Hm, nevem......
jošt napisal/-a:U Tunizijo ne v Dubai pa.Ti boš pa verjetno Aloha nekje na hrvaški ali pa na slovenski obali.
Raj noge u lavor na domači terasi namakam, kt da moram z nekom takim kot si ti trpet v Egiptu, Dubaju, tut Havajem bi se odpovedala.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Jochie napisal/-a:mimogrede, kaj dvajsetka avtobus slučajno vozi v LJ-Polje???

ojej jošt sam sebi sramoto delaš...
a te razsvetlim pa ti povem, da hrvaška isto stane kot grčija mimogrede? da si egipt usak k vsaj mal dela prek študenta kamot privošči? da smo v globalizaciji, ko se lahk pride kamorkoli za mal keša?
in kaj je narobe s hrvaško in slovensko obalo? ... jao jao

Kafrca vidim da ne hodiš lih najbolj po svetu.Se strinjam da hrvaška isto stane kot pa grčija.A kaj je narobe s hrvaško in slovensko obalo.?
Vse skup je en k***c.Veš mene ne zanimajo take poceni varjante tk ko pa tebe.Sorry.Ko sem prej omenu Dubai, a sploh ves kaksne so tam cene?
Vsako leto grem tja in tudi letos bom sol, pa se mogoče na Musha Cay, če veš mogoče kje je to?Kar dvomim
Vse skup je en k***c.Veš mene ne zanimajo take poceni varjante tk ko pa tebe.Sorry.Ko sem prej omenu Dubai, a sploh ves kaksne so tam cene?
Vsako leto grem tja in tudi letos bom sol, pa se mogoče na Musha Cay, če veš mogoče kje je to?Kar dvomim
Zadnjič spremenil jošt, dne 15. Maj. 2008 21:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Veš kako ti povem, nč ne rabš skrbet, kje se bo moja malenkost poleti namakala in s kom, raj poskrb za lastno življenje, predvsem intimno, kr ti več kot očitno vsa frustracija in brezup vn toučeta, kar se lepo kaže u usakem tvojem postu.
In pa, nenazadnje, mal se h seb uzam, žalu tle ne boš nobenga, jasno?!
Edit: Prepozn vidla nacija, se opravičujem.
In pa, nenazadnje, mal se h seb uzam, žalu tle ne boš nobenga, jasno?!

Edit: Prepozn vidla nacija, se opravičujem.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
...
Zadnjič spremenil ***Ally***, dne 15. Maj. 2008 21:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Houd de wereld tegen
jošt napisal/-a:Kafrca vidim da ne hodiš lih najbolj po svetu.Se strinjam da hrvaška isto stane kot pa grčija.A kaj je narobe s hrvaško in slovensko obalo.?
raj ti ne bom naštevala glih kje sm bla, ker ti pomoje še poznaš ne tolk držav k sm jih js obiskala ...
kar se pa tiče tvojga "high society" stila in wannabe nekoga ... zarad mene si lahk usak mesec u Dubaju, me sploh ne gane ... verjetno je tak da si tega sploh sam ne zaslužiš ...
anyway hrvaška obala je ful dobra pa lahk rečeš kar hočeš! ... morje majo krasno in ne vidim razloga zakaj nebi hodla tja kamor mi paše?
zarad mene lahk tut usak tedn greš nevemkam, sam dokler se boš takle obnašu (ja seveda na forumu se je fain delat frajerja, varno sedet za ekranom), si zame nula ...
kak lahk ti neki razbereš iz parih postov?

No no. Sej je smesn, ampak nic ni narobe, ce ima 2 zenski ČE jima da na znanje, da nista edine, potem je to cist fair play. Ga pa imam na sumu, da tega ne pove.anoyel napisal/-a:jošt napisal/-a:Sej ni prepovedano met dve.Noben pa mi nebo reku, da nebi mogu met.
Za tebe bi bila primerna beseda za žival, ki se nahaja na kmetiji. Pras**! Oprosti izrazu, ampak samo to opiše primitivca kot si ti. Upam, da nikakor ne prideš do tega dekleta.