Dsds

Džizus krajst.. Prvič v mojem lajfu sem mogla pri neki casting oddaji jokat. Ich kann nicht mehr! Hehe kot neki idiot se zdaj počutim. Samo ni šlo drugače.

Najlepše scene so se pa odvijale tak po razglasitvi. Fak fak! I'm so happy!

Thomas du Rockst den Scheiss!!!!

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
Jaz pa sem presenečena, da se je Fady tak dobro držal. Mislim 38% proti 62% je dosti proti tem kaj sem jaz pričakovala. Sem mislila da bo nekje 30 : 70
Me pa zanimajo tudi rezultatih iz ostalih mottoshowov. Upam, da jih bodo kmalu objavli
Drugače pa se je sedaj odprla tudi uradna spletna stran - ThomasGodoj.de
Jaz v glavnem Thomasu srčno želim in močno upam, da mu bo uspelo prestat več kot samo 1,2 leti. Njega bi blo preveč škoda, če bi ga na enkrat sfalilo! Tip is a fucking rockstar!
Tak, zdaj pa grem spat.
Celi večer je bil 2 much za moje boge živce
Me pa zanimajo tudi rezultatih iz ostalih mottoshowov. Upam, da jih bodo kmalu objavli

Drugače pa se je sedaj odprla tudi uradna spletna stran - ThomasGodoj.de
Jaz v glavnem Thomasu srčno želim in močno upam, da mu bo uspelo prestat več kot samo 1,2 leti. Njega bi blo preveč škoda, če bi ga na enkrat sfalilo! Tip is a fucking rockstar!

Tak, zdaj pa grem spat.

Celi večer je bil 2 much za moje boge živce

Itak, da je blo nekaj več, če pa je njegova sestra to hehe
Ona črna, ko je prva prilaufala na oder, pa je Jenni, njegova Ex.
Oh ja lepi finale je bil!
(razen we are the champions - kuj zmrazi me ko pomislim na to)
Sem pa še pol tisto oddajo po DSDSu gledala pa so me tak dvignili. Mislim Thomas je ravno kar zmagal a ovi so 3/4 oddaje Medlocku namenli.

Ona črna, ko je prva prilaufala na oder, pa je Jenni, njegova Ex.
Oh ja lepi finale je bil!

Sem pa še pol tisto oddajo po DSDSu gledala pa so me tak dvignili. Mislim Thomas je ravno kar zmagal a ovi so 3/4 oddaje Medlocku namenli.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor