ryu10kyu napisal/-a:Kako lahko žališ organ tvojega izbranca da se ti gabi ej...pa kje ima glavo da take besede najde? Ti pa njemu reči da ne želiš da svojega tiča v eno ogabno stvar noter poriva...da ima tako lepega da ga je škoda za neko nagravžno stvar
ena je rekla da leti takoj....amm jst ga verjetno ne bi takoj skensala, sam bi se probala glede tega res pogovort. Ker ja sej a k ga pa da not, se mu pa nč ne gabi? Ne teče takoj v kopalnico da ga umije? ne vem no...a njegov je pa najlepši pa najbl čist?! Jst ne vem kako bi pr men taka zveza funkcionirala če sploh bi....
ko si napisala če ne teče takoj v kopalnico da ga umije k pač sexava če že sexava.... ja moj teče takoj k mu pride, gre pa se umije, nevem pač al naj bi se smejala al jokala tako je nč lupča nč, cartanja še malo, kr voooodaaaaaaa
buloncek napisal/-a: ko si napisala če ne teče takoj v kopalnico da ga umije k pač sexava če že sexava.... ja moj teče takoj k mu pride, gre pa se umije, nevem pač al naj bi se smejala al jokala tako je nč lupča nč, cartanja še malo, kr voooodaaaaaaa
Saj človek ne ve ali bi se smejal temu ali ne...skratka dejstvo je to da so njegovi starši naredili iz njega neko osebo kateri se zdi greh seksati in mu spolni organi pomenijo nekaj grdega. Mogoče če so bili verni pri njih doma še kakšen oče naš na skrivaj zmoli in se kesa ker je grešil
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
buloncek napisal/-a: ko si napisala če ne teče takoj v kopalnico da ga umije k pač sexava če že sexava.... ja moj teče takoj k mu pride, gre pa se umije, nevem pač al naj bi se smejala al jokala tako je nč lupča nč, cartanja še malo, kr voooodaaaaaaa
Saj človek ne ve ali bi se smejal temu ali ne...skratka dejstvo je to da so njegovi starši naredili iz njega neko osebo kateri se zdi greh seksati in mu spolni organi pomenijo nekaj grdega. Mogoče če so bili verni pri njih doma še kakšen oče naš na skrivaj zmoli in se kesa ker je grešil
newem saj pravim da je res moj dec en extra extra nism še slišala za tak primer pa bi se bolš počutla če bi še ktera rekla da je njen tud tak
buloncek napisal/-a:newem saj pravim da je res moj dec en extra extra nism še slišala za tak primer pa bi se bolš počutla če bi še ktera rekla da je njen tud tak
Dokler seksa s tabo je še v redu...eni tudi seksajo ne s cosmo kokoškami pa nimajo teh problemov...tako da naj si ga gre pa oprati potem, če mu tako paše
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Čisto preprosto je, reči "poliži me". Če nebo zaleglo, pa mu ne izvajaj orale. Meni je to povedal kolega, ker sem imela podoben primer. In če si želim da mi kaj nardi pač rečem. Je pa res, da si morata ful zaupat, da sploh upaš bit tako direktna.
Jest mojemu nič ne rečem, ker sam ve, kaj res paše Drugače pa, če tega ne bi hotel počet..hm..najprej bi se pogovorila, kaj je narobe, potem pa bi videla, kaj bi navedel za razlog :box:
Meni se zdi čudno, da nekdo nekoga noče oralno zadovoljevati. Jaz ko moja to počne meni, postanem kar omotičen. Jaz pa njej tudi rad to počnem...ne vem zakaj ne bi. Mi je okus njene zelo všeč...
Aloha napisal/-a:Zakaj bi kej zamujala?! Najbrž ma svoje razloge, zakaj tega ne želi počet in potemtakem gotou ničesar ne zamuja, saj ji očitno zadeva ne odgovarja.
Men se tud zdi, da če ji pač ne odgovarja, da je boljš, da ne, kot da bi se nekej silila. Mal neprijetno je pol, če si partner to res želi in od nje pričakuje. Če pa sta si kar se tega tiče enakega mišljenja, pa sploh ni nič narobe
Ja men je tud to čudno, da ima neko čudno predstavo o ženskah... Nekak mi ne deluje zrelo.
Glede na to kaj ti je rekel (to da se mu gabi) se mi zdi mal čuden. Gabi - to pomeni, da mu gre na bruhanje!!!??? Kaj si še sploh z njim? Z njim pomoje nikol ne boš mogla uživat. Js bi hotla bit svojmu fantu v celoti všeč, da bi me rad lupčku, božu... Ne vem no, mal razmisli.
Mogoče pa je res kaj na tem, da mogoče nista za skupaj. Meni se recimo nobena stvar od moje lubice ne gabi.
Le kako bo, če se mu že to gabi, če se ti (Bog ne daj!) kaj zgodi, pa te bo moral previjati, s tebe umivati kakanje in lulanje...bruhanje...ipd.? Ne vem no...