Ali je narobe, ce si v zvezi pa razmisljas o nekom drugem?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_T »

majaoko napisal/-a:Joj pazi se takih stvari :wink: Še posebej če hočeš obdržat sedanjega fanta, ker na koncu bo nekdo trpel. Če ti je pa res zelo všeč pa prvo lepo pusti fanta in se naprej s tem novim meni.
Samo pazi, da ti kasneje nebi bilo žal! (lahko ti je žal, da si zapustila svojega fanta, lahko ti bo pa vedno žal, da nisi odšla z unim ) :D Bedna sizuacija :)

Sama razmišljam tako, da če že končam z sedanjim fantom, ker mi je nekdo drug zmešu glavo in če potem s tem številka 2 ne uspe, mi potem ni žal, da sem s prvim končala, samo zato ker sem zdej sama in nimam ne št. 1 al 2. Pri prvem že nekaj ni blo ok, da sva končala. Posledično sem zato tud proti temu, da bi ponovno poskusila z bivšim
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

delusional napisal/-a:JA, JE NAROBE.
to pomeni, da se še nisi skurbala oz. dovolj tičev dala skozi, da bi mislila samo na enega.
ko jih boš dala dovolj skozi, potem se resno veži.

:rofl:
Bullshit
Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_T »

Tonja napisal/-a:
delusional napisal/-a:JA, JE NAROBE.
to pomeni, da se še nisi skurbala oz. dovolj tičev dala skozi, da bi mislila samo na enega.
ko jih boš dala dovolj skozi, potem se resno veži.

:rofl:
Bullshit

jp, tole je pa precej hudo sklepanje :)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

jah vsak po sebi sklepa pač :D
Čeprav mislim da če se mlad zlavfaš je manj verjetnosti da se ti bo kasneje speglalo...lahko tudi...ampak je to bolj redko
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Ja sam ta ženska ma unega tipa sam v mislih, ka pa je s tem narobe če ga ma???
Naj raje tipi (večina) priznajo, kaj vse in koga vse majo v mislih... :D . Sploh zdj na poletje se bo začelo dogajat... :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Jah naj zmoli 10 očenašov in 20 zdravih marij, pa bo odplačala svoje grehe :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
sleepyheadgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sleepyheadgirl »

ŽuŽa napisal/-a:Tud jst sem bla enkrat v podobni situaciji kot ti. Ko sem bla s sedanjim fantom skupi mal več kot pol leta sem spoznala enga tipa s katerim sva se ful zaštekala,tud dost velka simpatija med nama je bla ampak nikol nisva mela nič; dost smo se družl in takrat sem mela kr dost pomislekov glede moje zveze...Na koncu sem ugotovila, da je blo to samo neko vmesno obdobje, ki ga pomoje doživi skor vsaka punca in sem prov vesela, da z mojim takrat nisva končala, zdej sva skupi že 3 leta.

pr men je točno isto mam mojga najraj ampak se mi en drug mau plete po glavi, sam vem pa da je z mojim to to in da je tisto sam tko mau za popestritev.Ker vse kar bi hotla od unga je da mi pokaže mau več pozornosti, tok da mi pokaže zares da sm mu ušeč pol me pa ne bi več zanimu tko da ubistvu že zdej vem da niti slučajn se to ne more primerjat s tem kar mava z mojim srčkom.
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 18:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

ja, je narobe.

samo to, nimam kej za razglabljat in dodajat.
Uporabniški avatar
iLost
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a iLost »

O hvala za nasvete. Se lepse pocutim, ko vem da nisem edina.

Malo prej mi je pisal, me vabi plesat v festivalno. Za zdaj ne mu ne bom nic odpisala, ceprav bi sla. Aja pa zdaj vem, da ima sigurno punco. :? Kr neki.

Bom pocakala nekaj dni, da se vse skupaj malo poleze.

