ryu10kyu napisal/-a:Skratka zaključil sem zgodbo z njo...tudi zaradi drugih stvari in spet jaz njo srečam čez čas...me je poklicala ko me je videla in je bila z vozičkom(po letu in pol)...ja prvo ko sem jo videl sem pomislil na to da če bi bil z njo bi to bil definitivno moj otrok...bil je njen otrok...luškan je bil in lepo jo je bilo videti kot mamico še vedno je izjemno lepo dekle in tudi materinstvo ji paše...in želim njej in otroku vse najboljše v življenju...zdaj ne vem če je s tipom ali ni...pač je nisem spraševal. Skratka iz izkušenj sodeč ne upam nekemu dekletu verjeti na besede pretiravaš in ne prbijaj nekaj in ne ceni se previsoko ali ne vem kaj...kao delaš probleme tam kjer jih ni! Po parih mesecih biti z dekletom mi niti sluajno ne pride na misel da ji naredim otroka...ni pogojev!
pa si zihr da NI TVOJ?? ker leto pa pol k si jo vidu otrok je meu tut neki mescou že.. pomoje več kot 2.. s eprav leto prej končala..otrok v trebuščku raste 9 mescou.plus tisti mesci..hmm nevem..mislm d bi se kr tko na enkga obesla sa d bi mela otroka? haha nevem hmmmmmmm
ryu10kyu napisal/-a:Nene...tu se pa res ne strinjam s teboj...dosti primerov poznam ko so ženske totalno neodgovorne in mislijo da bodo na račun otroka ujele dečkota!
to je samo v španskih nadaljevankah
O, brez skrbi, da obstajajo take.. Še Jonasu se je nekaj podobnega zgodilo, a ne ...
ja moram rečt da ni bilo najbolj odgovorno, nekako sem mu zaupala, še vedno mu. Čeprav te tehnike ne uporabljava več. Kontracepcijskih tabletk nisem jemala iz zdravstvenih težav, vsakič se je sprožila huda migrena z bruhanjem in zafuranim dnevom....z kondomom pa tudi nisva velikokrat ne. Na začetku ja, potem nama pa sploh ni bil všeč. TUdi to, da se pred izlivom lahko najde kak spremij v moji nožnici sem slišala od svoje "tečne" ginekologinje, ampak je nisem kaj dosti upoštevala. Precej neodgovorno od mene, ko pogledam za nazaj..hvalabogu je bilo vse po sreči. Vsekakor pa tega izmika ne bi izvajala z kr nekom za eno noč
ryu10kyu napisal/-a:Nene...tu se pa res ne strinjam s teboj...dosti primerov poznam ko so ženske totalno neodgovorne in mislijo da bodo na račun otroka ujele dečkota!
pa tudi kar je napisano od ryu10kyu...verjamem da obstajajo takšne ženske, vendar jaz nisem igrala na to vlogo. Otrok še nisem pripravljena imet, ne jaz ne moj partner, še lep čas si ne želim te velike odgovornosti in spremembe v življenju.
pa tudi kar je napisano od ryu10kyu...verjamem da obstajajo takšne ženske, vendar jaz nisem igrala na to vlogo. Otrok še nisem pripravljena imet, ne jaz ne moj partner, še lep čas si ne želim te velike odgovornosti in spremembe v življenju.
Poznam eno, ki je zanosila, da bi ujela zdaj že svojega bivšega za stalno, pa ji ni uspelo, je kar kmalu spet samska postala, samo ona je na vsak način hotela imeti otroka, tako da je vrjetno ni preveč motilo poj to.
Midva z mojim tudi uporabljavam to metodo umika, zaenkrat je še uspešna, mogoče moj na potiho upa, da se bo kakšen plavalec prebil na sovražnikovo ozemlje
Jz tega nebi nikoli počela, ker se preveč bojim. Trenutno skori, da ne zmorem poskrbet zase, kaj šele za dojenčka. Kljub temu, da jemljem tabletke, me učasih zgrabi panika, da mogoče pa je kej. In že tiskrt norim. Kaj bi počela šele tako.
Jst tabletk ne morem jest k mam preveč antiefektov- negativinih, pa prakticirava metodo umika, včasih ko vidim da imam ovulacijo pa uporabiva kondom, ali če bi bila želja da konča v meni. No prakticirava že ene 2 leti pa do sedaj ni bilo problemov. Jst enostavno verjamem da otrok pride ko je čas, in ko bo napočil moj čas ga bom sprejela.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
midva sva to ene dvakrat do zdej. Oz ga je dou prej vn pa sm mu jst pol pomagala do konca tko da ga ni dou vn čist zadnjo sekundo. Sigurno pa tega ne bi prakticirala z nekom k bi ga komi spoznala al pa za one night stand!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
tudi midva se greva to metodo, čeprav vem, da ni preveč odgovorno. in tut prevečkrat seksava pijana... sj sva se že pogovarjala, da bova od zdj naprej s kondomom, pa ga nekak nikol ni pr roki... zadne čase sem pa resno pomisnla, da mu ne bom več pustila brez, ker ima neke nore ideje o dojenčku pa me je mal strah, da bi me "okol prnesu"
ojojoj *frisko* d bi te okol prnesu...ne vem če bi bil tak =) ta bi bla mal prehuda drugač pa sva midva tut to parkrat prakticirala sam jz nism tolk pogumna,zdej sm natabletkah pa je kul.ampak ko neham jemat tabletke morm 3 dni počakat na menstruacijo pa sm že tiste tri dni panična.....
otročki bojo ko bo čas....takrat si bova vzela čas in jih nrdila do konca v miru tako k se to nrdi d ne bojo kakšne napake meli