Jokam pa sploh ne vem zakaj

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jerry444 »

Kajira,ko si omenil,da naj rajši namesto joka grem ven laufat,mislim da je ravno to narobe in da s takimi potezami preveč želimo zatreti čustva v sebi,jaz se po dobrem joku počutim VELIKO bolje.Se pa sam sebi čudim,ker že res dolgo nisem jokal(nazadnje na nekem pogrebu,pa še to ne za pokojnim,ampak zato ker sem gledal njegovi dve majhni vnukinji kako jočeta :D ),zdaj pa ko je najlepši čas v letu pa se me loteva melanhonija,pa niti sam dobro ne vem zakaj.

Mi je pa dobro v spominu ostal Cristiano Ronaldo,ko je po izgubljenem finalu evropskega prvenstva na vsak način želel zadržati solze(tudi s požvižgavanjem)pa mu nekako ni uspevalo in se je razjokal pred 40 000 gledalci na stadionu in še kako milijardo,ki je gledala po TV.Prepričan pa sem,da se je po tistem počutil precej boljše.
[url]
http://www.youtube.com/watch?v=ZSJRcn2h ... re=related[/url]
GeorgeConstanza
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a GeorgeConstanza »

Blagor vam. Jaz sem nazadnje jokal pred 13 leti v OŠ.
kai
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kai »

Meni se to zgodi, če ne spim dovolj.
bounce around kai like bunniez
Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_T »

kai napisal/-a:Meni se to zgodi, če ne spim dovolj.

kt dojenček :razz:
kai
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kai »

Lady_T napisal/-a:
kai napisal/-a:Meni se to zgodi, če ne spim dovolj.

kt dojenček :razz:

Aha, ampak je huj, ker sem še tečna zraven in gnojim vsem... Ko odspim dodatnih nekaj ur je pa vse ok :D
bounce around kai like bunniez
Uporabniški avatar
me^^
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a me^^ »

Jst tut postanem depresivnaa...pa začnem jokat v prazen nič... nwm niti zakaaj....npr. če se doma skregamo zarad ene malenkosti...se pol jokam še zarad vsega druzga ko se mi zgodil....sam zadne čase..sem uno res srečnaaa..in nimam razloga za jok...ampak še useen jokam... včasih se zarad tega počutim prou butasto hehe....ajoj...pa sei bo :P
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Jz pa ne vem, kdaj sem se nazadnje jokala.
Izvzamem smrt ali hude bolezni v družini, ker to so ljudje za katere mi ni vseeno in jih mam res rada.
Ampak glede drugih stvari (tudi glede same sebe)... Enostavno se ne morem jokat. Namesto joka se zaprem, dokler nekaj ne premljem, potem pa je spet vse bolj ali manj ok in gremo dalje...
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

danes sm se skori zjokala (iz obupa) med slušno od angleščine :D
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bluestocking »

Ojej, jaz sem tudi ena velika jokica :cry: :cry: .
Včasih se same sebe prav bojim, kadar sem v družbi, da bom začela jokati in potem me vsi gledajo/sprašujejo/tolažijo. Jaz pa še sama ne vem, zakaj jokam.
V bistvu vem, kdaj bom zagotovo jokala - kadar gre za Slovenijo, njeno zmago, pohvalo, lepo promocijo, himno ..., pa sploh nisem tako patriotska, ampak si ne morem pomagati, to so solze sreče. Tako da ne smem na nobeno proslavo ali tekmo. ;)
Opazila sem tudi, da me hitro ganejo lepe stvari in ne grde. To je približna analiza, ampak bom še morala delati na sebi..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:cry:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
_~**SaaŠii**~_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _~**SaaŠii**~_ »

jst sm ful občutljiva..če se z tipom zard brez veznih stvari kregava mi gre kr na jok :cry: k vem da se mava rada in da si zaupava in se zard brez veznih stvari kregava..in pol pridm domou in se zjokam če se zadeva ne uredi (sam ponavad se vedno)..
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Jz sem tut zdej en večer k sem šla spat (pa se ti vse živo plete po glavi) začela jokat, sam sem poskušala bit čisto tiho, da me moj nebi slišal, pol moram pa razlagat kaj je... :D jz pa pojma nimam (no učasih)
To se pomoje nabira v nas in enkrat izbruhne
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

majaoko napisal/-a:To se pomoje nabira v nas in enkrat izbruhne

Ja, pr men ej ponavad tako, da se nabira pa izbruhne, al pa ko se mi zdi, da gre use narobe, pol mi enkrat samo popusti.
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Js nikoli ne jočem brez razloga, ampak se zelo hitro zjočem če me doleti krivica al pa če že kdo mal povzigne glas nad mano.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

hja tk pride, pa bolše d daš ven po eni strani kot pa da neki u seb premlevaš... usi smo dal taka obdobja skos pa tut tebe bo minal...

pač razmišlaš o seb, o lajfu in se ti kr naenkrat zdi d si nobody... ampak to vse mine, sploh če maš okol sebe ljudi k ti pokažejo d jim neki pomeniš...

pa tut js se učas zjočem, sam nikol brez razloga... ponavad če sm take bolj bedne volje, me že kaka drugač smešna izjava vrže iz tira... sam tak pač je, eni jokamo, drugi se derejo, tretji padajo u blodnje, četrti so zadirčni ... :)

it will be over soon :)
Odgovori