Ali je narobe, ce si v zvezi pa razmisljas o nekom drugem?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
iLost
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a iLost »

Zivijo.

To je moj prvi post. Upam da sem zadela predalcek. ;)

Imam en problmcek, pa se rabim malo izkasljat. Imam fanta s katerim sva skupaj 8 mesecev. Predvcerajsnjim pa sem bila s prijateljicami na zabavi in sem spoznala enega res krasnega fanta. Ful sva se ujela, nisem se srecala cloveka, ki bi me razumel bolje. Spoznala sva se, ko me je povabil plesat. Od takrat sva bila cel vecer skupaj, zapeljal me je domov in takrat je predlagal da se spet dobiva. Nic nisva imela ampak priznam (sram me je) da me je privlacil. Ni povedal, da ima punco. To sem vidla na facebooku. Od tistega dne se mi "gospod popolni" plete stalno po glavi.

Zdaj pa ne vem, vse je nekako cudno. Razmisljam ce je moja zveza s sedanjim fantom sploh vredu, ko pa toliko razmisljam o drugem. On pa ima itak punco, tako da mi ni jasno zakaj mi je sploh posvetil toliko casa.
In ja, imam metuljcke v trebuhu ko pomislim na tega drugega. Grozna sem!

Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Hm..jaz sem bila v podobni situaciji nekoč kot ti. Imela sem fanta, vendar mi je ves čas poglavi hodil nekdo drug, ki je tudi imel punco.
Pa tud me je vabil ven in ko sem enkrat šla pa še enkrat...sm vidla, da ni več poti nazaj. S fantom sva zaklučla, ker se mi je zdel nesmiselno, da hodim z nekom, po glavi pa se mi plete nekdo drug. No, kasneje je tudi on pustil punco in sedaj sva par skoraj že leto in pol :)

Jest ti predlagam, da dobro premisliš, če se splača prekiniti s fantom. Tistega poznaš le en dan in lahko, da se ti zdi popolen ravno zaradi tega, ker točno ve, kaj mora reči, da punca dobi mehka kolena. Če pa ima še punco je pa to sploh malo čudno. Če te bo še enkrat povabil, bi ga jest vprašala, če nima mogoče punce in potem boš videla, če bo rekel, da jo ima in da je to vseeno, potem se raje umakni, če pa je nima...pa razmisli o svoji zvezi s fantom.

Veliko sreče in malo poročaj kako se odločaš :wink:
Maja84
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Maja84 »

hja narobe načeloma ni....ampak to je samo začetna všečnost,vprašanje ali je to tudi dovolj za to da bi prekinila vezo in da ti bi prihodnost z njim tudi to kar si želiš....sicer pa...on ima punco...ti imaš fanta....mislim da ni kaj veliko za razmišljati.

Če pa se mislita obadva spuščati v te vode da bosta začela flirtat, potem bodita vsaj tolk poštena pa končajta zdajšnjo vezo...
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

Strinjam se z lilico. Vsekakor po dveh dnevih ni čas za kakšne, mogoče, prenagljene odločitve.

Jaz sem bil v podobni situaciji kot je bila lilica. Zadeva je trajala kar nekaj let, preden se je uredila. In jaz sem pridobil največ kar se je dalo. Ne obupaj, le daj času čas.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 18:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his song.

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee. »

js ti svetujem, da vse dobro premisliš in sprejmeš odločitev za katero boš mislila, da je najboljša. ker res ni pravično, da si v zvezi z nekom, ko pa premišljuješ o drugem in kot si sama rekla ob misli nanj dobivaš metuljčke v trebuhu. tvoj fant pa si tud po 8.mesecih zveze zasluži, da mu ti poveš resnico in da ne zavajaš naprej.
je pa res, da je tud odvisno kaj čuti on do tebe in kaj bo on naredil s svojo punco.
So give me your forever.
nefertit
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: okolica ljubljane
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nefertit »

delusional napisal/-a:JA, JE NAROBE.
to pomeni, da se še nisi skurbala oz. dovolj tičev dala skozi, da bi mislila samo na enega.
ko jih boš dala dovolj skozi, potem se resno veži.

