Hm, nevem......

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Zaklenjeno
jošt
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubno
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jošt »

miska13.Pošljem ti sliko, sam najprej mi povej če sploh veš kje se nahaja Musha Cay
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a miska13 »

dragi jošt, mam kolegico, ki živi na enem karibskem otoku, tako da vem ogromno o teh lokacijah, ljudeh in njihovi kulturi.
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

Aloha napisal/-a:
jošt napisal/-a:U Tunizijo ne v Dubai pa.Ti boš pa verjetno Aloha nekje na hrvaški ali pa na slovenski obali.

Raj noge u lavor na domači terasi namakam, kt da moram z nekom takim kot si ti trpet v Egiptu, Dubaju, tut Havajem bi se odpovedala.

hahahahahaha ! good one Aloha :D skoraj me je pobralo od smeha zaj :D
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

omg.. mislim tak nasmejala se pa že dooolgo nisem.hvala :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

Dragi sin Jošt!
Minilo je 8 let od tragične nesreče,ko te je avto povozil skoraj do smrti..na srečo je operacija glave delno uspela in iz življenja si izvlekel maksimum in naselili smo te v psihiatrično bolnišnico ljubljana..Medicinska sestra me je opozorila,da že par tednov ponoči kričiš besede kot so Egipt,Dubaj,Punca z avtobusa,itd..Ne skrbi naš mali jošti,v sredo pridemo na obisk in ti prinesemo pesek,lavor z vodo,ter zadnjo sezono sexa v mestu..Drugače pa sem zelo zadovoljen s tvojim napredovanjem,saj te je sestra pohvalila,da ko si skozi okno videl psa,si kričal okoli mjav mjav mjav muci muci..bravo jošt,oče je ponosen nate..Sine,kot sem rekel,vidimo se v sredo,do takrat pa ti želim čimveč sanjskih popotovanj ter vse punce,ki si jih lahko predstavljaš v tvoji nekoliko retardirani glavi..jošti čaw baw mjaw mjaw muci muci;)
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

stevens napisal/-a:Dragi sin Jošt!
Minilo je 8 let od tragične nesreče,ko te je avto povozil skoraj do smrti..na srečo je operacija glave delno uspela in iz življenja si izvlekel maksimum in naselili smo te v psihiatrično bolnišnico ljubljana..Medicinska sestra me je opozorila,da že par tednov ponoči kričiš besede kot so Egipt,Dubaj,Punca z avtobusa,itd..Ne skrbi naš mali jošti,v sredo pridemo na obisk in ti prinesemo pesek,lavor z vodo,ter zadnjo sezono sexa v mestu..Drugače pa sem zelo zadovoljen s tvojim napredovanjem,saj te je sestra pohvalila,da ko si skozi okno videl psa,si kričal okoli mjav mjav mjav muci muci..bravo jošt,oče je ponosen nate..Sine,kot sem rekel,vidimo se v sredo,do takrat pa ti želim čimveč sanjskih popotovanj ter vse punce,ki si jih lahko predstavljaš v tvoji nekoliko retardirani glavi..jošti čaw baw mjaw mjaw muci muci;)

omg ta je huda... čeprav mal zlobna :rofl: ... kje se spouneš :rofl:
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka

ni zlobno..kot oče in sin sma se zmenila,da boma v dobrem in slabem iskrena drug do drugega..jebat ga slovenija,priznam da mi je sin retardiran do konca.. no sicer pa kaj vam bi priznal,ko pa tisti ki ste prebrali vsaj njegov en post to dobro veste..jošti sredaaaaaaaaaaaa,rad te mam(še vedno ja):*******
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a miska13 »

Oča stevens, vaš sin ne piše štajersko, vi pa

kak to?
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka

saj ti pravim,od nesreče dalje se je vse spremenilo..on misli,da potuje,misli da ma punce in zgleda da misli,da je ljubljančan...v ljubljanski kliniki pa je zato,ker je mariborčane ponoči zbujal,ko se je drl razne destinacije..v ljubljani pa majo izolirane stene...še kaj lubica moja?
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

stevens :rofl:

miska13: jaz ne najdem nič štajerskega :gruebel:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

metuljčica* napisal/-a:stevens :rofl:

miska13: jaz ne najdem nič štajerskega :gruebel:

Sma, boma, itd. :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Aha :oops:
Mi je to tako domače, da sploh ne opazim. :) :oops:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

visiš tam pred pedagoško cel dan in mogoče maš srečo.

Drgač pa.. veš kaj študira.. bolj natančno, kok je stara.. pa maš že ožji izbor :wink:
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

ryu10kyu napisal/-a:Sma, boma, itd. :D

ena nevmesna: a ni to vbistvu popačena slovenščina za celo SLO, ne pa sam za štajersko (ok no, če izvzamemo LJ kjer redno uporabljajo dvojino)?
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Mju napisal/-a:
ryu10kyu napisal/-a:Sma, boma, itd. :D

ena nevmesna: a ni to vbistvu popačena slovenščina za celo SLO, ne pa sam za štajersko (ok no, če izvzamemo LJ kjer redno uporabljajo dvojino)?

Poznam dosti dolenjcev in gorencev..tudi primorcev pa ne govorijo tako...mislim da je to predvsem značilno za štajerski predel Slovenije :gruebel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Zaklenjeno