Pač meni se ne zdi niča narobe, če je imel eden 1 spolnega partnerja, drugi pa 20. Po tem ne moreš sodit človeka, kakšen je sedaj. Pač nekateri so imeli kakšno divje obdobje.
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
jemina napisal/-a:Pač meni se ne zdi niča narobe, če je imel eden 1 spolnega partnerja, drugi pa 20. Po tem ne moreš sodit človeka, kakšen je sedaj. Pač nekateri so imeli kakšno divje obdobje.
Zanimivo. Kaj pa npr. nekdo, ki ima pri 20-ih ali pa še kako leto več, pa je število spolnih partnerjev okrogla 0
mislim da se vsakmu zgodi tko ko njem najbolj pase, men se je nabral kaksen vec kot bi si zelela, eni moji prijatlci pa nula, po moje se vedno, taksna je i kej druzga ji tut ne bi pristajalo, men bi blo pa zal ce bi zamudila kakrsenkoli del svojga zivljenja
delusional napisal/-a:meni pa se zdi to narobe in taka zveza ne more funkcionirat. tisti ki jih je dal skozi 20 ima popolnoma drugačno mentaliteto in tistega ki je dal 1. in prav je da slednji tudi da svoje skozi.
tole je cista bedarija, seks je stvar dveh trenutnih oseb in ce ima eden mal vec izkusenj, tolk bols, bo vedu ze v startu kako izboljsati zadevo, izpopolnjuje se pa skozi ves odnos
druga stvar so pa zelje posameznika, ne vidi vsak point v partnerjih, torej v kvantiteti in raznolikosti, ampak bolj v kvaliteti seksa
delusional napisal/-a:če bi pa sama dala skozi 10, 20 tipov mi na kraj pameti ne bi prišlo, da bi se spravla na enega, ki je mel 1,2 ženski. to je pa za bruhat