Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Mi pa, ko doma ob petkih malo pogledamo, kdo bo šel ven, se nam pa najbolj sumljivo zdi, da še nikol niso pokazali kuverte. To se mi ne zdi prav. Lahko bi jo vsaj proti kameri pokazal, tolk pa una odpre pa reče "hm..zanimivo. Pojdimo v hišo" :roll: :D
Lahko bi kuj pokazal, da bi še mi vidl, če je zanimivo (pa če mogoče kej goljufajo) :wink:
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Fotr pravi, da je Sandi dobil LCD televizijo! Zakon :D. Ku je dobru padel po tleh, pol pa po useh štirih migal (to sm lih vidla, ker sm dns sam usake tolko pokukala) :lach:!

Sm vidla tudi Nino, mi je bla ful lušna ja, še moj je reku, da dns pa je dobra, ker drugače mu ni...

Kumej čakam jutri, da vidm, če bo Tybe nominiran!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Ta teden bo še zanimivo s to nalogo, da bojo gospodarji mogl strežt bivšim podložnikom. :D To so zanalašč nardil, zato, ker so prej podložniki mogl, zdej se jim pa lahko maščujejo z vsem svojim zmišljevanjem in kapricami :D Tyebu in Mateji je učer res use dol padl, prou une dolge face razočaranja sta mela.
Zdej, ko je bivših podložnikov več, bosta definitivno nominirana Tyeb al pa Mateja al pa kar oba :wink: Naske ne verjamem da bo. Mislim, da ima Sandi skoz več možnosti za zmago.
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

V vsakem primeru bo eden od bivših gospodarjev! :D ...hehe(prov jim je)! Sandi je pa res care; vsaj neki inovativnega je pokazu, ne pa tiste primitivne fore! :)
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Markotu gre pa skoz boljš :gut:
klik!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

*lilica* napisal/-a:Mi pa, ko doma ob petkih malo pogledamo, kdo bo šel ven, se nam pa najbolj sumljivo zdi, da še nikol niso pokazali kuverte. To se mi ne zdi prav. Lahko bi jo vsaj proti kameri pokazal, tolk pa una odpre pa reče "hm..zanimivo. Pojdimo v hišo" :roll: :D
Lahko bi kuj pokazal, da bi še mi vidl, če je zanimivo (pa če mogoče kej goljufajo) :wink:

Itak lahko fejk rezultate not napišejo. s tem bi samo suspenz pokvarili. Se mi zdi pa zanimivo, da pri raznih loterijah vedno javno predstavijo nadzorno komisijo, tukaj pa še nikoli nisem zasledila, da bi kdo povedal, kdo sploh kontrolira vse skupaj.
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

A je kje posnetek te modne revije? :) Odkar sta prisla Tea in Nejc noter nisem niti enkrat pogledala oddaje. Kaki so bili pa procenti za ostale nominirane?
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

Vem samo to da jih je dobil Sandi najmanj...pičle 4%..wihuuu
joj toti tyeb, ful mi gre na k***c, pa mateja tudi, zaj že neki o prostovolji izselitvi razmišla, ker ga moti da so se skupaj združli..pa skos samo opravla, pa nič mu ne paše...upam da bo nominiran pa mateja tudi...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Očitno kakor kaže ima Sandi veliko verjetnost da pobere te pejneze :gruebel:
Jaz bi upal še kakšno kvoto na Naskeja dati ali pa Saro...se mi zdi da bi lahko bila še nekaj časa noter...zaradi pomanjkanja žensk predvsem...da ne bo na koncu kakšna Mateja zmagala ali pa Tayb :<
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukrck »

no angel napisal/-a:
cukrck napisal/-a:evo, zmagala je medicinska sestra Sandi! :D Pa prov hudo nagrado je dobil :eek:

Kako pa? Kdo je mel pa najmanj glasov?

Vsi so bli oblečeni v medicinske sestre, in so moral hodt po pisti. Uni trije komentatorji , pa še en gost so vsakmu dal oceno in zmagal je Sandi. Dobil je LCD TV.
Pr glasovanju za odhod domov je mel pa Sandi najmanj %, samo 4.

Drgač sm pa upala, da bo šu Marčelo domov, pa ga bom zgleda še kr neki časa gledala. :roll:
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Tyeb je res ratu ful živčen in mu vse gre na živce. To ga bo čist pokopal. Oziroma ga je že. Ful je mel navijačev ampak s takim obnašanjem bo pa zelo hitro šel ven, če bo nominiran, kar mislim, da bo, ma vse možnosti, da se poslovi.
Na Planetu sem gledala posnetek, ko se je pogovarju z Nejcem in je res kar sulo z njega. Je reku Nejcu, da je on za njega tip brez hrbtenice, da ko je pršu sem v hišo, ga podložniki niso jebali pet postov, da je 5 dni visel ob ograji in se pogovarjal z gospodarji, pol je kao začel igrat njihovo igro, se neki ven metat, da so ga sprejeli in zdej oni drugi (Tyeb, Mateja, Naske) niso več dobri. Je reku, da je blo s Tjašo isto, da se ful ni vklopla v družbo, je bla isto pri ograji in pol ko se je zaštekala s svojo skupino, je ostala ista, da se ni spremenila za 1 procent (v primerjavi z Nejcem).
Pol je govoru za Marcelota, da tok igra, da se ful kontrolira, taktizira, use premisli kaj bo reku, naredu, nikol se noče kregat...
Sara mu itak gre že ful dolg na živce, pravi, da ma 10 obrazov..da sta ble prej z Jeanin ful najboljše kolegice, pol je bla pa ona z Marcelotom, se je pa Sara začela ful hinavsko obnašat, da se zmeri dan ali dva pred nominacijami z vsemi ful lepo pogovarja in se do vsazga lepo obnaša, v nedeljo, ponedeljek ma pa spet čist drug obraz..

Pestro :wink:
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Komaj cakam, da ze danes naredim en klic za njega :oops:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his song.

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee. »

upam da bodo danes nominirani tyeb, mateja in marčelo. da gre vsaj eden od teh pol vn
So give me your forever.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Danes bo eden celo kazensko nominiran, sam še nič ne piše kdo.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Upam, da bo Tyb, ker se je že tolkrat izognil tem kazenskim nominacijam
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Odgovori