Hm, nevem......
Ljudje, pa kaj vam je????? Bodite veseli, naš joštek gre v EGIIIIIIPT!!! A se vi zavedate, kakšno srečo ima v življenju? Videl bo ogromne piramide pa sfinge, mogoče bo srečal celo Kleopatro, pa še potoval bo z letalom, in to s tapravim, takšnim, kot ga mi lahko vidimo le v akcijskih filmih ala top gun.
Našo cosmo zvezdo bo na ta sanjski dopust, vreden 2000€ peljala njegova punca, ki jo je slučajno spoznal na avtobusni postaji, ker je njegovemu ferrariju zmanjkalo bencina, hummer pa je bil na popravilu, zato se je moral vključiti v življenje povprečnega Slovenca.
Naš dragi sir jošt,
Vsi uporabniki tega foruma ti želimo čimprejšnje okrevanje!
Našo cosmo zvezdo bo na ta sanjski dopust, vreden 2000€ peljala njegova punca, ki jo je slučajno spoznal na avtobusni postaji, ker je njegovemu ferrariju zmanjkalo bencina, hummer pa je bil na popravilu, zato se je moral vključiti v življenje povprečnega Slovenca.
Naš dragi sir jošt,
Vsi uporabniki tega foruma ti želimo čimprejšnje okrevanje!
Mju napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:Sma, boma, itd.
ena nevmesna: a ni to vbistvu popačena slovenščina za celo SLO, ne pa sam za štajersko (ok no, če izvzamemo LJ kjer redno uporabljajo dvojino)?
a-a, to ni popačena slovenščina za celo SLO, te besede so značilne za štajerski konec

Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
miska13 napisal/-a:Mju napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:Sma, boma, itd.
ena nevmesna: a ni to vbistvu popačena slovenščina za celo SLO, ne pa sam za štajersko (ok no, če izvzamemo LJ kjer redno uporabljajo dvojino)?
a-a, to ni popačena slovenščina za celo SLO, te besede so značilne za štajerski konec
ahaaa, tako torej

ok, konec OT iz moje strani ^^ Jošt, evo, predajam ti besedo in vso pozornost

-
- Debatorica
Toya napisal/-a:Jochie napisal/-a:je v Egiptu tudi kakšen rezervat krokodilov? če je temu tako, takoj prispevam 100€ za njegovo pot!
evo, jst se pridružujem
Vidiš Jošt, pa ti bomo zopet neznane ženske plačale potovanje
sej vse vemo, da si oh in sploh premožen,ampak vztrajamo !!!!
Še jaz dam zraven. Ampak plačamo samo v eno smer. Ne povratnico

- metuljčica*
- Cosmofrik
jagoda-malina napisal/-a:Toya napisal/-a:Jochie napisal/-a:je v Egiptu tudi kakšen rezervat krokodilov? če je temu tako, takoj prispevam 100€ za njegovo pot!
evo, jst se pridružujem
Vidiš Jošt, pa ti bomo zopet neznane ženske plačale potovanje
sej vse vemo, da si oh in sploh premožen,ampak vztrajamo !!!!
Še jaz dam zraven. Ampak plačamo samo v eno smer. Ne povratnico
ampak punce, kako bomo pa pol me bednice, ki celo hodmo na morje na Hrvaško (mislim, res smo pomilovanja vredne

sej veste,nočemo zamudit teme s strani Jošteka v stilu: mimo mene je, ko sem jahal kamelo, prijezdila prelestna Egipčanka, ki je moji kameli celo ponudila vodo - vem da sem ji blazno všeč, kako naj pridem v stik z njo?