valda da se iskreno smeji, ce je pa zmagala, sem vesela zanjo, po drugi strani me je pa sram, zgleda k ena hribovka in ta nas bo zastopala v svetu, madona
jaooo..če mi je bla kera lepa v vsej zgofovini miss universe je to definitivno Tjaša Kokalj...res je luštna...ampak tota, daj nehajte...sicer nisem gledala, ampak sem vidla na fotkah...obuup 1 spremljevalka mi je bolj všeč...da pa od 2 spremljevalki sploh ne govorim, katastrofaaa
Yazmeen napisal/-a:Sj ne morm vrjet, kopija lanske miss
Js sm isto pomisla ko sm jo vidla. Sicer sm uletela šele pri koncu, ko so jih spraševali (ja slovenija pač rabi eno tako miss, ki jo bo predstavla svetu ) tko da niti nevem kakšne so kej ostale ampak mislim da je zihr mogla bit še kakšna boljša izbira.
Pomoje, da so oni ciljali predvsem na to, da če je bla tjaša lani tolk uspešna, da bo letos ta tud, glede na to, da sta po moje čist po istem kopitu. Ja, res so že obupani.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)