Hm, nevem......
Aloha napisal/-a:jošt napisal/-a:U Tunizijo ne v Dubai pa.Ti boš pa verjetno Aloha nekje na hrvaški ali pa na slovenski obali.
Raj noge u lavor na domači terasi namakam, kt da moram z nekom takim kot si ti trpet v Egiptu, Dubaju, tut Havajem bi se odpovedala.
hahahahahaha ! good one Aloha

.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Dragi sin Jošt!
Minilo je 8 let od tragične nesreče,ko te je avto povozil skoraj do smrti..na srečo je operacija glave delno uspela in iz življenja si izvlekel maksimum in naselili smo te v psihiatrično bolnišnico ljubljana..Medicinska sestra me je opozorila,da že par tednov ponoči kričiš besede kot so Egipt,Dubaj,Punca z avtobusa,itd..Ne skrbi naš mali jošti,v sredo pridemo na obisk in ti prinesemo pesek,lavor z vodo,ter zadnjo sezono sexa v mestu..Drugače pa sem zelo zadovoljen s tvojim napredovanjem,saj te je sestra pohvalila,da ko si skozi okno videl psa,si kričal okoli mjav mjav mjav muci muci..bravo jošt,oče je ponosen nate..Sine,kot sem rekel,vidimo se v sredo,do takrat pa ti želim čimveč sanjskih popotovanj ter vse punce,ki si jih lahko predstavljaš v tvoji nekoliko retardirani glavi..jošti čaw baw mjaw mjaw muci muci;)
Minilo je 8 let od tragične nesreče,ko te je avto povozil skoraj do smrti..na srečo je operacija glave delno uspela in iz življenja si izvlekel maksimum in naselili smo te v psihiatrično bolnišnico ljubljana..Medicinska sestra me je opozorila,da že par tednov ponoči kričiš besede kot so Egipt,Dubaj,Punca z avtobusa,itd..Ne skrbi naš mali jošti,v sredo pridemo na obisk in ti prinesemo pesek,lavor z vodo,ter zadnjo sezono sexa v mestu..Drugače pa sem zelo zadovoljen s tvojim napredovanjem,saj te je sestra pohvalila,da ko si skozi okno videl psa,si kričal okoli mjav mjav mjav muci muci..bravo jošt,oče je ponosen nate..Sine,kot sem rekel,vidimo se v sredo,do takrat pa ti želim čimveč sanjskih popotovanj ter vse punce,ki si jih lahko predstavljaš v tvoji nekoliko retardirani glavi..jošti čaw baw mjaw mjaw muci muci;)
stevens napisal/-a:Dragi sin Jošt!
omg ta je huda... čeprav mal zlobna

ni zlobno..kot oče in sin sma se zmenila,da boma v dobrem in slabem iskrena drug do drugega..jebat ga slovenija,priznam da mi je sin retardiran do konca.. no sicer pa kaj vam bi priznal,ko pa tisti ki ste prebrali vsaj njegov en post to dobro veste..jošti sredaaaaaaaaaaaa,rad te mam(še vedno ja):*******
- metuljčica*
- Cosmofrik
- metuljčica*
- Cosmofrik
Mju napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:Sma, boma, itd.
ena nevmesna: a ni to vbistvu popačena slovenščina za celo SLO, ne pa sam za štajersko (ok no, če izvzamemo LJ kjer redno uporabljajo dvojino)?
Poznam dosti dolenjcev in gorencev..tudi primorcev pa ne govorijo tako...mislim da je to predvsem značilno za štajerski predel Slovenije

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE