The Sims
www.modthesims2.com
vse dodatke (skins, lots, objects, ipd.) naložiš v namizje, jih ekstrahiraš (ponavad so v .zip formatu - se prav d morš met na kompu winZip al pa WinRar), mapce k jih dobiš pa spravš v mapo Downloads, ki jo nardiš sama v mapi The Sims 2 (v tej mapi so ponavad še mape CSBin, TSBin, CSData...).
Js spravlam svoje mode semle:
C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2\Downloads
Je pa res, da nektir modi včasih ne primejo (na žalost)
aja, pa še neki bi skor pozabla:
včasih je potrebno uporabt še kakšen drug program da stvar dela
(js sm mela Q-Xpress Installer, zdej mam pa Sims2Pack Clean Installer - oba programa najdete na modthesims2.com, obstaja še program CEP, se prav, izbire je velik
)
Če si zbereš Sims2Pack Clean Installer, klikneš možnost browse in klikneš mapo Downloads-tja si naložila mode in klikneš OK al kaj je že tm. in pol ti avtomatsk vse mode prilagodi & inštalira.
In zdej zalaufaš The Sims 2. Če je vse tko kukr je treba, boš pred glavnim menijam (tm k se nahajajo soseske pa ikonca za Quit) dobila en okvirček in ti bo pisal d si pač naložila mode, uspodi bojo pa 2 možnosti: ENABLE/DISABLE - zbereš enable, greš v sosesko in modi naj bi delal
...
da jih lažje najdeš, maš ob novi ikonci (k ti določa tvoj mod, npr. mizo) takšno snežinkico.se prav, če si si naložila mizo, greš v Buy Mode in pogledaš k mizam-tvoj mod je označen s snežinko
vse dodatke (skins, lots, objects, ipd.) naložiš v namizje, jih ekstrahiraš (ponavad so v .zip formatu - se prav d morš met na kompu winZip al pa WinRar), mapce k jih dobiš pa spravš v mapo Downloads, ki jo nardiš sama v mapi The Sims 2 (v tej mapi so ponavad še mape CSBin, TSBin, CSData...).
Js spravlam svoje mode semle:
C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2\Downloads
Je pa res, da nektir modi včasih ne primejo (na žalost)

aja, pa še neki bi skor pozabla:
včasih je potrebno uporabt še kakšen drug program da stvar dela

(js sm mela Q-Xpress Installer, zdej mam pa Sims2Pack Clean Installer - oba programa najdete na modthesims2.com, obstaja še program CEP, se prav, izbire je velik

Če si zbereš Sims2Pack Clean Installer, klikneš možnost browse in klikneš mapo Downloads-tja si naložila mode in klikneš OK al kaj je že tm. in pol ti avtomatsk vse mode prilagodi & inštalira.
In zdej zalaufaš The Sims 2. Če je vse tko kukr je treba, boš pred glavnim menijam (tm k se nahajajo soseske pa ikonca za Quit) dobila en okvirček in ti bo pisal d si pač naložila mode, uspodi bojo pa 2 možnosti: ENABLE/DISABLE - zbereš enable, greš v sosesko in modi naj bi delal

da jih lažje najdeš, maš ob novi ikonci (k ti določa tvoj mod, npr. mizo) takšno snežinkico.se prav, če si si naložila mizo, greš v Buy Mode in pogledaš k mizam-tvoj mod je označen s snežinko

Zadnjič spremenil BeXy, dne 08. Maj. 2008 6:52, skupaj popravljeno 1 krat.
- DiamondLollipop
- Komunikatorka
ja ta igrica je res zakon! jaz tudi prav padem notr!mam drgač z neta potegnjene, sam bi mela še kašen dodatek, ma ne vem kaj moram nrdit ko z neta vržem...sem že full krat vrgla dol sam pol naprej nisem znala!
ja drgač pa glede sims3, pridejo naslednje leto! wiiii
http://sims2slo.com/modules/tinyd2/index.php?id=1
ja drgač pa glede sims3, pridejo naslednje leto! wiiii
http://sims2slo.com/modules/tinyd2/index.php?id=1
uu! obožujem simse
jih igram neki cajta, pol se pa naveličam in jih spet mal dl ne igram.. pa enkrat pride dougcajt pa se na njih spomnm in spet postanejo aktualni za kr nekj časa
mam simse nightlife in mi je najbolš k grejo lohk u mesto žurat pa tko
pa majo svoj auto..
hehe..
mam pa tud dol potegnene dodatke- čupce, nakit, oblačila, pohištvo.. brez tega mi je ubistvu bedn igrt, ker mi nimajo lepih stvari..

jih igram neki cajta, pol se pa naveličam in jih spet mal dl ne igram.. pa enkrat pride dougcajt pa se na njih spomnm in spet postanejo aktualni za kr nekj časa

mam simse nightlife in mi je najbolš k grejo lohk u mesto žurat pa tko

mam pa tud dol potegnene dodatke- čupce, nakit, oblačila, pohištvo.. brez tega mi je ubistvu bedn igrt, ker mi nimajo lepih stvari..

UTRINEK napisal/-a:punce a mi zna katera razložit kako nej npr. sims season urihtam da bo delalo! z neta znam potegn sam pol naprej pa ne vem kaj je treba....
ponavadi morš inštalirat in tisto ikonico, ko zažene simse zamenjat za priložen crack. včasih se pa zgodi, da ne deluje.. k je kao neka zaščita.. js mam pets in seasons originale, sm pa dala z neta dol še preostale packe in mi je vse ful dolg nalagalo, da sm pol na koncu zbrisala vse skup. original je še vedno d best

"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
- andrejav88
- Komunikatorka