Za poleti so mi full všeč za tuširanje sveže dišave, ki delujejo še bolj čisto in osvežujoče na koži!
Trenutno imam od Collistarja v taki modri embalaži, modri gel za tuširanje unisex svež vonj...mmmmmm
Hmm Collistar ima super kolekcijo za poleti, za sončenje, za telo!!! To full ženske uporabljajo, ker je res super. Pa tudi lip glossi so meni full dobri, pa kako senčilo.
Lih neke kreme za obraz nisem še nikoli kupila.
Ni tako draga kozmetika kot npr. Chanel ali podobne vrhunske znamke, niti poceni kot L'oreal.. Nevem neki vmes no, podobno kot Lancaster.
gel za tuširanje mi je najboljši Nivea pena, čeprav je pa res da jih rada tudi menjavam, ker se enega vonja hitro naveličam, sploh poleti raje uporabljam bolj sveže vonje, npr. spa...
Tut jst ne prenesem d bi mela skos isti gel za prhanje, tko da jih ful menjam... mam od Avona iz kolekcije SSS enga, pa tega tanovga od Nivee k ma še masažni pripomoček zravn (proti celulitu), potem mam enga, ki diši po vaniliji, pa od Palmolive jih mam neki. Ma preveč za naštevat!!!
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
Za tuširanje uporabljam trenutno Dove- nek nov vonj, ampak mi ne odgovarja tako da grem nazaj na Lux- svež vonj in kože mi ne izsuši.
Za po tuširanju pa uporabljam kremo od Afrodite iz kamilice, ker je full nežna in hranljiva za mojo kožo
zaj sem si kupla Lux ko diši po nekem mleku in sem čisto nora se po večkrat na dan tuširam če je ful vročina-mam dober razlog da dišim po tem gelu pol...mleko za telo pa mam eno fuuul super od avona in diši po mandlu in breskvi in lepo navlaži kožo...super je
za tuširanje mi še vedno najlepš diši od palmoliva ta bel (ne vem, a je z mlekom, neki tazga).
lotion mam pa oranžen od garnierja, k mi je prov fajn masten pa še diši.
Jst sem si pa dans kupila od Amaia gel ki ma take bleščice noter, breskva voln.Ampak nisem ga še sprobala, baje pa je zlo dober , da je ful mehka koža.Bom vidla.
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
bubbles napisal/-a:za tuširanje mi še vedno najlepš diši od palmoliva ta bel (ne vem, a je z mlekom, neki tazga). lotion mam pa oranžen od garnierja, k mi je prov fajn masten pa še diši.