jaz sem mislila, da bi moral dobiti Nobelovo tisti, ki odkrije formulo za to, da pripraviš moškega do pogovora (in da te dejansko posluša, ne da je z mislimi za računalnikom, pred tv-jem,...)
to, da se ga da pripravit za pohopsat, to ja. pripravi ga do pogovora
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
miska13 napisal/-a:jaz sem mislila, da bi moral dobiti Nobelovo tisti, ki odkrije formulo za to, da pripraviš moškega do pogovora (in da te dejansko posluša, ne da je z mislimi za računalnikom, pred tv-jem,...)
Aha...hmmm...pripraviti do pogovora dečkota ki se ne zna skoncentrirati za več kot 5 sekund na pogovor? Očitno ni dovolj motiviran...in če ni motivacije ni poti...kjer je volja je tudi pot...in če ni volje odrezati iz življenja in iti naprej...za odnos morata biti dva eden ne more vleči celega voza v klanec slej ko prej upeša in gre potem vse v maloro
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
miska13 napisal/-a:jaz sem mislila, da bi moral dobiti Nobelovo tisti, ki odkrije formulo za to, da pripraviš moškega do pogovora (in da te dejansko posluša, ne da je z mislimi za računalnikom, pred tv-jem,...)
No ja, to je spet en velik stereotip - zenske bi se samo pogovarjale in je to tisto, kar obvladajo, moski pa tega ne znajo. Sploh ni res. V dobri zveza se morata oba nauciti pogovarjati, ne glede na spol. Ce ne, gre slej kot prej narazen ...
ryu10kyu napisal/-a:Moje mnenje je da se morata pač dve osebi najti ki imata podobno spolno slo...kajti v nasprotnem primeru se nekdo izmed njiju počuti prikrajšan. To je res ena zadeva ki se tiče obeh...drugače je če desca zanima nogomet in nje ne...naj gre on na tekmo ona pa gre medtem recimo s kolegicami na sprehod ali pa kaj jaz vem kam. To se pa tiče obeh in je izredno pomembno da štima....sploh zato ker je to intimna zadeva na katero je konec koncu vsak človek po moje občutljiv. Ali je flaw ali ga pa ni...tu ni neke filozofije blazne...lahko imaš za seboj milijon pogovorov ampak če enemu izmed partnerjev ne paše seksati toliko kot drugemu se druga oseba počuti prikrajšana in čez čas vodi v nezadovoljstvo....na nasprotni strani pa tudi oseba ki nima take močne sle čuti nek pritisk nase in nezadovoljstvo in tudi stresno deluje nanjo vsekakor...vsaj po moje no....pač povem svoje skromno mnenje
Natančno tako je tudi moje mnenje...
To je nekako zares občutljiva zadeva za sklepanje kompromisov, koliko naj bi dva seksala. Četudi se zmenita bi še vedno enemu od dveh bilo neprijetno, saj bi šel (na nek način) proti sebi in svoji "naravi".
Pozabila sem omeniti, da ves moj post sloni na predpostavki, da imata oba partnerja še željo, da ostaneta skupaj. In če ta želja obstaja, potem se lahko najde skupna pot. Če pa jo ni, pa vsi vemo, kam to pelje.
In samo pogovor ne bo nikoli pomagal, ampak je pa začetek, da sploh lahko definiraš, kaj te moti, kaj si želiš. Šele po tem lahko sledijo konkretne rešitve.
How many years can some people exist before they're allowed to be free? The answer, my friend, is blowin' in the wind.
sej midva mava drugač zelo lepo razmirje, se veliko pogovarjava, tut o tem sva se pogovorila ampak ni pomagalo. drugače se super razumeva, se imava rada in se vedno pogovoriva če kaj ne štima... ampak tokrat je očitno drugače...
delusional napisal/-a:jst bi takega tipa, ki noče seksat, tako mlatla, dokler mi ne bi povedal zakaj noče v faco. in tiča naj bi odreže, če ga ne misli uporabljat. ne bo noben meni sral po glavi, da je utrujen in star in taki bedni izgovori. vrgla bi mu umetno pičko u glavo in se šla napaljena dobro pofukat s kako rezervo. on pa naj si najde tako,ki si mu jo bo dalo porivat.
wooou ti pa si nastrojena. Dej umiri se maloo
lej se pač zgodi da se komu kdaj ne da. Ok ne rečem...da bi se to ponavljalo in bi bili vedno neki bedni izgovori, bi tudi jaz popizdila. Samo kdaj pa je to le resnica.
recimo pri meni kakšna soboto...delam 12 ur..pridm zvečer ob 10ih čist mrtva domov pa je moj pri meni..ma ni šanse da bi še skakala tm po njemu. Sam komi čakam da se uležm zravn, pa me on boža in pol skupej zaspiva. In mu takrat običajno čist normalno povem da se mi res ne da in ne delava nobene scene iz tega.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Ja, jest se tud strinjam s tem, da se človek izogiba seksu, predvsem, ko je s čustvi nekje drugje in to kar bi moral čutiti do partnerja čuti do nekoga druzga :S
Govorim iz lastnih izkušenj.
Midva seksava enkrat na teden.Big deal.
Odkar imam nove tabletke (yarina), mi pa še do tega ni,ampak potrpim in potem uživam...Tri tedne na mesec mi ni do seksa,en teden pa je. Kaj naj zdaj,to so pa fakign tabletke...Prej sem imela logest,uno je bilo pa še 3× hujše. Jokanje,slaba volja,žalost brez razloga...PMS ves čas... Sem pa imela željo po seksu veliko.
Zdaj ostalih problemov ni več,samo libido mam pa totalno v kurcu...¸¸
Tako da pri meni ni to da bi bila s čustvi kje drugje.
Drugače imam pa hvala bogu fanta,ki mu seks enrkat tedensko čist odgovarja in ni nek frik da bi seksal vsak dan,ali celo hujše...večkrat na dan.
Lol, a moski morajo bit pa potrpezljivo tiho, k zenski ni do seksa? Danes sm bral kozlarijo v reviji Ona, namrec uvodnik. Uvodnik v Oni je vedno kozlarija, ker je tista zenska neumna. No, tokrat je jamrala, kako so psihologi nesramni, ker pravijo, da je z zenskami, ki nocejo seksat neki narobe(med drugim so navedli tudi moznost, da je napacen partner). In se je zenska veselo razburila, kot da svet ne pusti zenskam odrect seks. Lol al pa ce je obratno. Feministka glupa ena.