brunett napisal/-a:In pol ona hodi okol brez tebe al tut ona ne gre nikamor? O svašta, men bi se zmešal zraven takega tipa , še dobro da je moj družaben tolk kot js
Nč ne hod okol brez mene...razn na faks...če kam greva, greva skupej...
najbolje, da ji začneš še misli kontrolirat ... če ji že korake
brunett napisal/-a:In pol ona hodi okol brez tebe al tut ona ne gre nikamor? O svašta, men bi se zmešal zraven takega tipa , še dobro da je moj družaben tolk kot js
Nč ne hod okol brez mene...razn na faks...če kam greva, greva skupej...
najbolje, da ji začneš še misli kontrolirat ... če ji že korake
uredu uredu, sam lahko bi imel vec razumevanja do drugih ljudi. Ce si ti rad doma, ne pijes, ne zuras se ti se ni treba dret na ostale da so neumni, ce jim je to vsec.
Mahagonij napisal/-a:uredu uredu, sam lahko bi imel vec razumevanja do drugih ljudi. Ce si ti rad doma, ne pijes, ne zuras se ti se ni treba dret na ostale da so neumni, ce jim je to vsec.
Saj se ne derem. Povem pa svoje mnenje, da so pač neumni in nedorasli.
Mahagonij napisal/-a:uredu uredu, sam lahko bi imel vec razumevanja do drugih ljudi. Ce si ti rad doma, ne pijes, ne zuras se ti se ni treba dret na ostale da so neumni, ce jim je to vsec.
Ne moreš rečt, da je nekdo neumen, ker ne dela tako kot ti. Mogoče se tebi zdi neumno, njim se pa mogoče tvoje (ne) početje, oz zabavanje zdi neumno.
Meni se kakšna zabava sem in tja ne zdi nič takega, ampak ja vsakotedensko popivanje - s tem se pa ne strinjam.
kako kostruktiven argument izražanja lastnega mnenja
verjetno tud ni potrebno posebaj izpostavljati odraslost in zrelost tovrstne izjave
kako kostruktiven argument izražanja lastnega mnenja
verjetno tud ni potrebno posebaj izpostavljati odraslost in zrelost tovrstne izjave
Imaš prav. Tako početje bi bilo popolnoma irelevantno in nestrokovno, ker je moja izjava pač strokovno utemeljena in popolnoma zrela.
[/b]
puma napisal/-a:^^ a tvoja punca ve, da cele dneve preživljaš na cosmo forumu?
Saj ne samo na cosmo forumu Ja, ve ja...
torej odvisnost od foruma oz forumov. in če te citiram:
Pontifex Maximus napisal/-a:Aja, mimogrede - vsaka vrsta odvisnosti je iskanje ljubezni na napačnem koncu, tako da je tvoja prijateljica ena tako ranjena osebnost in je te rane prinesla iz svoje ožje družine.
Med nama s punco štima 100 na uro. Ne, odvisnost od forumov...na enem sem pač administrator, kar je "službena dolžnost", na drugih pa trenutno bolj sodelujem zaradi tega, da ohranjam budnost v službi.