JA, oba koncerta sta bla najbolj zakon!! Najprej petek; Unec in g2r.. Scene s kartami so se na srečo uredile, ampak po zaslugi naše iznadljivosti in ne po zaslugah gnilega in še ne vem kolikokrat upravičeno skritiziranega mom-ja!! Na koncertu so špilali res zakon komade; se spomnem, sm enkrat lih na čik pavzo šla, so pa notri November rain začeli igrat in sm laufala not na vso moč, tako da sem na srečo vse ujela:)). Na koncu se se pa člani benda še slikal z nami, pa pogovarjal, pevec mi je pa še na myspacu pisov d se me spomne hehehe

. Anyway, pol pa celo soboto na Primorskem koncu; najboljši road trip sva mela s frendom, sva potovala od nove gorice, do Vipave, pa še kam:). Na koncert sva pa itak pršla najbolj nakleskana možno:)). Hehehe, pa Komen je res zakon, takoj ko sva pršla so nama jolo ponudil:). Hehehe, koncert je bil odklop; špilal so od Adamsa, do Bon Jovi pa seveda Scorpionse.. Mi smo se tok vživeli, s frendom sva celo plesala:)). MA zakon je blo, res!! Pa še 2 palčki sm dubila; eno od bobnarja od BA, drugo pa od bobnarja od Shutdown, pa kr sam je laufov gor, zato, d sm kao 2 mela:). Pa še 2 trzalici mam, upam, da bom dubila še kakšno naslednji teden v Medvodah:). Hehehe, pol pa še nedelja; pitje v komnu to treh popoldne; mel smo 2 šoferja, oba pjana kot opice ampak smo srečno prišli nazaj:). V glavnem zakon vikend, poln zabave, dobre družbe in alkohola
Rock and fuckin roll till death!!!!