Hm, nevem......

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Zaklenjeno
jošt
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubno
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jošt »

Motis se motis Kafrca.
Držav poznam velik, nevem pa v katerih si bla ti in v katerih pa ne.Zdej nebom reku, da si velik več prepotovala, ko pa js, ker te niti ne poznam.
Kk lahka to rečeš da si ne zasluzim, ce me niti ne poznas.A si mi fous??Dubaja ti v zivjenju nikol nebos vidla razn po tv.Ti mi govoris kako se obnasam, pol ostale poglej kako pluvajo po vseh, dej dej
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

A misliš d je dubaj edino merilo v življenju al kaj? a se ti zavedaš kak vtis daješ tule gor?
lej, ljudje pač obsojamo dejanja, ki so proti morali, recimo to, da pač maš par žensk naenkrat in kera bo prijela, tista pač bo tisti trenutek vredu ... nam se to zdi grozno, ker je podlo in ker je tu zraven lahk tista oseba prizadeta .... zato napadamo, če ti ni jasno zakaj smo se zej nate spravl... ne zarad dubaja :rofl: .. ti kr uživi tam, sam naj bo to z eno osebo ki jo maš rad, ne pa zato da boš sam imidž kazu pa se ven metu ... kapiraš zdej moj point al ti še poskusim razložit, kaj je to morala?
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

jošt:

Nič nimam proti tebi...ampak še enkrat...sam sebi kvasiš bedarije in si koplješ jamo iz posta v post da bi obranil svoj pogled nase.
Prvo praviš da si deklico spoznal na avtobusu in sta debatirala...potem se hvališ da hodiš naokoli na prestižna mesta...pač s postom dokazuješ da imaš bujno domišlijo...verjetno boš sedaj spet naložil da si imel bentleya na popravilu in pozabil kodo od zlate kartice in si pač šel na avtobus med navadne smrtnike med katere ti absolutno ne spadaš :D

Zares dvomim v to da boš ti sploh šel z uno punco v egipt ali kam že...se mi bolj zdi da je to spet neka tvoja zgodba ki si si jo naredil v glavi.
Poleg tega pa imam dejansko občutek da si neki 16 letni dečko, ki ga orenk premetava v fazi pubertete...

Daj bodi iskren pa te bodo ljudje sprejeli ne pa si nekaj izmišljevati da boš očaral ne vem koga...neznance ki ne igrajo vloge v tvojem življenju...kaj s tem dosežeš? raje povej da si pač dečko brez samozavesti in da bi pač rad spoznal kakšno zanimivo punco, pa bi ti morda še ratalo...ampak takoj ko si napaden skušaš druge negirati da pa imaš ti kao ful keša in vsi drugi so pa revčki...drugega nekega argumenta pa ne najdeš...bodi iskren do sebe...ne zaradi nas ampak zaradi sebe in se sooči s seboj takšnim kakršen si in si ne ustvarjaj nekih navideznih svetov :wink:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
jošt
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Nimam nobenga bentleya in nobene zlate kartice,tako kot ti to pravis.Pa tudi nisem star 16 let tako kot ti pravis.In zakaj nebi mogu it v Egipt, če me je ona povabla, če grem zraven nje, valda sem rekel ja.A ti bi odklonu taku povabilu, verjetno ga nebi.Imam pa veliko samozavesti mogoče vec kot ti...Nobenu nisem reku da je revcek, predvidevam da ste dobri ljudje.Vsaj upam, da ste.Js pac imam svoj posel in verjemi mi da trdo delam da si lahko kej taksnega privoscim...
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

jošt napisal/-a:Nimam nobenga bentleya in nobene zlate kartice,tako kot ti to pravis.Pa tudi nisem star 16 let tako kot ti pravis.In zakaj nebi mogu it v Egipt, če me je ona povabla, če grem zraven nje, valda sem rekel ja.A ti bi odklonu taku povabilu, verjetno ga nebi.Imam pa veliko samozavesti mogoče vec kot ti...Nobenu nisem reku da je revcek, predvidevam da ste dobri ljudje.Vsaj upam, da ste.Js pac imam svoj posel in verjemi mi da trdo delam da si lahko kej taksnega privoscim...

Jaz bi ga definitivno odklonil. Rekel bi:"Ej, sorry, Egipt me ne zanima..."
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Hm, nevem......

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

jošt napisal/-a:ima kupljeno stanovanje tu v Ljubjani
^A je to zelo pomemben podatek, da si posebej omenil? :?

