Ker hodiš v 4.letniku ven si nezrela? Ker se ga v 4.letniku napiješ si nezrela?
Pa ne me je je*at z takimi blesarijami! Taka mnenja in obsodbe so vsepreveč zategnjene.
Ok, bejba (buubika), prvo jih ne posluši (večine), ki te obsoja, ker pač očitno bl med stenami živijo.
Če ga rada žuraš, pa se rada maš fajn, pa si rada v družbi, pa rada kdaj pa kdaj kaj spiješ pojdi ven in si daj duška!!! Zdaj maš možnosti, ko pa boš mela enkrat druge obveznosti si pa tak n tak zvisela na celi črti.
Povej svojemu dečku da je palamuđija, lepo šikano. Da bo on tebi govoro kaj lahko in kaj nesmeš? Nisi njegova lastnina, to mu mora bit kristalno jasno. Če ti njemu ne gnjaviš, ko gre ven, ko kaj spije ... naj on lepo zaveže svoje mesnate lape.
Določene stvari obdrži zase! Tak kak npr. ko si šla ven in se je x model po tebi obešo. Ja ok, po tebi se je, nič ni blo, zakaj treba pa zdj še zveže poročilo kar dalje nest? Pove on tebi totalno vse, kar se dogaja tam pri njemu? Močno dvomim. Sam babe mate bl navado da vse zlapate svojemu partnerju (jaz te navade niam

), pole pa začnejo dedci z izpadi pa buzeriranji pa tak dalje.
Skratka glej, maš 18,19 let uživaj in daj si duška, ne more te pri teh letih en dedc že dobesedno dabit zaradi nezaupanja.
Jaz grem že proti 25 letu pa mi nuben nebo gušu, da ne smem pit, it ven s kolegi, ga zabluzit po cele noči ipd.
Pa ga greš obljubljat, da ne boš več pila

. Zaradi tega, da se on boljš počuti

.
No ne vem, pač naredi vse, kar ti on reče, najboljš je, da se kar med 4 stene zapreš, takrat verjetno vsaj neboš mogla napak delat

.
Pa pošljem jaz takega deda slej ko prej nekam...