sm en× ene narocila samo v eni drugi reviji pa so mi po dveh mesci razpadl. Ceprou res d so bli bl pocen pa tko, sam useen k nkol neves. Ceuli so res lepi pa dostkrat razmislam d bi jih kupla ksne sam k pol pomislm ce se splaca dat kes k nkol neves kaj bos dobu. Pa ce so take cifre d bi ti dejansko sedla cifra pa tko nvem :/
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

tanika* napisal/-a:mene zanima kaj obujete ko dežuje? js nosim večinoma superge in mi čist premočijo, da mam čist mokre noge, čevlji pa isto. nazadne sm ene kupla posebi za dž, k je tak material, kot usnen in naj nebi premočiu, pa sm mela včer čist premočene, je kr voda tekla iz njih, pa nism glih po lužah skakala. a katera priporoča kkšn tip ali znamko? zdej velinoma prodajajo take superge k majo tisto mehko blago (nevem kako se mu reče) pa gre voda sam čez tud če impregniraš. js res nimam pojma več :roll:

Jaz mam gumi skornje. Take pisane, ful lepe. Oblecem ozke kavbojke in preko skorenjce in je super. V Humanicu prodajajo res lepe. :)
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bleona »

_Petra_ napisal/-a:
tanika* napisal/-a:mene zanima kaj obujete ko dežuje? js nosim večinoma superge in mi čist premočijo, da mam čist mokre noge, čevlji pa isto. nazadne sm ene kupla posebi za dž, k je tak material, kot usnen in naj nebi premočiu, pa sm mela včer čist premočene, je kr voda tekla iz njih, pa nism glih po lužah skakala. a katera priporoča kkšn tip ali znamko? zdej velinoma prodajajo take superge k majo tisto mehko blago (nevem kako se mu reče) pa gre voda sam čez tud če impregniraš. js res nimam pojma več :roll:

Jaz mam gumi skornje. Take pisane, ful lepe. Oblecem ozke kavbojke in preko skorenjce in je super. V Humanicu prodajajo res lepe. :)

jz mam isto gumjaste :) ..hah,pa sem misnla da sem edina :)
Zaklenjeno