No, pa si ze zdignola izpit Se ze vozis kaj??
 Jes se spomnim, ka kda san napravla izpit, san komaj cakala, kda mo kama sli, ka bom lejko vozila
 Jes se spomnim, ka kda san napravla izpit, san komaj cakala, kda mo kama sli, ka bom lejko vozila 

Aja, pa baje sm na enem stop znaku premal cajta stala in da bi me zarad tega znal vržt na glavni. Dons me gre pa inštruktorca prjavt na glavno, ampak bom baje šele junija enkrat pršla na vrsto, k tle v Kranju je res gužva.
 Aja, pa baje sm na enem stop znaku premal cajta stala in da bi me zarad tega znal vržt na glavni. Dons me gre pa inštruktorca prjavt na glavno, ampak bom baje šele junija enkrat pršla na vrsto, k tle v Kranju je res gužva. Jaz sem zadnjič na eni cesti (tü od Sobote dele, kak se ide za Polano) pozabila gledati ogledalo pač nekaj metrov in me takoj oni v komisiji vprašal če se pelje za nami kakšen avto
 Jaz sem zadnjič na eni cesti (tü od Sobote dele, kak se ide za Polano) pozabila gledati ogledalo pač nekaj metrov in me takoj oni v komisiji vprašal če se pelje za nami kakšen avto  Potem sem pa še bolj pretiravala z temi ogedali. Saj valda mi je zato na koncu rekel, da dobro opazujem
 Potem sem pa še bolj pretiravala z temi ogedali. Saj valda mi je zato na koncu rekel, da dobro opazujem