Caw! Draga iLost, vidm da mas skoraj podoben problem kokr jz. imam fanta 4 mesce, poznava se ze od malega, problem pa je to, da sm spoznala nekoga ki mi je resno spodnesel tla pod nogami, je pa seveda samski. Tut sama ne vem kaj nej naredim, sem se pa zamislila in probala ugotoviti zakaj je sploh prislo do tega. V zvezi je prisotnega veliko prevec ljubosumja z njegove strani, z mano bi bil 24ur na dan ce bi le lahko bil, uglavnm prevec vsega, kar pa je zame zelo obremenjujoce, ker imam svoje obveznosti do faxa, dela in tako mi ne preostane niti malo casa zase. Imava tudi problem z alkoholom, kar pa me zeloooooo moti, ker se zacne obnasati kot 15-letnik, zato sem se zacela odmikati in on je zacutil da nekaj ni vredu. Ni vec tiste privlacnosti, zacela sem opazati same napake...to se mi je zgodilo prvič, da sm v razmerju s fantom, mislim pa na drugega. Vendar se ne čudim temu, ker če bi bilo med nama vse tako kot bi moralo biti, mi verjetno drugi fant sploh ne bi biu zanimiv! Tezko mi je, ker vem da me ima zelo rad, vendar pa ne razume, da me je zacel utesnejavati, in da mi ne možnosti, da bi ga imela iz dneva v dan rajši, kot bi moralo biti.
Če se ne vidiš z njim, in veš da zveza na dolgi rok ne bo funkcionirala, premisli, ter zadevo končaj, ker ni fer do njega ne do tebe. In poskusi ugotoviti, zakaj je sploh prišlo do tega da si si pustila da si odšla z drugim, ker roko na srce, ce bi imela svojega fanta brezpogojno rada in bi te privlačil, ne bi niti pomislila na drugega, kaj šele odšla z njim. Tko da niti ni toliko pomemben tisti drugi fant, ampak to, da si končno nasla razlog zakaj ti tvoj ni več toliko všeč, in zakaj bi šla rada ven iz zveze!! Kar se pa tiče drugega fanta, pozanimaj se koliko mu je res do tebe, in ali ima punco, kot si rekla. Če si želi biti s tabo, in res samo s tabo, se prvo spoznajta, uzivajta, in tako bos vidla ce je to to. In vedi, nisi edina....tko da glavo pokonci, in po pameti!!