Jaz sem bila na začetku za Tajba, zdaj pa bi ga takoj vrgla ven. Mislim, da bo šel takoj ven, ko bo prvič nominiran. Ostal bo edino v primeru, če bo BB priredil rezultate glasovanja.
Tajb je res lahko kazensko nominiran, glede na njegova prejšnja "šlepanja". Vedno, ampak res vedno, govori samo o teh nominacijah. Mi že res gre čez glavo.
P***a, sta zoprna tale Tajb pa Mateja Sploh Mateja ... "A gre kdo stavit, da jst nism nominirana" s tistim svojim sarkastičnim wannabe humorjem. Komi čakam, da ju ločjo, res.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Jeeej! Tokrat se je izšlo pa čist po mojih željah...Sm še rekla pred nominacijami, da bi blo ful dobr če bi bla sam mateja pa eltajb nominirana...juhej! Res upam, da bo šu eltajb vn! Sam sumim da se bosta z matejo zmenila, da če gre on vn, potem ona za njim prostovoljno zapusti hišo in obratno...sej je tajb že meki govoru da če gre mateja vn pol gre on tut prostovoljno...mah...zarad mene tud lahko
Js nimam pojma, kdo je še kej not in kaj se jim dogaja, sm pa uspela videt gospodično Osenarjevo prejle in morm pohvalt (kej tacga) stilista, je mela res hudo dobro oblekco, Aloha bi tut tako (meni zlo ljub kroj, k ga pa nikjer ne zasledim ).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Sweet Princess napisal/-a:Sam sumim da se bosta z matejo zmenila, da če gre on vn, potem ona za njim prostovoljno zapusti hišo in obratno...sej je tajb že meki govoru da če gre mateja vn pol gre on tut prostovoljno...mah...zarad mene tud lahko
Po moje pa ne bo sel, ker obema prevec disi denar in mata vse prevec takticno izracunano
And I''ll take you for who you are If you take me for everything I''ll do it all over again...