orbitrek

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Omfg, jaz ne vem, kakso bom lahko zivela brez OH. Krompir, testenine, ... ojoj pa to je najboljse. Sicer imam jaz elipticni trenazer, ampak je podobno. Bi pa tudi kombinirala s fitnesom, ce bom se za to odlocila.

Sicer pa - brez OH?? Omg.
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukrck »

Jst mam tut ful rada krompir pa testenine, pa sej gre veš, sam morš bit karakter. Drgač si mal poglej po netu za kšno beljakovinsko dieto, sej se da tut dobr jest. :D
Če boš pa kombinirala s fitnesom, bo pomoje tut kr fajn... Jst zravn delam še trebušnjake, pa še na leg magicu sm začela 14 dni nazaj mal delat.
Aja, pa jst se namažem še z eno kremo po trebuhu in stegnih, poj pa juriš na orbitrek. :D
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a miska13 »

jst pa anticelulitne hlače pa na orbiDreku, pa sem pol čist prešvicana ko neham

ma še katera takšne?
http://www.novela.si/izdelki_za_hujsanje.php
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

anticelulitne hlace? Pa to pomaga kaj?

cukrck ti mas kaksno dieto mogoce se zraven tega, da delas to? Pa res vsak dan delas to? Kaj pa tisto, da misice morajo pocivati, da bo vadba se bolj ucinkovita? Nista?
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica

pomaga ja, pa veliko vode moraš spit (to itak že veš :D )
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

jst mam tut te hlače. :D sam jih nimam vsak dan gor.
Jst sm se spravla na beljakovinsko dieto, ker se mi zdi še najbol primerna zame, pa še meska mam rada, pa zelenjavo itak obožujem. Sam mal pogrešam kkšn kruhk, pa sendvič. :oops: Ja delam vsak dan, razen prvi dan M, ker mam kar bolečo.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_T »

miska13 napisal/-a:jst pa anticelulitne hlače pa na orbiDreku, pa sem pol čist prešvicana ko neham

ma še katera takšne?
http://www.novela.si/izdelki_za_hujsanje.php

Kolk časa pa že uporabljaš te hlače? A se že poznajo rezultati? Aja pa kok so debele?
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica

cukrck napisal/-a:jst mam tut te hlače. :D sam jih nimam vsak dan gor.
Jst sm se spravla na beljakovinsko dieto, ker se mi zdi še najbol primerna zame, pa še meska mam rada, pa zelenjavo itak obožujem. Sam mal pogrešam kkšn kruhk, pa sendvič. :oops: Ja delam vsak dan, razen prvi dan M, ker mam kar bolečo.

ja kaj pa nej jst, k samo testenine jem, pa sadje pa zelenjavo :? nej se prekvalificiram v presnojedko, k ne smem OH jest :lol:

Lady_T: imam jih že dolgo, pa sem jih na začetku ful uporabljala, potem ne, zdaj pa spet. pa se ful pozna rezultat. debele so pa ... kot navadne hlače, so pa elastične, pa ful te stisnejo. ampak je pa dober občutek, ko jih daš dol, pa vidiš kako je koža lepša :D
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

No ok, odlocitev je padla. Podala se bom v beljakovinske vode. Ampak ne bom pretiravala, ker telo definitivno rabi tudi OH, zato bom enkrat na dan pojedla nekaj malega OH. Brala sem po internetu, da se da hitro shujsati, ce uzivas samo beljakovine, ne vem pa kako bi to vplivalo na moje "bildanje" in misice, fitnes nasploh.

Vceraj sem imela fitnes, torej je danes na vrsti orbitrek. Prejsnjic sem zdrzala 35 minuit gor. Upam, da bom danes isto.

cukrck zakaj pa samo pol ure? Pravis, da se dva meseca delas. Zakaj pa ne bi malo napredovala in probala zdrzati recimo 40minut. Ves, kak pravijo - da se komaj po pol ure vadbe zacnejo mascobe topiti.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Men pa orbitrek na začetku sploh ni biu ušeč. Najprej sem se ful zagnala kok bom jaz to gonila vsak dan po nevemkolk, no zdržala sem 10 minut in bla vsa crknjena :? Potem sem shujašala kakih 5 kg (predvsem zarad drugačne hrane) in mi je blo že zaradi tega ful lažje gor bit, ker sem se ful lažje gibala in se nisem počutla kot ceu štrukelj :wink: Zdaj sem si nabrala že mal kondicije in sem začela pri vadbi prou uživat. V ušesa si dam mp3 z udarno musko, al pa si na kompu naštimam Friendse in gasaaa :D
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

se opravičujem, dvojni post :oops:
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Foxy-lady napisal/-a:cukrck zakaj pa samo pol ure? Pravis, da se dva meseca delas. Zakaj pa ne bi malo napredovala in probala zdrzati recimo 40minut. Ves, kak pravijo - da se komaj po pol ure vadbe zacnejo mascobe topiti.

Pol ure sem samo na orbitreku, sem pa 14 dni nazaj začela delat tut na leg magicu (10 min) in pa trebušnjake, te pa delam kkšn mesec. Tko da to vse skupej nanese skorej celo uro.
Včasih komej zdržim pol ure na orbiju, tko da bi blo 40 minut bol težka. :oops:
Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka

miska13: kako si se pa odločla glede številke? A morajo biti ful tesne?

Glede primerne dolžine trajanja vadbe - preberite si ta članek http://www.aktivna.si/gibanje/nasveti/a ... 15488.aspx
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica

una teta v Sanolaborju mi je povedala katero moram vzet.

tko da kar njo poslušaj :D

sem šla zadnjič na Powerplate, to je šele vadba. orbitrek ni nič v primerjavi s tem
Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka

sama hodm na aerobika v moj fit pa sm vidla reklamo. A to maš prou inštruktorja zravn al morš sama?
Odgovori