Fant mi postavlja "meje"!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

buubbika napisal/-a:Keč je v tem, da zame to ne štima, da mi nekdo ukazuje, kdo kdaj bom jst zunaj, splohj pa če je to moj fant! Saj pa nisva poročena, sploh pa v taki vezi po mojem nekaj ne štima, če mi ne zaupa cccc. (po tvojem) sem pa itak kao neka pijano-neodgovorna najstinca. Še mama mi nikoli v življenju ni dajala ur, ker je vedela kakšna oseba sem in mi je zaupala. A zdaj razumeš?

Si mu dala dober razlog, da ti ne zaupa. :idea: :idea:
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

buubbika napisal/-a:Sploh pa sem mu obljubila, da ne bom več pila.

V čem je potem problem. To te je prosil in obljubo boš najverjetneje držala. Torej?
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

kakšni komentarji :eek: 4.letnik pa po vašem pretirava ker gre vn žurat, pa zakluček pa nj bo doma :roll: buubika js na tvojem mestu neb tega prenašala, povej mu da ti to ni všeč, pa da nj ti zaupa, se mi zdi da ne vem kakšnih razlogov za ljubosumje lih nima... sploh pa zase vem da tega ne bi prenašala ampak bi se ornk skregala, sj ni tvoj fotr :?
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Ah, kakšne imate nekateri... :? ''Ne bi tega prenašala'', ''saj ni tvoj fotr'', ''naj ti zaupa'' ipd. ...

Roko na srce, si mu dala kar dober povod za ljubosumje, pa tudi razdalja najbrž naredi svoje, če se po več tednov ne vidita.
Verjetno bi bila tudi jaz skeptična do fanta, če bi mi priznal, da me je skoraj prevaral.

Sicer pa, zakaj si mu to sploh povedala? Saj se ni nič zgodilo, zdaj bi ti pa bilo vse to prihranjeno.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

:eek:
Ker hodiš v 4.letniku ven si nezrela? Ker se ga v 4.letniku napiješ si nezrela?
Pa ne me je je*at z takimi blesarijami! Taka mnenja in obsodbe so vsepreveč zategnjene.
Ok, bejba (buubika), prvo jih ne posluši (večine), ki te obsoja, ker pač očitno bl med stenami živijo.
Če ga rada žuraš, pa se rada maš fajn, pa si rada v družbi, pa rada kdaj pa kdaj kaj spiješ pojdi ven in si daj duška!!! Zdaj maš možnosti, ko pa boš mela enkrat druge obveznosti si pa tak n tak zvisela na celi črti.
Povej svojemu dečku da je palamuđija, lepo šikano. Da bo on tebi govoro kaj lahko in kaj nesmeš? Nisi njegova lastnina, to mu mora bit kristalno jasno. Če ti njemu ne gnjaviš, ko gre ven, ko kaj spije ... naj on lepo zaveže svoje mesnate lape.
Določene stvari obdrži zase! Tak kak npr. ko si šla ven in se je x model po tebi obešo. Ja ok, po tebi se je, nič ni blo, zakaj treba pa zdj še zveže poročilo kar dalje nest? Pove on tebi totalno vse, kar se dogaja tam pri njemu? Močno dvomim. Sam babe mate bl navado da vse zlapate svojemu partnerju (jaz te navade niam :D ), pole pa začnejo dedci z izpadi pa buzeriranji pa tak dalje.
Skratka glej, maš 18,19 let uživaj in daj si duška, ne more te pri teh letih en dedc že dobesedno dabit zaradi nezaupanja.
Jaz grem že proti 25 letu pa mi nuben nebo gušu, da ne smem pit, it ven s kolegi, ga zabluzit po cele noči ipd.
Pa ga greš obljubljat, da ne boš več pila :? . Zaradi tega, da se on boljš počuti :? .
No ne vem, pač naredi vse, kar ti on reče, najboljš je, da se kar med 4 stene zapreš, takrat verjetno vsaj neboš mogla napak delat :roll: .
Pa pošljem jaz takega deda slej ko prej nekam...
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

jst bi ga pustila. s takimi se mi ne da več zajebavat.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

^ A celo uro ti postavi? :?