ah no, kake imaš! a potem ko bo dal čez 16 tičev bo pa z 17-najstim srečna do konca svojih dni.

jaz ne vem kako poglede imate nekateri na zvezo in življenje. meni je popolnoma jasno, da te kljub srečni vezi lahko zamika kakšen nov osebek. saj ne hodimo okoli z zavezanimi očmi, ko smo v vezi. ne vidim nobene napake v tem če greš s kakšnim tipom na kavo in pjačo.

ampak nekdo nam je vcepil v glavo, da je nekaj v vezi sigurno narobe če ti je slučajno majčkeno všeč nekdo drug. če se slučajno malce zatrapaš, in živiš v domišljiskem svetu. ja, se zgodi. ampak to še ne pomeni, da nimaš več rada svojega fanta. samo po 8 mesecih ni več nekih metuljčkov in tiste začetniške zaljubljenosti. ker mine. in minila bo tud pri tem fantu (če bi bila skupaj seveda). in najberš ne boš potem šla s tretjim. razmisli!
A moment on your lips, forever on your hips!
Uporabniški avatar
_just me_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _just me_ »

zame je narobe! ne morš bit s tipom, pa študirat na drugega! Mislim da to ni fer do tvojga fanta. Ne vem... dej si čas in preštudiri mal kaj še sploh čutiš do svojga fanta, ker metuljčke v trebuhu bi mogla čutit ko pomisliš na njega ne pa na drugega. Al se motim? Pa če ma un tip punco kakšne možnosti maš sploh ti? Mogoče sta se pač ujela pri pogovoru, kar pa še ne pomeni, da hoče on kaj več.. ne vem... upam da se boš pravilno odločla! :wink:
Uporabniški avatar
Kasiopeia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kasiopeia »

Veliko pametnih nasvetov si že dobila; jaz bi dodala samo še mojo izkušnjo; bila sem v podobni situaciji kot ti, s fantom sva bila skupaj nekih 9 mesecev, ko sem spoznala nekoga, ob katerem se mi je zamajal svet. Bila sem popolnoma zaljubljena (oz. zatreskana) in komaj sem se posvečala fantu. On je seveda to opazil in zvezo sva kmalu prekinila. Tisti drugi se je izkazal za popolnoma nezrelega, vse, kar je bilo na njem pozitivnega, se je izkazalo za performance (kot je napisala *lilica*, nekateri fantje res vejo, kaj je treba reči, da se dekle počuti v 9ih nebesih). Moja zgodba se je torej bolj kot ne žalostno razpletla, izgubo fanta, s katerim sem se razšla, sem obžalovala zeloooo, zelooo dolgo...

Moj nasvet torej je, da se poskušaš od fanta, ki ti je všeč, oddaljiti in se posvetiš fantu, s katerim si v vezi (konec koncev si to tudi zasluži). Če boš pa videla, da ti tisti drugi ne gre iz glave, pa veš, kaj narediti. Samo previdno, z veliko razmisleka. Upam, da se vse kar najboljše razplete! :top:
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

vse kaj lahko rečem je to,da nimaš pravega fanta..
Thor-chika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Thor-chika »