Ampak to je tako nefer do mojega fanta. On me ima resnicno zelo rad. Vcasih se mi zdi, da me ima raje kot jaz njega...
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

sleepyheadgirl napisal/-a:pr men je točno isto mam mojga najraj ampak se mi en drug mau plete po glavi, sam vem pa da je z mojim to to in da je tisto sam tko mau za popestritev.Ker vse kar bi hotla od unga je da mi pokaže mau več pozornosti, tok da mi pokaže zares da sm mu ušeč pol me pa ne bi več zanimu tko da ubistvu že zdej vem da niti slučajn se to ne more primerjat s tem kar mava z mojim srčkom.

Hm, men se tole bolj sliši kot iskanje neke pozornosti ali potrditve, ampak ok who am I to judge.

Drugače pa ja ni konec sveta, če ti je kak dečko simpatičen, všečen kljub temu, da imaš fanta. Je pa to, da se za nekoga začneš bolj izrecno zanimat že en znak (ponavadi!), da ti ali nekaj manjka v zvezi ali pa nek znak od strica zgoraj, da to ni to. Če sodim po sebi lahko rečem, da ko sva bila s fantom še skupaj me skoraj, da v 5 letih noben drug fant ni prav posebej ganil a vedno bolj, ko so šle stvari med nama narobe vedno bolj sem opažala zanimive dečke in tudi vedno bolj sem bila dovzetna za njih.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

iLost napisal/-a:Ampak to je tako nefer do mojega fanta. On me ima resnicno zelo rad. Vcasih se mi zdi, da me ima raje kot jaz njega...

res je tako, do zadnje besede imaš prav. torej, kaj še čakaš? :?:
Thor-chika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Thor-chika »

Sama razmišljam tako, da če že končam z sedanjim fantom, ker mi je nekdo drug zmešu glavo in če potem s tem številka 2 ne uspe, mi potem ni žal, da sem s prvim končala, samo zato ker sem zdej sama in nimam ne št. 1 al 2. Pri prvem že nekaj ni blo ok, da sva končala. Posledično sem zato tud proti temu, da bi ponovno poskusila z bivšim[/quote]

Vsa čast!!! Sama ne bi mogla bolje povedat...!!! jz tut vedno pravim, ce sem ze koncala s fantom; takrat sem ze vedla zakaj in imela razloge! da bi se pa človek obračal nazaj v preteklost je pa totalna bedarija....vsaka stvar se zgodi z razlogom....nikoli pa ni tako dobro da ne bi moglo biti še bolš!

pozdravček ;);)
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Jez pa mislm, da je čist normalno, če se nam kdaj še kdo drug mota po glavi. Kot je že ena rekla... po svetu ne hodimo z zavezanmi očmi in zato valda, da ti je še kdo simpatičen, luškan in si mogoče predstavljaš, kako pa bi blo z njim... In to se po moje dogaja usem, enim bolj pogosto, enim manj... Mogoče ima par res trenutno krizo in zato pride do zanimanja za drugi osebek, toda treba res fajn razmislt predn zapustiš ljubljeno osebo zaradi trenutnega fleša do nekoga, ki ga še poznaš ne... Seveda, če pa to zanimanje traja preveč časa in do trenutnega partnerja ne čutš več nič, potem pa vrjetno to res ni več to in treba zvezo zaključt. Kar pa še ne pomeni, da bo tip/ženska, ki povzroča metuljčke ta, taprava oseba.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

delusional napisal/-a:
kašn bullshit?
no, kolkr vemo o tebi, jih nikoli ne boš nehala dajat skozi in se ne boš nikoli vezala. sej maš prav.

Ti pa lih veš kaj bom jaz in česa jaz ne bom! Kar neke palamudiš, ker ti grejo določene stvari v nos. Niti ne veš, kolko dedcu sn mela do zdaj, ker številke nikoli ni blo omenjene, pač sama neke predvidevaš in sklepaš zdaj.
moi T ti je lepo obrazložila dejstvo, ki sem jo jaz zaključila z bullshit in kaj zdj... Bo konc sveta?
Odgovori