Kako doseči, da te nekdo začne ignorirati
Fascinantno! prav navdušen sem nad novo izkušnjo.
Odkar sem napisal zadnje 3 komentarje v temi Preseči rasizem in komentar v temi Zeitgeist (Duh časa), me ignorira novih 21 oseb.
1.*etty*
2.*Kati*
3.Buttercup
4.Celeste
5.Chavah
6.ghotic_girl
7.Infinity
8.katalen
9.Lady sadness
10.Lavender
11.little_biest
12.Lolirot
13.Nevada tan
14.Never-ending-story
15.Nincha II
16.Overload
17.Platonic love
18.Pookie
19.Shanaxi
20.Short
21.swim girl
Priporočam vsem, da si pogledate, kaj sem napisal, saj se ne spomnim, da bi s katero izmed teh oseb kdaj komuniciral. Morda z dvema ali tremi.
Povzetek zadnjih komentarjev:
-Izvlečki iz strani http://www.protidiskriminaciji.si/index.php?option=com_content&task=view&id=22&Itemid=58, ki strokovno govori o diskriminaciji in predsodkihpredsodke
-nekaj mojih misli o diskriminaciji
-podaja ideje o tem, koliko diskriminatornih osebkov je prav na tem forumu
-mnenje o tem, kako se zoprstaviti diskriminaciji
-opomin Frenkie na nedavno zaroto, ko je spregovorila, da jo zarote zanimajo
-pohvala dokumentarca Zeitgeis
-zajebancija: "Boris najpametnejše bitje na tem forumu. To je treba tudi inkorporirati v svoj čustveni svet. Treba je to zadihati, ni dovolj le da se z menoj družite in da dobite nekaj prijetnih in nekaj neprijetnih izkušenj z menoj. hihihi"
Kaj bi rekel?
Eni so brez... česa že?
Kje je tovarišica
kr.ena, da bi kaj več povedala o tem vedenju otrok?
Zdaj moram iz raziskovalnih razlogov že sam določene uporabnike, ki me ignorirajo, ignorirati

Odkar sem napisal zadnje 3 komentarje v temi Preseči rasizem in komentar v temi Zeitgeist (Duh časa), me ignorira novih 21 oseb.
1.*etty*
2.*Kati*
3.Buttercup
4.Celeste
5.Chavah
6.ghotic_girl
7.Infinity
8.katalen
9.Lady sadness
10.Lavender
11.little_biest
12.Lolirot
13.Nevada tan
14.Never-ending-story
15.Nincha II
16.Overload
17.Platonic love
18.Pookie
19.Shanaxi
20.Short
21.swim girl
Priporočam vsem, da si pogledate, kaj sem napisal, saj se ne spomnim, da bi s katero izmed teh oseb kdaj komuniciral. Morda z dvema ali tremi.
Povzetek zadnjih komentarjev:
-Izvlečki iz strani http://www.protidiskriminaciji.si/index.php?option=com_content&task=view&id=22&Itemid=58, ki strokovno govori o diskriminaciji in predsodkihpredsodke
-nekaj mojih misli o diskriminaciji
-podaja ideje o tem, koliko diskriminatornih osebkov je prav na tem forumu
-mnenje o tem, kako se zoprstaviti diskriminaciji
-opomin Frenkie na nedavno zaroto, ko je spregovorila, da jo zarote zanimajo
-pohvala dokumentarca Zeitgeis
-zajebancija: "Boris najpametnejše bitje na tem forumu. To je treba tudi inkorporirati v svoj čustveni svet. Treba je to zadihati, ni dovolj le da se z menoj družite in da dobite nekaj prijetnih in nekaj neprijetnih izkušenj z menoj. hihihi"
Kaj bi rekel?
Eni so brez... česa že?

Kje je tovarišica

Zdaj moram iz raziskovalnih razlogov že sam določene uporabnike, ki me ignorirajo, ignorirati

Zadnjič spremenil Boris, dne 16. Maj. 2008 19:16, skupaj popravljeno 2 krat.
Zanimivo je tudi, da me je v zadnjih dveh tednih (približno), po tem, ko sem zaradi evidence in radovednosti sam dal njih na ignor, začasno prenehalo ignorirati okoli 5 osebkov. Zdaj sem opazil, da so me vsi ti, razen Lejla86, ki je verjetno dosegla neko duhovno prebujenje
, spet dali nazaj na ignor.
Prav zanimivo bi bilo vedeti, kako določeni osebki (ja, tudi tukaj na tem forumu) prav agitirajo za to, da bi se specifično osebo ignoriralo. Ne dvomim, da so nekateri v tem prav vehementni, še sploh kakšni brezhrbtenični protagonisti, katere zapeče v dušici, ko benevolentno podajam konstruktivne kritike, ki se tičejo njih samih. Pa blog ne daj, da bi ob tem napisal še, da sem najbolj pameten... potem dobijo sentimentalen napad
Pozna kdo koga, ki se profesionalno ukvarja z ignoriranjem? Mislim, še bolj kot jaz?
lp,
Boris_hrbteničar
P.S.: kr.ena je res super... kdo bi vedel ali zato, ker je pametna, ali zato, ker ima izkušnje v pedagogiki. Vse bolj kaže, da bi znalo biti kar oboje. Ampak... knock knock... trkam po lesu zdajle

Prav zanimivo bi bilo vedeti, kako določeni osebki (ja, tudi tukaj na tem forumu) prav agitirajo za to, da bi se specifično osebo ignoriralo. Ne dvomim, da so nekateri v tem prav vehementni, še sploh kakšni brezhrbtenični protagonisti, katere zapeče v dušici, ko benevolentno podajam konstruktivne kritike, ki se tičejo njih samih. Pa blog ne daj, da bi ob tem napisal še, da sem najbolj pameten... potem dobijo sentimentalen napad

Pozna kdo koga, ki se profesionalno ukvarja z ignoriranjem? Mislim, še bolj kot jaz?
lp,
Boris_hrbteničar
P.S.: kr.ena je res super... kdo bi vedel ali zato, ker je pametna, ali zato, ker ima izkušnje v pedagogiki. Vse bolj kaže, da bi znalo biti kar oboje. Ampak... knock knock... trkam po lesu zdajle

Zanimivo, zadnje čase sem tako dobrohoten ali kaj, da me je nekdo izmed uporabnikov prenehal ignorirati. Ampak ker jih je toliko na seznamu, niti ne vem kdo to je.
A bi lahko res števec integrirali v ta cosmo ali ne? Mejdun, je težko, kaj? Moram zmeraj štet uporabnike na "Ignorira te" in scroolat z miško.
A bi lahko res števec integrirali v ta cosmo ali ne? Mejdun, je težko, kaj? Moram zmeraj štet uporabnike na "Ignorira te" in scroolat z miško.