Caw! Draga iLost, vidm da mas skoraj podoben problem kokr jz. imam fanta 4 mesce, poznava se ze od malega, problem pa je to, da sm spoznala nekoga ki mi je resno spodnesel tla pod nogami, je pa seveda samski. Tut sama ne vem kaj nej naredim, sem se pa zamislila in probala ugotoviti zakaj je sploh prislo do tega. V zvezi je prisotnega veliko prevec ljubosumja z njegove strani, z mano bi bil 24ur na dan ce bi le lahko bil, uglavnm prevec vsega, kar pa je zame zelo obremenjujoce, ker imam svoje obveznosti do faxa, dela in tako mi ne preostane niti malo casa zase. Imava tudi problem z alkoholom, kar pa me zeloooooo moti, ker se zacne obnasati kot 15-letnik, zato sem se zacela odmikati in on je zacutil da nekaj ni vredu. Ni vec tiste privlacnosti, zacela sem opazati same napake...to se mi je zgodilo prvič, da sm v razmerju s fantom, mislim pa na drugega. Vendar se ne čudim temu, ker če bi bilo med nama vse tako kot bi moralo biti, mi verjetno drugi fant sploh ne bi biu zanimiv! Tezko mi je, ker vem da me ima zelo rad, vendar pa ne razume, da me je zacel utesnejavati, in da mi ne možnosti, da bi ga imela iz dneva v dan rajši, kot bi moralo biti.
Če se ne vidiš z njim, in veš da zveza na dolgi rok ne bo funkcionirala, premisli, ter zadevo končaj, ker ni fer do njega ne do tebe. In poskusi ugotoviti, zakaj je sploh prišlo do tega da si si pustila da si odšla z drugim, ker roko na srce, ce bi imela svojega fanta brezpogojno rada in bi te privlačil, ne bi niti pomislila na drugega, kaj šele odšla z njim. Tko da niti ni toliko pomemben tisti drugi fant, ampak to, da si končno nasla razlog zakaj ti tvoj ni več toliko všeč, in zakaj bi šla rada ven iz zveze!! Kar se pa tiče drugega fanta, pozanimaj se koliko mu je res do tebe, in ali ima punco, kot si rekla. Če si želi biti s tabo, in res samo s tabo, se prvo spoznajta, uzivajta, in tako bos vidla ce je to to. In vedi, nisi edina....tko da glavo pokonci, in po pameti!! ;)
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Tud jst sem bla enkrat v podobni situaciji kot ti. Ko sem bla s sedanjim fantom skupi mal več kot pol leta sem spoznala enga tipa s katerim sva se ful zaštekala,tud dost velka simpatija med nama je bla ampak nikol nisva mela nič; dost smo se družl in takrat sem mela kr dost pomislekov glede moje zveze...Na koncu sem ugotovila, da je blo to samo neko vmesno obdobje, ki ga pomoje doživi skor vsaka punca in sem prov vesela, da z mojim takrat nisva končala, zdej sva skupi že 3 leta.

Vredno je razmislt, če gre tuki samo za trenutno ˝obsedenost˝ al za kaj resnejšega zaradi česat ne bi sploh mogla več bit s svojim fantom.
Pa tud to mi je čudno, ker ta tvoja nova simpatija ima tud punco, misliš da jo bo potem kr pustil zaradi tebe?
Pa še tole: Ali je narobe če si v zvezi pa razmišljaš o drugem? Vsak kdaj pomisle, ampak da pa razmišljaš pa da to traja dolgo časa pol se mi pa zdi da JE narobe. Kako bi se ti počutla, če bi izvedla da tvoj fant razmišlja o drugi? Men osebno ne bi blo niti mal prijetno.

Vso srečo pri odločitvi.
Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_T »

Če razmišljaš o nekom drugem, potem morda trenutno zveza res ni to. Ni pa rečeno, da bo s tem novim pobom kej boljša.. :?
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bina_ »

Nikoli ne zapusti nekoga ki ga ljubiš,zaradi nekoga ki ti je všeč!!
Mislim da ta stavek paše sem.
Jaz na tvojem mestu se nebi kaj dosti okvarjala s tem fantom,kaj ga poznaš samo en dan. Kako pa se boš ti odločila pa je tvoja stvar...
Lp
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Joj pazi se takih stvari :wink: Še posebej če hočeš obdržat sedanjega fanta, ker na koncu bo nekdo trpel. Če ti je pa res zelo všeč pa prvo lepo pusti fanta in se naprej s tem novim meni.
Samo pazi, da ti kasneje nebi bilo žal! (lahko ti je žal, da si zapustila svojega fanta, lahko ti bo pa vedno žal, da nisi odšla z unim ) :D Bedna sizuacija :)
Odgovori