Še moj komentar: po enem mesecu se te najbž niti ne spomni več.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Mahagonij napisal/-a:No no. Sej je smesn, ampak nic ni narobe, ce ima 2 zenski ČE jima da na znanje, da nista edine, potem je to cist fair play. Ga pa imam na sumu, da tega ne pove. :)
Jaz ga imam pa na sumu, da nima nobene in se na forumu dela nekega wannabe težkega j***a. :lach:
Sklepam po tem, ker ima nekam veliko potrebo po hvaljenju in dokazovanju.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

jošt napisal/-a:Nimam nobenga bentleya in nobene zlate kartice,tako kot ti to pravis.Pa tudi nisem star 16 let tako kot ti pravis.In zakaj nebi mogu it v Egipt, če me je ona povabla, če grem zraven nje, valda sem rekel ja.A ti bi odklonu taku povabilu, verjetno ga nebi.Imam pa veliko samozavesti mogoče vec kot ti...Nobenu nisem reku da je revcek, predvidevam da ste dobri ljudje.Vsaj upam, da ste.Js pac imam svoj posel in verjemi mi da trdo delam da si lahko kej taksnega privoscim...

Kot pravim spet se ujemaš v svoje luknje ki si jih sam koplješ. Trdiš da imaš svoj pelješ naokoli. Nakar spet trdiš da garaš da si lahko vse to privoščiš, kar naj bi si privoščil...in po drugi strani spet praviš da te je ona povabila v Egipt in bi bil neumen če ne bi šel...

Mah ne bom sploh več pisal...jošt uživaj svoje življenje kolikor ga pač znaš uživati na svoj način in to je to...
jošt
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Tako nesposobnih ljudi pa se nisem srecal kot ste vi tule na forumu.Pa kako hvaljenje ljudje, privosci si tak dopust ce si ga mores.Ocitno sii ga ne mores....
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

jošt napisal/-a:Tako nesposobnih ljudi pa se nisem srecal kot ste vi tule na forumu.Pa kako hvaljenje ljudje, privosci si tak dopust ce si ga mores.Ocitno sii ga ne mores....

No...pa si spet začel s tem kar sem ti prej zgoraj napisal...kdo se skuša hvaliti s tem da gre v Egipt? Se vidi da ti je to dogodek življenja iti v Egipt...in čim ti zmanjka argumentov(kot da jih imaš kaj na zalogi) skušaš ljudem povedati brez kakršne koli osnove da si pa oni tega blaznega in res luksuznega potovanja za en teden ne zmorejo privoščiti :lach: Ja vsi mi si bomo na terasi v lavorju namakali noge med tem ko boš ti bogatun en teden užival v Egiptu...a smo lahko tvoji prijatelji :flehan:
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a miska13 »

jošt napisal/-a:Kafrca vidim da ne hodiš lih najbolj po svetu.Se strinjam da hrvaška isto stane kot pa grčija.A kaj je narobe s hrvaško in slovensko obalo.?
Vse skup je en k***c.Veš mene ne zanimajo take poceni varjante tk ko pa tebe.Sorry.Ko sem prej omenu Dubai, a sploh ves kaksne so tam cene?
Vsako leto grem tja in tudi letos bom sol, pa se mogoče na Musha Cay, če veš mogoče kje je to?Kar dvomim

tebe ne zanimajo poceni variante, zato se pa z busom furaš pa iščeš rezervno bejbo na busu, pa še listek bi ji prilimal na postajo :lol:

pa daj, ko boš že v Dubaju in na Musha Cayu nam pošlji kako fotko, da jo prilimamo v Cosmo zvezde, ker takšnega zvezdnika kot si ti, še dolgo ne bo na forumu.

res smo presrečni, da si se registriral in nam tako polepšal življenja

hvala Bogu, Allahu in vsem svetim, da so nam dali možnost, da se nam je pridružil uporabnik jošt. amen
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
Uporabniški avatar
luna22
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: sončni gozd

Neprebrana objava Napisal/-a luna22 »

hahaha še nkol od kar sem na temu forumu logirana nisem šla brat posta za postom :P ... jošt ne vem kaj naj ti rečem res si en wannabe jeb***
ki iščeš kao ene baš bogate bejbe in imaš samozavest v podnu..po možnosti si en mozoljast 16 letnik ki živiš v enmu filmu in živiš v iluzijah :roll:
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

jošt napisal/-a:Tako nesposobnih ljudi pa se nisem srecal kot ste vi tule na forumu.Pa kako hvaljenje ljudje, privosci si tak dopust ce si ga mores.Ocitno sii ga ne mores....

Razlika med nami in tabo je v tem, da mi nimamo potrebe celotnemu forumu 5x povedati, kje smo že bili in kam gremo.

In verjemi, da je tukaj kar nekaj ljudi, ki so že bili ali še bodo v Egiptu in še marsikje dlje (beri podforum Potovanja :wink: ), pa kljub tega ne razlagajo v vsakem 3.postu, ker se zavedajo/mo, da nis(m)o edini in da ni to nič posebnega.

Tebi je pa to očitno dogodek leta. :)
Uporabniški avatar
luna22
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: sončni gozd

Neprebrana objava Napisal/-a luna22 »

haha itak da mu je dogodek leta če gre prvič na avion,mah kr neki če bi bil dozorel kokr govori da je ne bi pisal takšnih klobas,sicer pa išče prepire tle gor ker si pumpa ego če ga sploh ima...
*Kati*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Kati* »

Tolk patetičnega osebka pa še ne.
Zaklenjeno