No, s takim se pa tudi meni ne bi (več!) dalo ukvarjati.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Buubbika ti sam Tonjo posluš :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

Glede na to kaj se je zgodilo bi ti predlagala da najprej razčistiš pri sebi če je vajina veza res tako idealna- ne vem no ko se je meni zgodilo da sem skoraj zajebala vezo, ni bilo ravno vse z rožicami postlano, manjkal mi je kr neki stvari in sem potem v omami alkohola zavrgla vse probleme in frustracije pa si rekla boli me k, si hotla dat duška. Samo hvala bogu sem bila dovolj "trezna" da sem se pravi čas streznila. torej bodi iskrena do same sebe in do njega pa čeprav ti mogoče odgovori ne bodo všeč.

Kar se pa tvojega fanta tiče je p atut dobro da se pogovorita in dorečeta stvari. Če tebi v vezi kaj manjka mu to tudi povej, in razčistita kako je do te situacije sploh prišlo. ČE ti on ne more zaupat potem je boljše da nista skupaj, kolikor je meni znano veza brez zaupanja zlo težko funkcionira.

Dobr je tut da naredita kompromis kar se tiče večernih izhodov. Men se ne zdi prav da te skuša obvarovat pred drugimi tako da te zaklepa dol in ti skuša omejevat najlepša leta tvojega zivljenja. Če se s takšnim načinom ne strinjaš ti predlagam da vezo zaključi, lahko se mu pa tudi podrediš in posledično se boš mogoče nekoč tepla po glavi za izgubljena leta.

Good luck.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a leoncinha »

Problem je v njem, ker se tok boji da bis i ti našla drugega. Če bi bil on dost samozavesten bi vedu da si ti njegova punca in da maš njega rada, ne glede na vse.
Takoj pa ko on hoče prevzet vlogo nekega "diktatorja" pa se začne sistem rušit... To vem iz lastnih izkušenj.
Naj sam pr sebi razčisti. Ti nisi dolžna nikogar ubogat!

Good luck! :wink:
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Kaj si pol sploh odprla temo, če te tak grize, da mamo eni drgačno mnenje? Pač odločla si se, da ga neboš poslušala, boš žurala wuhuu, to je zadnje leto bla blaa.. čemu pol sploh smisel tle, žuraj pa velik sreče, da neboš krenga nategnla pijana in zajebala zvezo in obžalovala pol do konca življenja.
Sicer pa močno upam, da nebo čez kake pol leta še ene teme, v kateri bo pa pisal "On hodi ven ob nemogočih urah, sploh me ne posluša, skor je zasral z eno žensko wee kaj nj nrdim?", takrt bodo pa nasveti taki "Ja dj mu ultimat, ti al pa žuri!!!". :roll:
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a leoncinha »

Jooooooooj, če se bo pr 18- tih znebila enga ljubosumneža bo pa kr cel lajf obžalovala! Give me a break!
Na svetu je tok tipov da če mal pogled okrog, bo vidla da življenje v ljubosumju ni vse kar ti moški loh ponudi.
Buubbika, ti sam delja kar ti srček poželi, brez da se oziraš na druge. Nihče ni vreden tvoje maldosti!! Uživaj :flamingdev:
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veronika_ »

..Evelyn.. :top:
ker je bejba pričakovala, da bojo vsi govoril kok grozn je tip in da naj ona noro zažura...
mislm, model je pač negotov in mislm, da ga zarad tega še ni treba pustit :?
:roll:
očitno se morta pogovorit in ugotovit kaj ni vredu, da bosta lahko delala kar bosta hotla...
ok pa sej bejba ni rekla da je ljubosumje vse kr ji nudi? pol sploh ne bi sm gor pisala, sej najbrž hoče popravt stanje...al pa se sam men zdi
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

veronika_ napisal/-a:mislm, model je pač negotov in mislm, da ga zarad tega še ni treba pustit :?

Se strinjam. :ja:

Pomoje je tok ljubosumen in ga skrbi za njo, ker jo ima rad. Če mu pa ne bi bilo nič do nje, bi mu bilo pa verjetno vseeno kje, s kom in do kdaj je zuni. Js včasih tut čist ven padem, če recimo ne vem kje pa s kom je moj fant. :oops:
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veronika_ »

...
Zadnjič spremenil veronika_, dne 23. Feb. 2011 1:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori